Дневникът на Ана:)

Темата е заключена.
АИ

17.05.11
15:53

Здравейте,

На 30 години съм и от 2 месеца тренирам редовно (3-4 пъти в седмицата). За съжаление чак сега правя дневниче, но ми се иска да виждам нагледно някакво развитие .....

Тренировките ми са разделени на 2 части:

I-ва: (крака, рамо и бицепс)

3x10 (20 кг) - клек
3х10 лег екстензии
3x10 сгъване за бедра от лег на уред
3x10 повдигане на пръсти от стоеж

3x10 (6 кг) раменни преси с гирички
3x10 (18 кг) обратен пек дек

3х10 (крив лост)
3х10 (5 кг) права или седнала

Корем

II-ра: (гръб, гърди, трицепс)

3х10 (20 кг) - тяга
3х10 - гребане (уред)
3х10 (22 кг) - скрипец

3х10 (11 кг) пек дек
3х10 (6 кг) повдигане на дъмбели от лег

3x10 (5 кг) гребане с дъмбел
3x10 (9 кг) трицепс скрипец

Корем

Извинявам се, че използвам и английски, но не знам как се водят упражненията:))) Ако някой е така добър да ми ги побългари, ще съм му признателна:)

Иначе не се храня по някакви схема специална, ако ям нещо в повече - правя кардио този ден, но не се лишавам от сладичко:)просто умерено количество!

Единствено корема не знам как да ги покажем тези плочки ... а не съм с много подкожни мазнини (макар че измерени с калипер и с кантар има доста разлика)

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 17.05.11 16:06.

Честит дневник!”Плочки” може да изкараш като не ядеш сладко,а се храниш правилно.Разрови се из сайта има много полезна информация,направи си примерен режим на ден какво да ядеш и описвай храната си тук.Успех с целите.

17.05.11
16:27

Здравей, честит дневник!Плочките се показват с правилен хранителен режим и малко кардио, естествено и малко упражнения за корем :) В този спорт, всичко идва от хрананта, това ти е най-важното, ако имаш добър хранителен режим, нещата просто стават.Описвай си храната, и ще те следим и коригираме, и ще покажеш пресата :)

АИ

17.05.11
18:41

Благодаря момчета! Разчитам именно на корекции от ваша страна...човек така се учи в крайна сметка .... важното е да си взема бележки:)
Пия 2 пъти на ден протеин (с вкус на шоколад) и спасява положението за задоволяване на нуждата от сладко .....

17.05.11
19:20

Към съветите за “плочките” да  добавя и аз:
Правят се с доста тренировки. С два месеца тренировки, просто няма как да имаш оформена мускулатура при положение че 30 години не си правила нищо по въпроса.

Успех с дневника, само че не става ясно какви са целите ти, а така е малко трудно да получиш съвети.

АИ

17.05.11
20:12

Да, може би малко хаотично започнах:)

Целта ми е да възвърна формата си след раждането... преди да забременея бях 50 кг и изглеждах добре, но цял живот съм била от този тип хора които не следят калории, храна, движение - просо си бях слаба и мускулеста. След раждането и най-вече кърменето и ме тъпкаха с какви ли не бабини рецепти тайно оформих добри овални форми ..........
Сега съм вече  от 58 кг- февруари месец, 52 - към днешна дата .....
Искам да се стегна в краката, да оформя ръцете и гърба (харесва ми като се очертае рамо, бицепс...) и да и прибере корема, защото си остана  в долната част “мазничко”:)))

АИ

18.05.11
11:13

Вчера тренирах гръб, гърди и бицепс:

3х10 (25 кг) тяга - добре че имаше приятелче, което тренира, че под неговите наставление подобрих стойката още повече
3х10 (20 кг) гребане на уред
3х10 (22 кг) скрипец

3х10 (18 кг) пек дек гърди
3х10 (6 кг) преси с дъмбели гърди - мога да натоваря и повече мускула, но в най-горно положение много ми треперят самите китки

3х10 - бицепс с крив лост
3х10 (5 кг) - бицепс с гирички

Пих протеин (малко да утолим шоколадовата жажда). Хапнах зелена салата с кюфтенца за вечера. Хубавото е, че с малко се насищам.
Но четох че е препоръчително да се поемат по 2 гр. протеин на кг. тегло, което прави малко на 100 гр. при мен ... а не съм супер фен на месото, ям, но не ми се преяжда .... трябва да измисля с нещо да го разнообразявам.

18.05.11
12:12

Е Ана,поздравления! от 58 на 52 си вече,това си е страхотен резултат!
Аз също не съм фен на месото,но обожавам рибата,почти всеки ден мога да ям:)
Протеин не пия,само веднъж съм пробвала..ти изцяло ли заместваш хранене с протеин?
Успех и занапред с такива постижения:)

АИ

18.05.11
12:55

Благодаря:)
Пия протеина в някакво междинно време - примерно към 11 часа преди обяд малко да ми засити, че имам възможност да обядвам чак към 14 часа и после след тренировка и след него вечеря ....

18.05.11
14:38

аз залъгвам глада за сладко -сутрин с едно Корни,ама това червеното,без шоколад уж..не е много здравословно май..:)

АИ

27.05.11
22:42

По ред причини ми се наложи да поспра за малко с тренировките, но важното е че пак навлизам в ритъм:)

Днес тренировката ми беше:

Крака:
1. Клек  3х10 - лост 20 кг
2. leg extension 3х10 (първата серия с 25 кг, следващите 2 с 18 кг)
3. Крака сгъване  3х10 (първата серия с 18 кг, следващите с 11 кг)
4. Працес (на уред) 3х10 - 55 кг - многооо ми беше май и очаквам да боли:)

Гърди:
1. Разтягане уред - 3х10 - 18 кг
2. с гирички на лежанка 3х10 - 6 кг

Бицепс:
1. Сгъване 3х10 - крив лост
2. Сгъване с гирички 3х10 - 4 кг (ръцете ми бяха омекнали вече много)

Корем

Днес хапнах малко повече, особено череши и то вечерта, но тъй като килограмите ми са ОК, си направих черешено парти (обичам много)

27.05.11
22:43

Ани къде се изгуби :)

АИ

28.05.11
22:37

:) На линия съм .... житейски перипетии, но важното е че съм пак на линия и си продължавам към целите:)))) Нали знаеш, каквото не ни убива, ни прави по-силни ..... аз съм станала много “яка” тогава хахаха ..... оправдания човек може да си измисли безброй обаче и аз няма да съм тези хора :)))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1