19.05.11
11:43
всъщност целта ми е по-скоро да избегна прекомерния прием,а повечето антиоксидантни формули го съдържат,например Syntrax Redox.търсих информация на какво количество отвара от зелен чай съотвества на mg Green Tea Extract ,но единствено открих,че чаша чай може да съдържа до към 100 катехини,което пък си е доста общо понятие..
въпросът ми е ясен - например доза от 100-200мг Green Tea Extract на какво количество отвара съотвества?
също и тези екстракти в капсулите изчистени ли са от кофеин?
пък и така и така съм пуснал темата,който е пробвал Syntrax Redox нека даде отзиви (и в частност за зеления чай в него).
прегледах още няколко сайта и редуцирах въпросите до:
1.чаша чай явно съдържа от 50 до 150 мг полифеноли(катехини/антиоксиданти/,това значи ли,че в антиоксидантните формули когато пише 200мг Green Tea Extract всъщност означава 200мг полифеноли?
2.Green Tea Extract в Syntrax Redox съдържа ли кофеин?
Темата беше редактирана от donsir на 19.05.11 11:56.
19.05.11
15:40
като цяло форума си е доста бавен ( и в пряк и в преносен смисъл)
освен,че си набавих нужната информация,че и отгоре, пуснах и запитване за кофеина до Syntrax.com,на което ако не ми отговорят няма да им купувам продукта.
19.05.11
18:06
Ами то трябва да си пише в милиграмовете екстракт колко % са полифеноли.Примерно 100 мг екстракт с 90% полифеноли ще рече че има 90 мг полифеноли.
19.05.11
22:29
да,поразучих ги нещата с полифенолите и останалите бонуси,пък и на други марки,където присъства зеления чай,по етикетите си пише какво е съдържанието на кофеин...