С какво да комбинирам CEREBRO?

Здравейте!
Както се рових в Google - попаднах на тази тема : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35516 ...
Изчетох търпеливо коментарите и установих, че този продукт CEREBRO, евентуално е най-ефикасен..
Попринцип имам проблеми с ученето или по скоро с концентрацията.. Когато седна да уча - не мога да се фокусирам.. Мисля си за събития от деня, за това какво ще правя после.. за какво ли не, но не и за урока (материала) който чета..

Не съм студент, на 17 години съм (10 клас) (езикова гимназия) и все пак материала (поне за мен) не е много лесен. Иска се четене и постоянство. От тук нататък в моето съзнание възникват няколко въпроса..

1.Евентуално ако си купя дадения продулт, с какво трябва да го комбинирам за най-добри резултати?
2.Ако мислите, че не съм се ореантирал добре, можете ли да ми препоръчате нещо по-добро?

Благодаря предварително! :)
Поздрави!

Темата беше редактирана от Божидар Атанасов на 19.04.11 00:48.

19.04.11
00:54

Мисля , че е спрян от производство и едва ли ще го намериш ако не бъркам , иначе според мен си вземи Focus XT на SNS , което също трудно ще си го намериш (трябва да поръчваш от някой американски сайт :) )

Ще потърся тук-там .. мерси за коментара! :) Сега ще търся информация и за другия продукт

Писах тук-таме писма, но не вярвам да го има.. щом е спрян от производство.. Някой може ли да ми препоръча някаква алтернатива, но от личен опит?

Мнението беше редактирано от Божидар Атанасов на 19.04.11 03:23.

Комбинирай рибено масло с тирозин и DMAE и ще получиш доста добри резултати. Има един куп добавки, които помагат за мозъчната дейност - глутамин, B-Complex, лецитин, ацетил л-карнитин и т.н.

рибено масло с тирозин и DMAE - За сега се спирам на това тогава :)
няма да е лошо и други да изразят мнение ..

Десо,мерси!

DO

19.05.11
21:50

спрян е от производство,като неофициално информацията е,че е потенциално опасен за централната нервна система.присъства в официален отрицателен списък в Дания и Швеция барабар с други добавки.също попаднах на статии,споредкоито през 1999г. FDA разследвали Syntrax Inovation Inc. (не съм проверявал дали е същата,но едва ли е съвпадение),че пробутват щитовидни хормони във фетбърнъри... абе доста инфо,но все по диагонал го чета.този Радокс забелязах,че е дискаунт в някои сайтове и се сетих за цереброто..

Мнението беше редактирано от donsir на 19.05.11 21:54.

DO

19.05.11
22:11

даже има официален бюлетин на FDA.и м/у другото при спирането на въпросния фетбърнър от Syntrax Inovation Inc. са излезли със същата глупост като с Cerebro,че изпитвали трудност при набавянето на суровина.ще е интересно да се намери инфо и за овкусителите и подсладителите в Нектарите и Матриксите примерно...
от тук всеки да си прави сметката какво и защо приема.аз лично пропускам Radox-a въпреки много добрия етикет/съдържание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1