Окосмяване от протеин?

18.05.11
00:39

Здравейте,
От два месеца пия протеин и като страничен ефект ми пораснаха космите и се появиха там, където нямаше.
Не знам на какво точно се дължи това окосмяване, интересува ме заради белтъка ли се получава така, белтъкът ли стимулира производството на тестостерон или някоя друга съставка... Ясно е, че всеки организъм е различен и това, че при други няма такива ефекти, не означава, че при мен не могат да се появят и ще ви помоля да не спамите “хаха, от протеин - косми” защото съм го чувал много пъти :) Не пия нищо друго, само на протеин съм, не надхвърлям предпочитаните дневни дози. Ще ви бъда много благодарен, ако ми отговорите на въпросите. :)

Ето и описание на протеина:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224323_2038564411639_1470137838_3203415_6123318_n.jpg

18.05.11
01:00

Не е от протеина. Човек космясва все повече и повече до края а живота си. Иначе все пак каква марка е протеина?

18.05.11
01:48

Това е ясно, да, но ми се струва много съмнително 5 години да са растяли много бавно и много малко, тръгвам да пия протеини и изведнъж ми порасват с голяма скорост :D Иначе за марката - американски са, марката не е сред тези с добавките, защото имат много други продукти. :)

HE

18.05.11
07:06

От чи.иите е :D
Като вземете да изплякате някоя такава глупост и се чуди човек да се смее ли, да плаче ли :D Биология не си ли учил бе човек? Трябва да си преразказваме елементарни неща, които ги има в учебниците за началните класове?

18.05.11
09:30

казано от head_hunter на 18.05.11, 07:06:

От чи.иите е :D
Като вземете да изплякате някоя такава глупост и се чуди човек да се смее ли, да плаче ли :D Биология не си ли учил бе човек? Трябва да си преразказваме елементарни неща, които ги има в учебниците за началните класове?

Що бе Хънтър,не е ли време да си кажем истината?Че то и на етикета им пише,като нежелана реакция може да се получи окосмяване,поради наличието на тестостерон Л във състава му
Това разбира се може да повлияе и на косопада,обратнопропорционално!
в някой протеини има даже и калиев цианид,който в малки дози имал анаболен ефект

18.05.11
09:40

От протеина е !
Особено ако е от района на Фукушима.

Т’ва цялото е за бисерите.

18.05.11
09:51

Hed, може ли така, момчето изрично е написало “и ще ви помоля да не спамите “хаха, от протеин - косми” защото съм го чувал много пъти” и пак хаха :D :D :D

HE

18.05.11
10:00

казано от Bojidar Stefchev на 18.05.11, 09:51:

Hed, може ли така, момчето изрично е написало “и ще ви помоля да не спамите “хаха, от протеин - косми” защото съм го чувал много пъти” и пак хаха :D :D :D

Не е спам бре :D Виж, че съм му отговорил по темата, а и не съм му писал “хаха” ;)
Взел съм му темата много присърце, а и се притеснявам, че ще почнат да се размотават из залите едни огромни топки косми :D

18.05.11
10:05

Всъщност, въпроса му не е чак толкова глупав. От българските смески, наблъскани с какво ли не, може и да се получат подобни дефекти.

В случая обаче, по-скоро е от пубертета :)

07.06.11
16:56

казано от Ivan Sim на 18.05.11, 00:39:

Здравейте,
От два месеца пия протеин и като страничен ефект ми пораснаха космите и се появиха там, където нямаше.
Не знам на какво точно се дължи това окосмяване, интересува ме заради белтъка ли се получава така, белтъкът ли стимулира производството на тестостерон или някоя друга съставка... Ясно е, че всеки организъм е различен и това, че при други няма такива ефекти, не означава, че при мен не могат да се появят и ще ви помоля да не спамите “хаха, от протеин - косми” защото съм го чувал много пъти :) Не пия нищо друго, само на протеин съм, не надхвърлям предпочитаните дневни дози. Ще ви бъда много благодарен, ако ми отговорите на въпросите. :)

Ето и описание на протеина:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224323_2038564411639_1470137838_3203415_6123318_n.jpg

Здравей!
Ще се постарая да ти отговоря в рамките на сериозния тон.
Кой, по дяволите, ти напълни главата с глупости, за това, че от протеин може да се случи точно това?
На колко точно години си?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1