Няколко въпроса

17.05.11
22:54

Здравейте аз съм момче на 14г. и натрупах доста маса и мисля да я превърна в бицепс ... Ако може да ми дадете няколко примерни упражнения ще ви бъда благодарен .., А и също така постоянно ме питат дали ходя на фитнес поради простата причина че имам голям гръб ако може комбинирано гръб+бицепс с подробни обясняния ще ви бъда благодарен :) Също така тренирам хандбалл и там постоянно ни карат да правим 5-5-5-5 тоест 5 подскока - 5 лицеви - 5 коремни преси и 5 не мога да го обясни но лягаме на земята и повдигаме глава и крака очаквам отговорите ви :)

17.05.11
22:58

Според мен добре е ако тренираш някой мускул по-добре тренирай всичко, защото как си се представяш с голям бицепс, широк гръб, а плосък отпред, нито трицепс и малко рамо и малко крачета. Затова тренирай всичко: гърди, гръб, рамо, бицепс, трицепс, корем, крака...Това е моя съвет, но ти си приценяваш.

18.05.11
09:00

Да превърнеш натрупаната си маса в бицепс :Д:Д:Д .... Съжалявам ама говориш глупости - земи изчети няколко статии за тренировъчните програми във фитнеса и за правилното хранене и не само ще имаш бицепс и гръб .... а и други неща ;) Все пак .. красотата е в симетрията.
@Turtlesapience - как може раменния пояс да ти е 44см ?!?!?  нещо не си премерил както трябва

18.05.11
10:06

За целта започваш да тренираш само бицепс и стоене на ръце - с цел масата да се изсипе в бицепсите!

18.05.11
17:21

казано от Hellyz на 18.05.11, 09:00:

Да превърнеш натрупаната си маса в бицепс :Д:Д:Д .... Съжалявам ама говориш глупости - земи изчети няколко статии за тренировъчните програми във фитнеса и за правилното хранене и не само ще имаш бицепс и гръб .... а и други неща ;) Все пак .. красотата е в симетрията.
@Turtlesapience - как може раменния пояс да ти е 44см ?!?!?  нещо не си премерил както трябва

Не е толкова... :D Написал съм го без да искам, изглежда съм искал нещо друго. Ще го поправя, когато мога :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1