20.05.05
09:37
Прегледах форума,но никой не е споделил какво прави когато усети симптоми на настинка-болки в гърлото,течащ нос и т.н.Не са болка за умиране,не съм на легло,но е дискомортно да се тренира...Диетата от НВД май трябва да я поспра,защото тотално ще изхабя организма,а?
Дайте съвет
благодаря
Според мен е добре да починеш малко, докато не отшумят симптомите. Тренировките отслабват имунната система на организма и ако тренираш насила в този период, можеш да си докараш повече главоболия, отколкото полза.
Здравей! Има инфо по въпроса (аз съм писал), но е трудно да се намери наистина...
Най-доброто е да си вземеш непредвидена почивка. Оптималното е да подновиш тренировки една седмица след като си напълно оздравял.
Поздрави
20.05.05
12:00
Аз съм на същия принцип в момента. От понеделник почивам .. Чакам другия понеделник да почвам тренировките. Гълтай си антибиотиците и яж достатъчно за да имаш енергия.
ако не се чувстваш добре спри тренировките,няма смисъл,така или иначе нищо не првиш,защото организма ти се бори с настинката,не му е до изграждане на мускули(образно казано),aко си леко отпаднал с леки болки в гърлото може и да не спеш да тренираш,обаче с диетката наистина трябва да внимаваш,но най-добре си дай почивка :wink:
20.05.05
17:09
А! И тъй тъй ако направиш една седмица почивка ще си се възстановил на 100% и сега е най-добрият момент да си смениш тренировъчната програма. :wink:
20.05.05
17:38
Мерси,момчета...купих си всички рекламирани продукти за гърло,настинка,грип...сядам на топло и се лекувам.Зарязвам и диети и тренировки,че ще стане по-зле...
Като се оправя ще си дам една седмица и пак почвам,ще кажа какви са били резултатите!
По-здрави(смисъл откъм настинки)
20.05.05
17:41
[quote author=“Busta”]Мерси,момчета...купих си всички рекламирани продукти за гърло,настинка,грип...сядам на топло и се лекувам.Зарязвам и диети и тренировки,че ще стане по-зле...
Като се оправя ще си дам една седмица и пак почвам,ще кажа какви са били резултатите!
По-здрави(смисъл откъм настинки)
Аааа две седмици повече на мързел ми бие от колкото на възстановяване. Да кажат и другите, но мисля че 1 седмица ти е достатъчна.
20.05.05
22:49
аз тая седмица съм болен ама не съм спирал тренировката.Понеделник ходих с 38 градуса температура и ми беше кофти ама след тренировката се чувствах супер.В сряда бях по добре а днес направо не усещам никакви признаци на грип освен течащият ми нос :D
П.С
Разбира се пих и колдрекс и няколко витамина на ден
Ами, и аз имах следните симптоми: болка в гърлото и хрема.
Но това не попречи на волята ми по какъвто и да е начин!
Изпих си витамините и си продължих по диетата, като разбира се заложих повече на изварата и фъстъченото масло та да имам достатъчно количество енергия.
Сега,след като са минали 2 дена се чувствам прекрасно.
Вeche процхетох закона, сега схте искам да ми позволите малко скапан Булгарски докато си намериа подходиасхта клавиатура на васхиат прекрасен език :)
Само исках да кажа цхе и аз биах малко болен, но пак тренирах. Не бивасхе да го правиа и само зареди горките други хора дето тренират и са много вув упасност да се заразиат от мен.