15.05.11
00:31
След 2 дни привършвам oxy-to, доста съм доволен от резултата, но има още какво да се желае и се чудя дали би имало някакъв проблем да направя и един цикъл с Recreate или да направя някаква почивка. Отделно взимам Now Whey Isolate и Adam Men`s Multi, ако е от значение.
Може и 2-о шишенце окси, в сайта на ЮСП се споменава, че 2 курса е най-доброто, като втория да е с Джак. Мен ако питаш изкарай пак окси + Джак или рикриейт.
16.05.11
22:06
Безмислени са 2 опаковки окси една след друга без почивка.
Препоръчвам ти Driven Sports - Lean Xtreme, миналото лято ползвах Оxy + Recreate, този път реших да пробвам Оxy + Lean Xtreme и просто това е по-добрият продукт.
2 седмици след началото на Lean Xtreme взех и Muscle Meds Methylburn и съм адски доволен от него - перфектно потискане на апетита, приповдигнато настроение и със сигурност най-чистата енергия, която съм усещал от добавка.
Успех!
П.П. Това, което Хитар е написал според мен е абсолютно грешно, ако може да се обоснове с линк, защото съм най-големият фен на USP и следя официалния форум от година, като съм пробвал абсолютно всички продукти без Powerfull, в момента даже пия и yok3d. И все пак дори да е написано така е чиста доза комерс, защото съм правил тази грешка 2 пъти - 2 файър без почивка, а след време и 2 окси без почивка и ефектът е несравним с разнообразяването с друг бърнър, тоест други съставки.