20.05.11
07:42
Здравейте!Аз съм на 22 и искам да сваля около 4 кг ,които изобщо не искат да си отиват само с ограничения в храната.За това ще трябва да включа и спорт.Искам да си взема някаква добавка,но не знам каква.Бях решила да си взема Fyre,но докато се наканя и original вече го няма.Четох доста в този форум за Animal Curs,Spyce,Oxy,но наистина нз на какво да се спра?Искаше ми се да е нещо,което е по-силно,което да има ефект.
Ще ми препоръчате ли какво да си взема?
Мерси!
20.05.11
09:17
Fyre имаше в магазина на Хелфсторе(Гтуд град) понеделника,но аз бих те посъветвал,особено ако ти е за пръв път добавки със стимуланти,да си вземеш тестери от опциите които желаеш,оксито е бъкано със кофеин и 1,3диметил,отделно и със зелен чай без да му е отнет кофеина,и действието му е доста силно.
Окси работи,стига да ти понася
Анимал кътс 130 е пълен шит
Аз бих ти препоръчал Лийн екстриим и КЛА,при мен съчетанието действа много добре,без да има нежеланите ефекти от стимулантите...а и винаги може да тресваш по едно двойно кафе преди тренировка
20.05.11
10:42
казано от ivetoiveto iveto на 20.05.11, 07:42:
Здравейте!Аз съм на 22 и искам да сваля около 4 кг ,които изобщо не искат да си отиват само с ограничения в храната.За това ще трябва да включа и спорт.Искам да си взема някаква добавка,но не знам каква.Бях решила да си взема Fyre,но докато се наканя и original вече го няма.Четох доста в този форум за Animal Curs,Spyce,Oxy,но наистина нз на какво да се спра?Искаше ми се да е нещо,което е по-силно,което да има ефект.
Ще ми препоръчате ли какво да си взема?
Мерси!
Стига бе вярно ли и спорт трябвало? А иначе питаш за добавка преди да си почнала с тренировките? Без хранителен режим и тренировки - взимай си каквото ти хареса от магазина, но ефект не чакай! При положение, че не тренираш, един господ знае на каква диета си, се приготви тези 4 кг. да ти станат най-добрия приятел + да ти докарат още за компания.
20.05.11
10:50
казано от ivetoiveto iveto на 20.05.11, 07:42:
...искам да сваля около 4 кг, които изобщо не искат да си отиват само с ограничения в храната...
Аз пък май виждам проблем в този факт.
Какво имаш предвид като казваш ‘ограничение на храната’?
Останалото ти го е казал head_hunter.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.05.11 10:51.
20.05.11
13:02
Поговори си с 4 - те килограма, може и да ги обедиш да се махнет. И тогава няма да има смисъл да тренираш. -:)
Шегувам се -:).
Мини на протаинова диета и върти кардио по -час и половина на ден (всеки ден), за един месц ще ги махнеш. Но ако спреш, ще се върнат много, ама много бързо, че и от горе ще качиш, защото организма ще очаква нов подобен шок и ще се запаси.
Най - добре почни да се тренираш за здраве той ефекта сам ще дойде.
Добавките са си само добавки, не очаквай, че те ще ти свалят килограмите.
Успех и мисли в перспекива!
Мнението беше редактирано от Delfin Dimitrov на 20.05.11 13:03.
20.05.11
13:10
Пфф не разбирам за какво сте толкова заядливи наистина?!
Ами да питам за добавките първо и като си ги купя тогава ще почна с тренировките.Естествено,че няма да ги пия преди това,нито ще очаквам да са вълшебните хапчета и само те да свършат работата.
За хранителния режим ми е предимно ясно,че е задължителен и го спазвам.Въпросът е ,че исках да включа и спорт и исках да попитам за съвет за добавките,а вие още малко ще ме изядете?!
Mерси Dean Petrov и Delfin Dimitrov.
