Комбинация Jack3d & Аnimal PUMP

17.05.11
14:41

Здравейте, въпроса ми е може ли да се комбинират споменатите бустери в заглавието , защото приятел ги използва и му казах че и двете са буустери + креатин и ефектите им взаимно се изключват , се едно няма нужда да взима и пъмпа. Правилно ли мисля и ако е така с от серията ANIMAL да комбинира джака за напред ? :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 17.05.11 15:48.

Каква е целта на тази комбинация?
Имате ли поне бегла представа какво количество стимуланти съдържат двата продукта?

17.05.11
14:47

А замислял ли си се да добавиш и no xplode ?

17.05.11
14:54

И PlasmaJet за затегач...

Тва ми звучи като - удачно ли е да смеся бира ракия ром и водка :D

17.05.11
15:16

3 водки, 2 ракии, 2 уискита, 5 бири и накрая се натрових с некви бисквити ? :)

Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 17.05.11 15:16.

КД

17.05.11
15:25

Нека и един White Flood да добави към стака

17.05.11
15:41

казано от Кольо Пияндето на 17.05.11, 14:44:

Каква е целта на тази комбинация?
Имате ли поне бегла представа какво количество стимуланти съдържат двата продукта?

Аз не използвам този стак просто той така ги комбинира , но от коментарите дотук не разбрах нищо . Целта му е максимален прилив на сила и напомпване.И след като не удобрявате тази комбинация , бих искал да ми кажете с кой продукт от серията Animal може да се комбинира джака...

Мнението беше редактирано от Иван Христов на 17.05.11 15:47.

Надявам се, че има какво да напомпва поне... ;)

Неразумно е двата продукта да се приемат заедно. Претоварването на нервната система няма да го отведе към нещо хубаво. Коментарите означават, че в случая се комбинират два силнички продукта от един и същи клас. Това не е нито необходимо, нито по-ефективно спрямо приемането на единия от тях. Имам странното усещане, че твоят приятел се мъчи да компенсира с фантастични дози стимуланти също толкова фантастичните пропуски в режима си.

17.05.11
16:07

Ето това вече е нещо, благодаря. А ще е правилно ли да комбинира джака с Universal amino 2700 ?

Аминокиселините могат да бъдат приемани независимо от предтренировъчните стимуланти.
С други думи - да, без проблем.

17.05.11
16:23

казано от Иван Христов на 17.05.11, 16:07:

Ето това вече е нещо, благодаря. А ще е правилно ли да комбинира джака с Universal amino 2700 ?

Пари дадени на вятъра...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1