12.05.05
17:57
Здравейте !
Почти всички теми изчетох и никаде не видях сносно
обяснение защо се пие с кафенцето сутрин преди кардио!
Само на едно място някой беше споменал че се поти повече?
Затова ли се пие или и за нещо друго ?
Че какво по-хубаво от едно кафе рано сутрин . То се оказва доста полезно за кардио тренировките, тъй като кофеинът, който съдържа ти дава енергия и тонус рано сутринта, а освен това подпомага разграждането на мазнините. Нали все пак това е целта на кардиото :)
Мен ако питате, карайте я максимално натурално. Дори и аспиринче да е, все си е химийка, не мисля, че ще даде особено голям положителен резултат, че да си струва да се гълта. Всеки индивидуално си преценя...
По принцип кафето и аспирина се пият заедно с ефидрин за да засилят ефекта му. Но при липсата на ефидрин и само кафе и аспирин става :lol:
13.05.05
12:11
хубаво ама пак не ми стана ясно
каква е идеята на аспирина ?
Днес пробах с аспирин и не усетих
кой знае каква разлика ! Може и повече да
съм се испотил ама може и да си въобразявам!
Иначе определено има ефект от кардио
сутрин рано с кафе ! Топя здраво кила !
Може и мускол да топя но не епроблем
защото като цяло искам да сваля кила!
Аре бе, човек не може да се нагледа на простотии. Не искам да обиждам никой, ама КАФЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ЕНЕРГИЯ!!!!! :evil:
Стига изсмукани от пръстите измислици. Като се пие кафе преди кардио се потиш повече, защото кафето действа на съдодвигателните зони в главния мозък, като едновременно нараства честотата и силата на съкращенията на сърдечния мускул. Затова след употребата на кафе човек се чувства ободрен и дори малко напрегнат.
Има съставки в кафето, които в определена степен, подпомагат за разпадането на мазнините в организма, то и повишава кръвното.
Аспирина разширява вените, аортата, абе всички кръвоностни съдове и засилва така действието на кафето. Лично аз ви препоръчвам да не използвате аспирин, нож с 2 остриета е.
14.05.05
10:11
[quote author=“Nefarious”]Аре бе, човек не може да се нагледа на простотии. Не искам да обиждам никой, ама КАФЕ НЕ МОЖЕ ДА ТИ ДАДЕ ЕНЕРГИЯ!!!!! :evil:
Стига изсмукани от пръстите измислици. Като се пие кафе преди кардио се потиш повече, защото кафето действа на съдодвигателните зони в главния мозък, като едновременно нараства честотата и силата на съкращенията на сърдечния мускул. Затова след употребата на кафе човек се чувства ободрен и дори малко напрегнат.
Има съставки в кафето, които в определена степен, подпомагат за разпадането на мазнините в организма, то и повишава кръвното.
Аспирина разширява вените, аортата, абе всички кръвоностни съдове и засилва така действието на кафето. Лично аз ви препоръчвам да не използвате аспирин, нож с 2 остриета е.
Е човече ! Това вече е отговор ! Забравям за аспирина !
Бих попитал още една дреболийка! Дай (дейте) мнение за
обличането! Чувам някои се навличат с дебели дрехи, други
слагат спецялни колани даже имах един познат кото се омотаваше
около кръста с найлони ! Това върши ли работа и най вече да няма някакви вредни последствия за организма ! Все пак няма да се осакатиме сега заради някави 5-10 кила.
Ами виж, аспирина не е бонбонче, има голям ефект. Смесен с кафето действа диуретично и може да си изпикаеш мазнините, обаче си е лекарство и не трябва да се прекалява. Казах, че няма нужда да го използваш, защото с добро кардио и кафе преди това много се сваля. Примерно аз с моето НВД си свалям достатъчно и без аспирин, а както знаеш за една седмица си има лимит от отслабване до 2% от собствената маса, иначе стига го калориен шок и няма смисъл. Не щем да горим мускули (ако ги има :lol: ). А за блузите, найлоните и други не знам, някой друг може да ти помогне с качествен отговор, но при всички случай като съвет от мен - Никога Не Оставай Жаден! Водата толкова да засилва метаболизма.... Аз си пия по 3 литра горе-долу на ден.
EDIT: За пример за кофти действи на аспирина намерих 2 неща в нета:
1. http://www.zdrave.org/texts-pz/pz13-ulcer.htm - виж външни фактори за развитието на язва/ гастрит
2. ако си под 15 години, не пий никога аспирин, особено ако си болен от някакъв тип вирус - рискуваш да се сдобиеш с нещо, наречено Синдром на Рей, което, казват, е смъртоносно, а ако все пак оживееш, ти причинява такива неприятности, че предпочиташ да си мъртъв.
18.05.05
13:21
ОК! Аспирина го спираме !
Някой ще коментира ли има ли смисал от
навличане с парцали при кардио и дали не е вредно !
Не мисля, че обличането на дрешки може да е вредно... но все пак да може тялото да “диша”... виж... найлона маи е идва в доста... неупреново(или каквото се води :) ) коланче предполагам, че също е добро решение... нали за да се сваля трябва под да се лее :D ... все пак това е целта на сауните :) . И м/у др. аспирина незнам колко помага преди кардио... не съм пробвал, а и не мисля да пробвам... майка ми е лекар и винаги ми казва да внимавам с аспирина... и винаги да го зимам след ядене!
Със ЗДРАВЕ!