Какви комплекси правихте събота и неделя, че да наваксвам утре и вдругиден?
казано от Ceckooo на 16.05.11, 19:58:
Какви комплекси правихте събота и неделя, че да наваксвам утре и вдругиден?
Неделята за съжаление не можех да правя компания на Ники, за което се извинявам. Просто бях скапан със ужасна мускулна треска на краката от събута. Ще съжаляваш, че попита :) .. В събута с Дани правихме 3 рунда за време от 80м. нападно ходене и 700м. бягане. Тоест от врата до врата напади и две обиколки на стадиона Х 3. На Дани времето беше около 20:30 мин., а моето 16:30мин. Успех :)
Мерси Ники.
Аз днес мисля да правя един комплекс с набирания(3 стриктни с тежест 20 кила, 5 стриктни без и 7 кипинг; 10 рунда за време) и за утре ще видя.
Иначе в четвъртък съм на линия!
Да...утре ще бъде яка тренировка...ще има и бонбони..:)))...за всички!!!
17.30-18ч. горе на стадиона!!!
Ники звънни ми утре да се разберем, как ще извозим тежестите...
Мнението беше редактирано от slavko на 18.05.11 22:39.
Това ще е комплекса за довечера :
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/44142
-режима на работа е “Do or Die for Slavko”...:)
За новите или за тези, които не се чувстват готови, ще има Cindy with lunges and running…не знам кое е по-гадно...довечера ще си проличи:)
Каквото и да напиша, няма да е достатъчно...БЛАГОДАРЯ на всички Ви за днешната тренировка...чакаме снимките, за да можем да се преброим...:)
Благодаря и за подаръка!!!
Утре ще описвам комплекса...
Но наистина съм горд с Вас...все така да сме упорити и с желание за тренировки...
Скапания дъжд и кал не могат да ни спрат:))))
Бях на екстремен уикенд...утре ще тренираме следобяд...към 16.30ч....ще се доутичним в движение...просто графика ми е ужасен...
Мнението беше редактирано от slavko на 23.05.11 11:28.
Да питам от сега дали има желаещи да ми правят компания на 23 юни. Ще правя burpee 1 mile, пък и ще ядем бонбони :D
Стели...отсега ти казвам...аз ще бъда на стадиона...но ще правя Lunges mile…бърпито ми е рано да я повтарям...:)
казано от nikypl на 23.05.11, 12:21:
къде без мен?
Мини в 4 да занесем топките от фантазийката
На работа съм мишленца :* иначе щях да дойда да ви сцепя ама утре ;) 24ти съм на линия :))
Стягайте се за утре!
Мнението беше редактирано от Никола Д на 28.05.11 13:48.
Машини, днес към 15-16 мисля да ходя на сгурта. Ще правя или Murph, или GI Jane, или 5к, или Rosa, или Nicole, или всичките :D Освен ако не сте замислили нещо друго...
днес в 17ч. на стадиона...
Ще поработим върху някоя техника, ще се разтегнем...комплекса ще го уточним, според кой както се чувства...
Аде:)
Вчера як отборен комплекс...отбори по двойки...
4 движения :
-GHD sit ups…видях ги как се правят с помощта на съотборник...единия застава с лице към земята-на колене и ръце за опори...другия му ляга на гърба, застопорява си краката между бедрата на другия и така...ще направим клип да видите...яко е!!!
-скокове на височина, като условието да почнеш от пълен клек и да завършиш в пълен клек, когато си в горна позиция...абе голямо скоко-клякане пада:)
-най-гадното(много държах на него)...лицева опора със съотборника на гърба...тука хората с по 100 кила лежанка спукаха гумите:)))...голяма гадост е като се лашка някой на гърба ти, да се опитваш да го вдигаш...абе все едно да правиш кофички на халки, отнесено към тези на фиксираните успоредки...
-носене на съотборника на гръб...към 150 метра...това за тотално размазване:)
Повторенията бяха 40-40-8-150м....бройките и метрите са за отбор, вече отбора решава кой, какво и колко прави всеки...ДВА рунда от това(сърце не ми даде да кажа три...:)))))....)
Два отбора...Naxx и Ceckoооо vs. Nikipl и Данчо(колоездач)
Времето на победителите(Ники и Данчо) беше към 13мин.
Загубилите...след като завършат комплекса, без да почиват...отиват и правят 60 набирания, пак отборно....
Naxx много е наякнал...но се одървя и това му бърка ритъма...
Цецко е луд...формата му се е променила ненормално!!!...а като се видяхме за първи път...беше едно невзрачно и хилаво сомалийче, а за волята и хъса нямам какво да кажа...сега на лоста и на коремните не можеш го стигна!!!
Ники си е старо куче...преценява си внимателно силите, знае кога да натисне и кога да поолаби...евала!!!
Данчо също прави голям прогрес...тялото му почва да се изчиства, краката му са силни и се появява експлозивност...което е много добре!
Ицко(Fиrag) прави друг комплекс...не по-малко гаден...без да спира...
Аз...си почивах и навиквах, някакви отсечки пуснах с тежестите по 50-ина метра, но коленете са ми на дроб от пистолетите в четвъртък(много се прецаках с тях)...не се уморих особено:)...ааа...и носих вода на участниците...
Имаме си и втори комплект халки...оборудването се увеличава...
Сега остава да осигурим и женско присъствие на сбирките ни, че изоставаме сериозно в сравнение със София и Варна:)
Мнението беше редактирано от slavko на 30.05.11 10:50.
Супер. Само ми кажете, защо мене като ме няма вие правите супер готини комплекси.. (mooning)
Предлагам от сега да почнем да събираме по 1 / 2 лв. за да си купим ковашки чук! Ще отида да поразгледам по магазините на каква цена са :)
Ами аз лично съм съгласен да почнем да събираме пари за всякаква екипировка...
Добре де...а организирайте се...:)
Чук и лост с две двайски ни трябва засега...
Може да вземем тежестите на Вальо от Варна...тук обаче идва въпроса с транспорта...ако някой го осигури, ще спечели тренировка с Вик и Лимка на плажа:)
30.05.11
18:12
В сряда ще ходим ли в залата на борците ;) и за парите е добра идея да събираме
Съберете пари за транспорт и трябва да се разберете с бат Вики да го вземете. Има и 2 двайски ф30 зА ония тънкия лост :)
Бих се включил в пътуването! Ще дам пари за пътя :) .. А нека следващият път всеки да носи по 2лв., че да може до 3 тренировки да сме си купили вече чук :P
казано от slavko на 30.05.11, 13:50:
Добре де...а организирайте се...:)
Чук и лост с две двайски ни трябва засега...
Може да вземем тежестите на Вальо от Варна...тук обаче идва въпроса с транспорта...ако някой го осигури, ще спечели тренировка с Вик и Лимка на плажа:)
Като отидем - в сака тежестите лоста в коридора на влака и работата спи :D