20.05.11
13:21
Иве, колкото и странно да ти изглежда, всички участници в темата искат да ти помогнат (аз включително). Опитваме се да ти покажем правилния път да постигнеш целта. Опитваш се да слагаш каруцата пред магарето. Преди да стигнеш до добавки, имаш много козове, които трябва да изиграеш. Сигурна ли си, че е подходящо да приемаш мощен енергетик от класа на Fyre и OxyElite Pro?
ОК, аз разбрах че искаш да свалиш 4 кг, но не ми стана ясно колко килограма си в действителност и колко си висока ?
А също така какво означава ограничаване в храната?
Ок да оставим настрана, че не искаш да тренираш или че би го направила само в името на тези 4кг, а иначе не те влече.
Но за да отслабнеш би трябвало да се храниш правилно и достатъчно. Така че моляте обясни какво е ограничавам храната и опиши няколко дни с какво се храниш и кога?
Мнението беше редактирано от Rali на 20.05.11 13:29.
20.05.11
13:38
Ще ти споделя, че аз тренирам от 6 месеца, като спазвам и хранителен режим, който не е “ограничения в храната” или диета.
Откакто тренирам / което се случва 5-6 пъти в седмицата последните 6 месеца/ никога не съм ползвала добавки или нещо производно. Не знам за теб, но аз мисля, че няма нужда да прибягваме до тях. Ключът към успеха е постоянство и търпение!
Ако искаш хората в bb-team да ти помогнат, като начало те съвествам да опишеш ежедневие, дневни хранения, и тренировките, които правиш.
Успех и усмивки :)
Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 20.05.11 13:41.
20.05.11
13:41
Значи в момента не тренирам,защото съм на работа и на лекции по цял ден и излизам в 7 и се прибирам в 11 всеки ден,а не защото не ме влече.Няма кога просто,освен ако не започна да ставам в 5.
Сега свършва семестъра и съответно за това в този момент съм решила да добавя и тренировките към програмата ми.
170 съм висока.Преди бях 57 кг и искам пак да си ги върна.
Ям по 4-5 пъти на ден- млечни продукти,всякакви салати,яйца,месо,риба,овесени неща и някои други неща може да пропускам.Пия по 3 л вода на ден и чайове понякога,фрешове + достаа кафе.
.
казано от ivetoiveto iveto на 20.05.11, 13:41:
Значи в момента не тренирам,защото съм на работа и на лекции по цял ден и излизам в 7 и се прибирам в 11 всеки ден,а не защото не ме влече.Няма кога просто,освен ако не започна да ставам в 5.
Сега свършва семестъра и съответно за това в този момент съм решила да добавя и тренировките към програмата ми.
170 съм висока.Преди бях 57 кг и искам пак да си ги върна.
Ям по 4-5 пъти на ден- млечни продукти,всякакви салати,яйца,месо,риба,овесени неща и някои други неща може да пропускам.Пия по 3 л вода на ден и чайове понякога,фрешове + достаа кафе..
Значи сега си 61кг?
Според мен на пръв поглед ми изглежда, че килограмите спрямо височината ти са нормални.
Разбирам ,че си заета и нямаш време за тренировки, но ми се струва , че дори и да свалиш още 4кг пак няма да си доволна. Защо си мисля така ли. Ами защото според мен проблема не е в килограмите ти, а по скоро в липсата на тонус на тялото и мускули. Може да пробваш да замениш градският транспорт с ходене пеш когато е възможно, изкачване на стълби вместо асансьор и такива дребни трикове, които да ти позволяват повече движение.
А и цифричките, които показва кантара не са най-важното понякога. Когато започнах да водя дневника си в този форум бях 54кг и не се харесвах никак, краката ми бяха безформени и мазни. Сега пак съм си същите килограми дори 55 , но определено харесвам тялтот си повече от преди, а и околните забелязват разлика.
Опитай се да включих някакво движение и забрави за добавките, според мен нямаш нужда от тях. Нямам голям опит от добавки за отслабване, но по едно време пих Л-карнитин и освен, че ми ставаше кофти на корема от него друго не забелязах да се случва.