Къде най-често провеждате тренировките си по Crossfit ?

17.05.11
19:38

Здравейте! Любопитно ми е къде провеждате тренировките си по Crossfit, защото до колкото знам в България няма специализирана за тази цел зала или по не в Стара Загора незнам да има.

АЧ

17.05.11
19:44

Преди малко повече от месец тренирах на лостовете  ( и сега де), като кросфит програмка, но сега посмених начина си на трениране навън, защото добавих тежести и докато свикна ... :) Кросфита навън е по-як според мен.

17.05.11
20:06

Мда сагласен съм Ачо.Днес например реших да пробвам  във фитнес зала, страхотно беше.Но това е, когато съм във зала липсват някои уреди да речем: медицинска топка, халки,кутия за скачане;
Лично при мен пък,когато тренирам навън ми лиспсва щанга и гледам да компенсирам с гирите които имам. но пък друго си е с щанга.Та както и да днес стигнах до следният извод или трябва да си купя щанга или да си структурирам тренировките така, да са с уреди които мога да ползвам само в зала или само навън.Ама пък много ще е хубаво да се направи зала специализирана за Crossfit.
Но докато не постоят ще импровизирам (nfun)

АЧ

17.05.11
20:09

Виж Юли какво прави с кросфит тренировките навън. ;)

17.05.11
20:28

Навън, с оборудването на Юли :D :D :D

17.05.11
20:31

казано от karfi4ka на 17.05.11, 20:28:

Навън, с оборудването на Юли :D :D :D

Ама това на съботно-неделните тренировки обурудване все негово ли е ???

17.05.11
21:23

Навън с оборудването на Славко :D .. Но събираме пари и скоро ще облепим едни медицински топки, които аз съм правил и ще си купим лост за олимпииските движения :)

18.05.11
07:38

Здравейте,

Не мога да попълня анкетата защото няма опция за посочването и на трите отговора:)
Тренирам в :
Зала - щангистки блок и сила за комплекси
У нас в мазето с пудовки и българска торба
На стадиона - меткони
Групова Терапия при Юли :)

Би било страхотно да има Кросфит зала, но подобно съоражение струва много пара,пара ама много.....
А да не забравяме и годишната такса която се плаща за да можеш да закичиш наименованието Кросфит на фасадата

А защо да се закача името кросфит. За мен това си е пълна глупост :) Винаги може да се измислят алтернативи за наименованието. Иначе си абсолютно прав за една такава зала. Трябва и да е много просторна и да има сериозно оборудване. На има един, който може да го направи, аз лично силно се надявам.

18.05.11
09:42

казано от ISB на 18.05.11, 07:38:

...
Не мога да попълня анкетата защото няма опция за посочването и на трите отговора:)
Тренирам в :
Зала - щангистки блок и сила за комплекси
У нас в мазето с пудовки и българска торба
На стадиона - меткони
...

Горното важи с пълна сила и за мен, както и вариации (меткон в зала, щангистки движения на открито и т.н.).
Стига да има желание, решение се намира.

18.05.11
09:43

Бе не е само един...в София аз лично познавам поне двама...но е доста скъпо...едно 20-22К ти трябват за оборудване(гребни тренажори, 10-ина лоста, дискове, халки, рак-клетки и т.н.)....или трябва да си богат човек и да се кефиш на идеята и инвестираш или да намериш богати хора, които да се навият да инвестират...НО...като погледнеш фитнеса на Боевски и се сещаш, кой в какво би инвестирал...

Десо, то кросфит зала не може й да се казва, колкото и да искаме(Юли ще ти обясни защо)...но може да е всякаква друга-за функционално трениране, за силово-скоростни спортове, хибридни атлети, кондиционни тренировки и всякакви други интерпретации...

Мен ми писна да ходя да се моля на сульо и пульо в Плевен, дето харчат на ден по 500лв. за наркотици и дупки(ех, че има цензурааа), а не мога да ги изврънкам да дадат един лев да започнем нещо като заличка, от която Плевен определено има нужда...такава с подиум за вдигане на тежести...с хубав рак и лежанка за силов трибой, с хубаво татами за ММА и т.н....но борбата ми продължава...сега и лапетата домъкват доста неща...само да се организираме малко повече и всичко ще си тръгне...все пак го правим за младежите, които са зибрали един по-интересен и истински начин за натоварване...
А ако с помощта на Юли, се стигне дотам, където искам да стигна...ще бъде един голям стимул за другите да почнат да тренират още по-сериозно и да не се занимават с глупости...ДА ДА...масово младежите се занимават с тъпотии...не четат, напиват се, дрогата не я коментирам-тя е повсеместна, пребиват се по кръчмите и т.н.

Поста ми стана дълъг...сори.

18.05.11
20:18

Бе не е само един...в София аз лично познавам поне двама...но е доста скъпо...едно 20-22К ти трябват за оборудване(гребни тренажори, 10-ина лоста, дискове, халки, рак-клетки и т.н.)....

Аз се сещам за 2-3 места, това са старите Спортни Комплекси на който си има и стадион и зала. Много оттях пустеят и се рушат.

В отпуска съм и затова съм толкова активен днес:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1