19.05.11
21:56
1.Кратка информация за мен: Казвам се Николай, 15 год., 173 см., близо 60 кг., с натрупани мазнини в областа на корема.
2.Цел- Влизане в форма, заякване, изгаряне на излишни мазнини, тонус, здравословен начин на живот;
От днес започвам да тренирам у дома. Нямам възможност да ходя на фитнес, но на пук на всичко ще покажа, че резултати се постигат и в домашни условия. Писнало ми е да нося коремчето наляво-надясно така че е време да се сбогувам с него!
Ден 1 (четв)
Закуска:
- Филия с кайма
Обяд:
- Мусака
- Купичка таратор
- Филийка хляб
Вечеря:
- 250-300 гр. задушени картофи
- Пилешко бутче
- Салата
- Филия и половина хляб
Тренировка:
- Лицеви опори; Лицеви опори под наклон (2-3 серии по 15 повторения)
- Коремни преси (до отказ)
- Упражнения с гири
- 10-15 мин. на велоргометъра
Не мога да се гордея с “нискокалорични” ястия или супер натоварващите тренировки но .. все пак това беше първия ден! С времето тренировките ще се увеличават а храната ще става по-чиста и по-чиста.
20.05.11
11:42
Честит девник!Успех с целите, храната трябва мноого да я чистиш, от това което виждам във вчерашното ти меню, но лека по лека, ще стане, тренировките в домашни условия не са лоши може да стигнат и до доста големи натоварвания с малко инвентар :)
20.05.11
14:29
Здравей! Бих ти предложил да махнеш хляба от вечерята (as said), а ние се надяваме, че хляба ти е пълнозърнест/черен. Кардиото ми се струва малко. Бих добавил бягане навън сутрин, на гладно, както и зелен чай. Както каза - това ти е 1вия ден. Успех с целите и да не се отказваш като стане напечено! :)
20.05.11
20:05
Благодаря за съвета! Хляба не е пълнозърнест, но ще почна да си купувам от него. А що се отнася до тичането, мисля да почна в края на другия месец, до тогава ще намеря нещо което да го компенсира.
20.05.11
23:24
Ден 2 (пет)
Днес нямах абсолютно никакво време за тренировки. Почти не съм ял, хапнах вечерта и то менюто беше подобно на снощното. Утре заминавам за 1 ден при дядо ми.. ще се постарая да си наваксам с лицеви и набиране на лоста в двора му.
14.06.11
15:08
Ники къде се губиш бре човек. Дай малко по - сериозно -:)