Покачване на ММ

18.05.11
19:31

Темата ми е относно хранителен режим естествено и искам да попитам как да го създам?
Ставам в 6 и за 10тина минути се храня.
Към 9:00 хапвам сандвич, пица (това предлага училището)
Към 12:30 хапвам каквото предлагат в стола: ориз с месо, зеле с месо, риба на скара, мусака, и това заедно с плод или друг десерт.
Към 13:00 вече съм във залата.
Към 15:00 хапвам 1/2 кисели млека с нисък процент (1% макс 2)
Към 19:00 вечерям.
И всичко това става не до преяждане, Но ефекта е НУЛЕВ! Нищо не ми се лепи. Тежа 58кг, висок 165, ръка 30, гръден кош 90 (тук някъде) Въпросът ми е как по тези часове да си разпределя яденето, за да има някакъв ефект

важно е какво ядеш ( като име на храната.. ) но е важно и по-колко ядеш ( количество ) ... темата е много обширна но:
-ставаш в 6часа а ядеш чак в 9.. яж нещо стабилно сутрин закуската е едно от най-важните хранения след като тялото когато си спал не е поемало никаква храна то трябва да закусиш обилно
-пица ?! неможе ли да се храниш с ориз и месо и в 9ч а не само на обяд ?!
-след хубаво хранене в 12:30 тренировка след 30минути е малко прибързана изчакай поне до 13:30-14:00
-след тренировка храната ти е трагична ( след тренировка трябва яйца или месо със ориз или картофи ( качествено протеин със бавно усвоим вългехидрат )
-вечерята ти трябва да е също на ниво
-преди лягане може да хапнеш извара примерно с фастъци
-много вероятно е освен, че не се храниш добре и да претренираш ... напиши тернировъчната си програма

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.05.11 19:38.

MF

18.05.11
19:37

1.Каза, че ядеш и в 6. Какво?
2.Какво вечеряш?
3.Какви десерти, по дяволите?
4.Половин час след хранене си в залата?!
5.Защо разчиташ на “каквото предлагат в стола” и в училище?

18.05.11
20:03

-Сутрин попринцип хапвам закуски с месо и кашкавал от вкъщи.
-Към 9 нямам шанс да ям готвено, защото съм на училище, а и пътувам с автобус.
-Тренировката ми е към 13:30. Мога да се върна в старата зала от 4 часа, но там е прекалено късно, защото после чак 18:30 се прибирам у дома.
-След тренировка ще започна с картофи или яйца. (яйцата как да бъдат приготвени?)
-ВЕчерята ми е каквото има това. В смисъл готвено ядене. Било то картофи, зеле,ориз,месо.
-Програмата ми!
Пон: 1.Повдигане на щанга от лег 3х12 10 8
2.Повдигане на щанга от полулег 3х12 10 8   Гърди,бицепс
3.Кофички 3х 10,8,8/6
4.Скотово сгъване с крив лост 3х12,10,8
5.Бицепсово сгъване с крив лост 3х12,10,8
6.Бицепсово сгъване с дъмбели 3х12,10,8

Вторник: 1.Набирания 3х12, 10,8
2.Гребане с дъмбел 3х12,10,8
3. Придърпване на вертикален скрипец 3х12,10,8       Гръб,трицепс
4.Кофички (за трицепс)
5.Френско разгъване 3х до отказ

Четвъртък: 1. Раменна преса пред врат 3х12,10,8
2.Раменно разтваряне встрани 3х12,10,8
3.Раменно разтваряне встрани 3х12,10,8               Гръб,трапец
4.Повдигане на щанга за трапец 3х12 ,10,8
5.Повдигане на дъбели за трапец 3х12.10.8

Петък: 1.Повдигане на краката от вис. 4х10
2.Коремни преси.
3.Бедрено разгъване 3х15
4.Клек с щанга на раменете 3х10
5.Бедрено разгъване 3х15                     Упражненията за крака не са достатъчно добре подбрани, защото не наблягам на тях особено.                              Корем,крака

-Сутрин може да ядеш овесени ядки с мляко.
-В 9 може да си носиш храна от вкъщи в кутия.
-След тренировката яйца можеш да ядеш варени.
-Вечерята гледай да имаш месо+картоф или ориз.

В Четръртък може би имаш предвид рамо и трапец.Като тренираш крака и корем,по-добре тренирай крака първо после корем.
Примерно:
1.Клек
2.Бедрено разгъване
3.Бедрено сгъване
4.корем

18.05.11
21:23

До тук ясно. Но получих сведения, че упражненията за рамо и гръб не са достатъчни. Какво да прибавя към тях?

18.05.11
21:46

Здравей и от мен,
да Ти кажа ма изобщо си объркал режима на ядене, а като гледам как тренираш и ми става ясно едно:
Ти направо си стоиш гладен да Ти  кажа...!
В горните постове има съвети за яденето, но аз ще ти постна моя режим...за да си направиш съпоставка/като не казвам,че и моя е идеален, но....на фона на твоя....!!!
1.Сутрин 07,30ч.-овес със кисело мляко или макарони  с една лъжица мед.
2.Сутрин 10,30ч.-5 варени яйца и един банан
тренировка от 12,00ч. до 01,20ч.
веднага след тренинга взимам една вафла и един протеинов шейк.
около 30 мин. след тренировка хапвам около 200гр.пиле,теле,свинско с картофи/ориз  и салатка /моркови/и десертче/мляко с ориз или крем карамел с една филиика черен хляб.
към. 15,30ч.- 3бр. банани
19,00ч.- вечеря-около 150 грама месо с задушен ориз или картофки със салатка с половин филиика черен хляб.
22,00ч.- 150гр.извара с 50гр. сирене и един домат.
Сън около 8 часа.

Това е моя режим с който тренирам 4 пъти  в седмицата.

Поздрав и успех:
Г.Георгиев

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1