18.05.11
17:07
можем ли да свалим дупе и корем с велоергометър ?!
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 18.05.11 17:08.
18.05.11
17:08
казано от Mihail Edikoisi на 18.05.11, 17:07:
можем ли да свалим дупе и корем с велоергометър ?!
Както при всеки вид кардио се сваля от цялото тяло. Не може да сваляш от кадето искаш.
18.05.11
17:15
Че може, може, но... преди да се чудиш как да се справиш с ухилените погледни на плажа, без да се разревеш, прочети малко, защото нищо не е лесно и никой няма да седне да се труди за теб, без дори да си се постарал малко. Ако го беше направил, вярвам, че много хора бяха да помогнат.
19.05.11
10:44
Всичко е в калорииния баланс и тренировките.
Може с много работа и диета.
Примерно протаинова диета кото 1 час преди тренировка хапваш 100 гр. ядки.
Трябва да тренираш всеки ден като следиш пулса да е между 135 до 140 по-час и половина минимум.
Резултатите при по - пълни хора идват тогава, когато се научат да тренират (поддържат пулса и изпълняват продължителноста).
Трябва постоянство - резултатите ще започнат да се виждат след месец, месец и полувина.
Така, че сам можеш да прецениш дали го искаш или не.
Колкото да точковото отслабване мисля, че съм чел статия тук, може да я потърсиш.
15.06.14
17:53
Не съм компетентен, мога само да споделя каквото съм наблюдавал като ефект върху мен самия. Дупето ми е малко (генетика) и не знам дали действа там, а би трябвало, защото участва уж и глутеуса, но зависи от стойка и много неща, по-скоро при колело да има ефект отколкото при велоергометър. Коремът си расте (и генетика и не съвсем), велоергометъра въобще не действа на корема, нито пък колелото, ама по абсолютно никакъв начин, поне при мен...
15.06.14
19:37
казано от Mulence Chetirinajse на 15.06.14, 17:53:
Не съм компетентен, мога само да споделя каквото съм наблюдавал като ефект върху мен самия. Дупето ми е малко (генетика) и не знам дали действа там, а би трябвало, защото участва уж и глутеуса, но зависи от стойка и много неща, по-скоро при колело да има ефект отколкото при велоергометър. Коремът си расте (и генетика и не съвсем), велоергометъра въобще не действа на корема, нито пък колелото, ама по абсолютно никакъв начин, поне при мен...
Това, че нямаш резултат, не значи, че не действа!
По въпроса: разбира се, че може. Но само от колело, на дали)). Ако караш 2 часа колело, не тренажор, ще видиш резултат!