Въпросче за аспирина преди кардио?

BO

12.05.05
17:57

Здравейте !

Почти всички теми изчетох и никаде не видях сносно
обяснение защо се пие с кафенцето сутрин преди кардио!

Само на едно място някой беше споменал че се поти повече?
Затова ли се пие или и за нещо друго ?

12.05.05
21:02

Че какво по-хубаво от едно кафе рано сутрин . То се оказва доста полезно за кардио тренировките, тъй като кофеинът, който съдържа ти дава енергия и тонус рано сутринта, а освен това подпомага разграждането на мазнините. Нали все пак това е целта на кардиото  :)

12.05.05
21:45

Мен ако питате, карайте я максимално натурално. Дори и аспиринче да е, все си е химийка, не мисля, че ще даде особено голям положителен резултат, че да си струва да се гълта. Всеки индивидуално си преценя...

12.05.05
21:58

Taka е аз нито аспирин нито кафе пия , а резултатитя пак си идват.

12.05.05
22:25

По принцип кафето и аспирина се пият заедно с ефидрин за да засилят ефекта му. Но при липсата на ефидрин и само кафе и аспирин става :lol:

BO

13.05.05
12:11

хубаво ама пак не ми стана ясно
каква е идеята на аспирина ?

Днес пробах с аспирин и не усетих
кой знае каква разлика ! Може и повече да
съм се испотил ама може и да си въобразявам!

Иначе определено има ефект от кардио
сутрин рано с кафе ! Топя здраво кила !
Може и мускол да топя но не епроблем
защото като цяло искам да сваля кила!

13.05.05
22:14

Аре бе, човек не може да се нагледа на простотии. Не искам да обиждам никой, ама КАФЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ЕНЕРГИЯ!!!!! :evil:
Стига изсмукани от пръстите измислици. Като се пие кафе преди кардио се потиш повече, защото кафето действа на съдодвигателните зони в главния мозък, като едновременно нараства честотата и силата на съкращенията на сърдечния мускул. Затова след употребата на кафе човек се чувства ободрен и дори малко напрегнат.
Има съставки в кафето, които в определена степен, подпомагат за разпадането на мазнините в организма, то и повишава кръвното.
Аспирина разширява вените, аортата, абе всички кръвоностни съдове и засилва така действието на кафето. Лично аз ви препоръчвам да не използвате аспирин, нож с 2 остриета е.

BO

14.05.05
10:11

[quote author=“Nefarious”]Аре бе, човек не може да се нагледа на простотии. Не искам да обиждам никой, ама КАФЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ЕНЕРГИЯ!!!!! :evil:
Стига изсмукани от пръстите измислици. Като се пие кафе преди кардио се потиш повече, защото кафето действа на съдодвигателните зони в главния мозък, като едновременно нараства честотата и силата на съкращенията на сърдечния мускул. Затова след употребата на кафе човек се чувства ободрен и дори малко напрегнат.
Има съставки в кафето, които в определена степен, подпомагат за разпадането на мазнините в организма, то и повишава кръвното.
Аспирина разширява вените, аортата, абе всички кръвоностни съдове и засилва така действието на кафето. Лично аз ви препоръчвам да не използвате аспирин, нож с 2 остриета е.

Е  човече ! Това вече е отговор ! Забравям за аспирина !
Бих попитал още една дреболийка! Дай (дейте) мнение за
обличането! Чувам някои се навличат с дебели дрехи, други
слагат спецялни колани даже имах един познат кото се омотаваше
около кръста с найлони ! Това върши ли работа и най вече да няма някакви вредни последствия за организма ! Все пак няма да се осакатиме сега заради някави 5-10 кила.

14.05.05
12:01

Ами виж, аспирина не е бонбонче, има голям ефект. Смесен с кафето действа диуретично и може да си изпикаеш мазнините, обаче си е лекарство и не трябва да се прекалява. Казах, че няма нужда да го използваш, защото с добро кардио и кафе преди това много се сваля. Примерно аз с моето НВД си свалям достатъчно и без аспирин, а както знаеш за една седмица си има лимит от отслабване до 2% от собствената маса, иначе стига го калориен шок и няма смисъл. Не щем да горим мускули (ако ги има  :lol: ). А за блузите, найлоните и други не знам, някой друг може да ти помогне с качествен отговор, но при всички случай като съвет от мен - Никога Не Оставай Жаден! Водата толкова да засилва метаболизма.... Аз си пия по 3 литра горе-долу на ден.
EDIT: За пример за кофти действи на аспирина намерих 2 неща в нета:
1. http://www.zdrave.org/texts-pz/pz13-ulcer.htm - виж външни фактори за развитието на язва/ гастрит
2.  ако си под 15 години, не пий никога аспирин, особено ако си болен от някакъв тип вирус - рискуваш да се сдобиеш с нещо, наречено Синдром на Рей, което, казват, е смъртоносно, а ако все пак оживееш, ти причинява такива неприятности, че предпочиташ да си мъртъв.

BO

18.05.05
13:21

ОК! Аспирина го спираме !
Някой ще коментира ли има ли смисал от
навличане с парцали при кардио и дали не е вредно !

18.05.05
22:04

Не мисля, че обличането на дрешки може да е вредно... но все пак да може тялото да “диша”... виж... найлона маи е идва в доста... неупреново(или каквото се води :) ) коланче предполагам, че също е добро решение... нали за да се сваля трябва под да се лее  :D ... все пак това е целта на сауните :) . И м/у др. аспирина незнам колко помага преди кардио... не съм пробвал, а и не мисля да пробвам... майка ми е лекар и винаги ми казва да внимавам с аспирина... и винаги да го зимам след ядене!

Със ЗДРАВЕ!

22.05.05
17:16

Знам за един баскетболист (Michael Wright) които си беше направо дебел. Като доиде във Hапоел Тел Авив, те веднага го облечеха със наилонови дрехи дето са плътни до кожата и му покриваха цялото тяло и със тва тренираше. За 4 месеца човека стана фин като балеринка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1