фитнес+плуване

22.05.05
18:48

тази комбинация ще ми помогне ли да кача по бързо маса или двете ще си пречат и  няма да има ефект?

22.05.05
23:16

Ми плуването е вид кардио и помага по-скоро за релеф но 1-2 пъти седмично няма да ти навреди

23.05.05
13:40

Комбинирането на плуване и фитнес е много яко ! Важното е само да не претренираш ! Плуването ти стимулира метаболизма и гориш мазно ! Аз плувам в тренировъчен ден(когато имам възможност) на гладно след кафе ! Чудесно е за сваляне на задник и паласки . Аз навремето имах голям глутеус максимус в резултат на клякане с щанга ! Започнах редовни плувни занимания и хармонизирах тялото  си! Трябва си постоянство за траен резултат ! Свпбодния стил е най-удачен за тази цел ! Успех !

23.05.05
15:51

[quote author=“marin_18”]тази комбинация ще ми помогне ли да кача по бързо маса или двете ще си пречат и  няма да има ефект?

Зависи от гена, аз имам познатиплова не+фитнес+ още аеробен спорт и пак са си маса едри и здрави. Дори понякога качват и мазнинки доста...

Но всичко си зависи от теб! Ако имаш правилна диета и тренировки/съчетаеш/ можеш да постигнеш доста и най-важното от което е според мен, да се развиеш хармонично.

Пожелавам ти успех!

п.п. Фитнес и йога също е луда комбинация... за тези които предпочитат и имат желание...

23.05.05
21:51

Няма да ти навреди, ако е в умерени количества.
Малко, но качествено :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1