протеин + бцаа + глутамин + мултивитамини + л-карнитин и трибестан

14.05.11
19:12

Така... знам че много хора с доста познания и опит  влизат в този саит затова  задавам  въпроса си директно. С 2 години стаж в залата съм на 30 години 95 кг като досега съм ползвал само протеин и креатин сега реших сериозно да е подготвя за лятото  мисля че съм готов  искам да пробвам следната комбинация съроватъчен протеин+бцаа+глутамин+мултивитамини+л-карнитин и трибестан ! Целя да кача чиста мускулна маса като същевременно исчистя  мазнини които имам разбира се. Тренирам в сплит 2 дена  1 ден почивка .Приемам всякакви мнения и съвети относно  добавките и тренировката Благодаря предварително и успех

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.05.11 19:38.

14.05.11
19:16

Изглежда добре стака. Стига храненето ти да е добре, резултатите са неизбежни ;)
ПП - Сега е момента да ни кажеш как се храниш.

14.05.11
19:30

ми нормално чисто  предимно месо и  млечни продукти  закусвам офесени ядки  и протеин после обяд пържола  някаква  и след това следобяда тренирам като  пия добавките преди и след трениране вечер ям    пак месо с нешто  като гледам да не ям  сладко или мазнини доколкото е възможно

15.05.11
16:42

А въглехидрати ядеш ли ? (освен ядките)

15.05.11
17:44

ям разбира се  картофи ориз дори ям щоколад понякога

HE

15.05.11
19:23

Хубаво си говорите глупости, но да вметна, че “сериозната подготовка за лятото” започва доста преди първите топли дни!
Да се върнем на това защо говорите глупости - Калоян е попитал как се храниш, а не какво ядеш.
Всичките тея неща ги яде и приятелката ми /включително и шоколада понякога/, но въпреки това не покачва килограми, а чисти/. Сигурно е важно и кога, какво и колко ядеш - как мислиш?
В една друга тема споменах, но и тук ще го кажа - няма такова нещо като “да кача килограми и да поизчистя”! За това се прави тренировъчна стратегия /до кога се качва маса и кога да се чисти/.
Само мога да ти кажа, че добавките не помагат много /да не кажа, че не помагат почти никак/ без хранителен режим, а щом има проблем, то я хранителен, я тренировъчен режим - куцат.

Само да ти препоръчам две темички за четене, защото явно имаш нужда от тях:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_26

15.05.11
20:47

така първо да  доразвия темата която коментираме относно това дали е късно или не ще кажа тренирам  сериозно не от месец или два и това е примерен вариант на пак от добавки защото досега съм бил на други... за режима  ям  около 500 до 1 кг месо дневно плюс  около 2 литра мляко и т.н. разпределени в 4 основни хапвания има и междимни  които са само шейк протеин. за това  какво целч маса имам  мисля  дори че  имам и достатъчно мускулна въпроса е че  в самото чистене  искам  да загубя възможно най-малко мускули.

15.05.11
22:10

Не че нещо ама с толкова хранене на такива кила усещам че голяма част от белтъка отива в кенефа
бърза сметка
кило пилешко-215гр белтък
2литра мляко-65
като вкараш и протеин на прах  стават над 300 грама белтък на 90 кила кога успяваш да ги усвоиш

Мнението беше редактирано от Stan на 15.05.11 22:11.

16.05.11
01:00

1-во няма как да качваш и да чистиш едновременно , 2-ро трибестана няма да ти помогне в нито една от двете цели и 3-то за глутамина само ще си дадеш парите напразно и той също няма да ти помогне в нито една от двете цели :)

20.05.11
09:39

тогова след като няма да помогне защо не даде алтернативен вариант за да не правя грешка

HE

20.05.11
10:38

Алтернативен вариант на какво? На това как да качваш и чистиш едновременно? Или ще чистиш или ще качваш, а като си решиш какво ще правиш - тогава питай. И като си бил до сега на други добавки да си споменал някъде какви са били те? Или ще си водим 3 страници кръстосан разпит, докато се престрашиш да кажеш? Прочете ли линковете как се пуска тема и как се задават въпроси във форума?

20.05.11
10:42

На пук на хората казващи, че глутаминът не помага, аз ще кажа, че моят опит тази добавкая говори за обратното. Ефектът е бил налице когато съм чистил. Държа да отбележа, че е имало период когато съм чистил, а добавката е била само глутамин и съм го приемал по 40гр дневно. Пил съм го и във всякакви комбинации с други добавки, когато именно е трудно да се каже кое колко действа. Сами по себе си изредените от автора добавки са ОК, но както и повечето потребители, аз също съм любопитен да видя един примерен храноден, защото той е ключът към истината. Бих препоръчал и едни хранителни ензими, които да спомогнат усвояването на голямото количество белтък.

21.05.11
20:09

така  досега съм бил на протеин с креатин  и азотни бустери  искам да качвам  чисто предимно относно хранодена нямам точна и стриктна диета  но като цяло задължително сутрин овесени ядки около 100=150 грама с прясно мляко към 10ч. протеин  12 300 грама пил. пържола с  салата  след това към 15ч. плодове  към 18 добавките преди трен.  след това добашки след трен и към 21 вечерчм пак месо или пиле с ориз или 6 яица около литър мляко . Това е

Мнението беше редактирано от Miroslav Hristov на 21.05.11 20:18.

DO

21.05.11
20:19

казано от Стоянчо на 20.05.11, 10:42:

На пук на хората казващи, че глутаминът не помага, аз ще кажа, че моят опит тази добавкая говори за обратното. Ефектът е бил налице когато съм чистил. Държа да отбележа, че е имало период когато съм чистил, а добавката е била само глутамин и съм го приемал по 40гр дневно. Пил съм го и във всякакви комбинации с други добавки, когато именно е трудно да се каже кое колко действа. Сами по себе си изредените от автора добавки са ОК, но както и повечето потребители, аз също съм любопитен да видя един примерен храноден, защото той е ключът към истината. Бих препоръчал и едни хранителни ензими, които да спомогнат усвояването на голямото количество белтък.

обаче цените на глутамина са еднии... все едно половината фирми не го внасят с кораби от Китай..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1