Как да се храня, за да изчистя корема?

17.05.11
17:50

Здравейте така целта ми е да изчистя ненужните мазнини в областа на корема мерките ми са 176см 66кг 15 год
Ходя 3 пъти във седмицата като правя гръб рамо трицепс гарди и корем като в понеделник и петък правя кардио 30-40 мин като редувам понеделник пътечка петък велгометър след кардиото правя 4х10 дигане на крака от вис и 4х30 коремни преси
Знам ,че пресите и краката от вис са за стягане на мускола и въпроса ми е каква диета доло горе ми трябва и ако може да ми кажете по подробно а не просто НВД или виж защото гледах доста теми ,но в никоя от тях не намерих нужната диета
Не пия газирано ям единственно пилешко месо почти не ям тестяно като изобщо не ям хляб и от време на време сладко

Благодаря предварително и се надявам да откликнете ;)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.05.11 18:22.

17.05.11
18:25

Значи аз мога да ти споделя моята:
Закуска в 8.00:
  Мюсли+сушени плодове(боровинки,грозде или сливи добавям си ги отделно) + кисело или прясно мляко,редувам щото омръзва(за домашни продукти говоря)
Закуска 2 в 11.00:
7 яйчни белтъка + 1 жълтък +няколко маслини + чаша прясно мляко
Тренировка около 13 часа,веднага след нея взимам 2 банана или 1-2 лъжици мед.
Хранене 4 около 16.00:
250 гр Телешко(варено) + 200 гр Задушени зеленчуци от ония миксове в пликовете(грах,моркови,броколи,картофи и т.нат.) или ориз
Хранене 5 около 20.00:
200 гр извара + Чаша прясно домашно мляко!
Гледам да пия минимум 3 л вода!
Лошото е ,че понякога събота вечер се изпускам да пия 2-3 бири...но не го смятам за фатално.

Както се вижда добавки не ползвам,през седмица сменям телешкото с риба и пиле,и също така и салатите.
Не знам колко е добра диетата,но я правя от февруари до сега + тичане в нетренировъчните дни и ефекта е 12 кг надолу...от 127 сега съм 115 при височина около 194см,като максимално се запазиха мерките.
Корема ми  е далеч от чист,защото по мои изчисления ще се наложи да слезна под 100 кила ако искам да се покаже нещо отдолу.Даже не е и сигурно.

17.05.11
18:35

Благодаря ,но само да попитам може ли да оставя телешкото защото ям единственно пилешко ?

17.05.11
18:40

И освен това ако подържам кардио по 40 мин след това коремни преси 4х30 вдигане на крака от вис 4х10 и вечер бягам с кучето на спринтове  съотношение 2:1 спринт/ходене и подържам добра диета ще има ли задоволителни резултати

17.05.11
19:42

Телешкото можеш да го оставиш,то е предимно за сила,богато е на креатин,Б12 и разни такива хубави нещица.Аз имам възможност да го хапвам в големи количества,тъй като имам цял пълен фризер,но го замествам често с риба и пиле,по простата причина ,че омръзва.
Колкото до това кардио,тичане,спринтове и т.нат. ми се струват много нещо..тренирай си корема 2-3 пъти седмично зедно с друга група и веднага след това включи кардио,но 40 мин са много според мен,оптималния вариант е 30 мин..можеш да го включиш и сутрин на гладно но 4 пъти на седмица според мен са достатъчни!Аз лично тренирам понеделник сряда петък,а вотрник,четвъртък,и събота тичам.

17.05.11
21:10

Много благодаря само ако може последно да попитам за програмата нещо по така може ли и с часовете малко защото съм на училище и от 7:30 до 13:00 само с глупости мога да се храня и ако може да се замени по тежкото ядене от 16:00 във 20:00
просто казано със някакви други по достпъпни продукти може ли да се подходи

Благодаря предварително за отделеното време ;)

18.05.11
00:14

Да,спокойно можеш да хапнеш месо със зеленчуци в 20.00 вместо изварта,но никакъв въглехидрат(хляб,ориз,картофи,плодове и т .нат.)
Но е добре като последно хранене преди лягане да вземеш бавно усвояващ се протеин,какъвто е изварата,или да изпиеш чаша мляко!

10.01.12
15:13

здравейте! Целта ми е да изчистя мазнините в областа на корема. Мерките ми са 188см 105 кг 17 години. Гледам да тичам всеки ден или през ден,ходя на фитнес, уличен фитнес, карате и правя упражнения в къщи! Исках да попитам за някоя диета или по точно коя ще ми баде от по-голяма полза. Не пия газирано, не ям хляб и гледам да не ям сладко(въглехидрати).Гледам да пия много вода, ям яйца, плодове, мляко, месо и т.н

Благодаря предварително

Мнението беше редактирано от _-@!Redbull!@-_ на 10.01.12 15:19.

Искам да попитам за изчистване подходящо ли е да се яде .. картофи ориз макарони !? Защото на няколко места пише, че може се яде .. на други не.. на трети че много малко х;

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1