Помощ и препоръки за стак

17.05.11
12:28

Здравейте на всички,

18г. 180см, 75кг. целта ми е маса, не мога да омазня въобще.

разполагам със следните добавки и ще започвам стак с тях:

100% Whey Gold Standart, Xtend, Jack3d, Green Magnitude, Syntha-6, Matrix

От голд стандарта и матрикса са ми останали съответно 60 и 15 дози, другото са пълни кутии, като синтата е малка, тоест 30 дози.

Сутрин ставам, хапвам овесени ядки и след около 2 часа тренирам.
Взето въпросите, които ме интересуват най-много са - синта, матрикс или суроватката сутрин; и приема на грийн маг.
Моля, дайте мнения за удачен прием и въобще за стака.

17.05.11
17:52

Те всъщност протеините ти се триплират като прием и действие,с тази разлика че собствено никак не харесвам матриците,просто тяхното действие бива спокойно заместено от далеч по питателните яйца,или месо,или микс от друг вид протеини,които спокойно намираш и приемаш с храната.
Съпреки това матрикса е чудесна пудра,синтата персонално не ми се нрави
Виж,качествена суроватка,абсорбираща се за 15мин,трудно има храно-еквивалент
Иначе стака е добър,само буустера не знам за какво ти е,дава някакво напомпване,но то е временно и няма изграждащо действие,а да разчиташ на химия да ти повдигне мотивацията за тренировка.....

Колкото до приема...един форум сърч и ще си отговориш на всичките въпроси,само недей стаквай буустера с креатин матрицата ,екстенда е най удачно да го приемаш една доза като интра,и след тренировка още една,разделена във времето до лягането ти,възтановява чудесно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1