кажете ми бързо за глюкозата?

13.05.05
18:37

като не тренирам може ли да е приемам,и сама или с нещо друго,аи кажете че неска си зех“_))))

SO

13.05.05
19:05

каква глюкоза си купи и за колко пари???

13.05.05
19:15

400гр  за левче...от един супер-маркет!ай ся кажете ми да е пия ли кат не тренирам,тоест докато не съм почнал.шото до 1,2 седмици мисла да почна фитнес?и как да е пия тая глюкоза,нещо да не ми навреди и на тренировките по футбол....:)аи пишете плз

13.05.05
19:25

аре ве кажете с кфо да е пия тази глюкоза и как ве:(((((

13.05.05
20:13

глюкозата се пие по принцип след тренировка и заедно с протеина ...най-често за подслаждане се слага..по добре недеи да я пиеш през друго време щото се усвоява много бързо и ще качиш много мазнини.Само след тренировка с тежести за запалване на гликогена !

13.05.05
20:27

еми няма значение,искам да кача килограми,няма значение дали ша се омазня,нали после кат отида на фитнес шса оправа :oops: пък и се пак почти секи ден имам тренировки по футбол..тъи че не виждам как толкова мн може да се омазня:)

13.05.05
21:11

Недей я пи изобщо, ще съжеляваш след време...

EZ

13.05.05
23:19

[quote author=“tpd”]Недей я пи изобщо, ще съжеляваш след време...

може ли да поясниш защо.Мисля и аз да си взема защото трябва да кача и мазно.

14.05.05
00:15

ей пичове не говорете така за мазнините щото каквото и да си говорим не се свалят лесно и изкази от рода”ще сваля нали ще ходя на фитнес”(при положение че човека дори не е тренирал преди това) са просто теоретични изказвания породени от големите очаквания на човек към всяко ново нещо не се заяждам но ако мазнините не бяха проблем никой от нас нямаше да се ограничава от храни в период за маса аиде и успех :wink:

14.05.05
00:23

Ами прав е човека над мене. Като прехвърлите 25-те няма да ви е толкова безразлично дали ще се омазните или не, но сега докато растете още няма проблем да ядете и глюкоза и малтоза и квото си поискате... После става проблемно, като порастете, че не се сваля лесно...

14.05.05
09:39

[quote author=“Botev_PD_1912”]като не тренирам може ли да е приемам,и сама или с нещо друго,аи кажете че неска си зех“_))))

Taka няма смисъл! Най-добре след трен! КОМБИНИРАЙ С КРЕАТИН И АМИНО

п.с. ЧЕРНО МОРЕ 1913 -  :wink:  :lol:

14.05.05
22:45

[quote author=“ezrolit”][quote author=“tpd”]Недей я пи изобщо, ще съжеляваш след време...

За това изречение в някои фитнеси в страната направо ще ти заврът диск 5-ца в.... четирибуквието. :lol:

Иначе, сериозно, консумацията на глукоза извън строго изготвен и то от професионалисти в сферата, може да доведе до много трайни и още по-вредни последици.

Не си правете таш@к с природата, ще ви го върне тъпкано.

EZ

15.05.05
17:19

[quote author=“tpd”][quote author=“ezrolit”][quote author=“tpd”]Недей я пи изобщо, ще съжеляваш след време...

За това изречение в някои фитнеси в страната направо ще ти заврът диск 5-ца в.... четирибуквието. :lol:

Иначе, сериозно, консумацията на глукоза извън строго изготвен и то от професионалисти в сферата, може да доведе до много трайни и още по-вредни последици.

мерси за пояснението.Иначе това дето го написах за мазното е вярно.Колкото и странно да звучи :)

15.05.05
22:32

[quote author=“ezrolit”][quote author=“tpd”][quote author=“ezrolit”][quote author=“tpd”]Недей я пи изобщо, ще съжеляваш след време...

мерси за пояснението.Иначе това дето го написах за мазното е вярно.Колкото и странно да звучи :)

Ами щом е така с мазното... :) Мога да ти дам един много брутален съвет... - Наливай се с боза, по цял ден! Само внимавай да е прясно и качествена. От нея се качва много и то доста нечисто, ако се консумира безогледно. Зависи от генетиката, но опитай, не би трябвало да не качиш мазно... :lol:  Ако вкарваш и по доста кисели мляка на ден... мазничкото трябва да влезе, важното е да се тъпчеш яко и едновременно с това да не скапеш стомаха, тоест - мляко и боза!:lol:

Но лично мене... тая работа не ми се нрави.  :lol:

15.05.05
22:46

Не знам само защо си мислиш, че като качиш мазнини, ще изглеждаш по - добре! Напротив - ще изглеждаш по - зле от сега. Какво предпочиташ - да си слаб, но с коремче (защото мазнините първо там се лепят), или да си слаб, но със стегнат корем? Нормално е да качиш малко мазнини, докато трупаш мускулна маса. Но само мазнини никога не трябва да качваш - това си е напълняване, което най - малкото води след себе си здравословни проблеми, а е и грозно.

15.05.05
23:01

Напълно съм съгласен с Петко. Наистина е глупаво да напълняваш по този начин.
Все пак ако толкова си решил да качваш мазнини опитвай се да държиш нивото на инсулин високо. Яж храни с висок гликемичен индекс, но без да ги смесваш с други храни със съдържание на мазнини.

EZ

15.05.05
23:35

[quote author=”Петко К”]Не знам само защо си мислиш, че като качиш мазнини, ще изглеждаш по - добре! Напротив - ще изглеждаш по - зле от сега. Какво предпочиташ - да си слаб, но с коремче (защото мазнините първо там се лепят), или да си слаб, но със стегнат корем? Нормално е да качиш малко мазнини, докато трупаш мускулна маса. Но само мазнини никога не трябва да качваш - това си е напълняване, което най - малкото води след себе си здравословни проблеми, а е и грозно.

Никъде не съм писал че искам да кача много мазнини.На мен ми се иска да кача кила с чиста мускулна маса ама просто толкова килограми няма как да се качат(има но поне до няколко години).
Висок съм 183 см и тежа 60-65 кг.От тренировките има ефект защото преди бях 59 кг.(интересното е че забелязвам как качвам мускулна маса а не се омазнявам-но не ми се вярва да изгарям чак толкова мазнини и да качвам на чисто)Ям по 7 пъти на ден (изкарвам 350 гр въглехидрати и 200 белтъчини) Пих геинар ама нямаше някакъв ефект от него и за това сега ще си вземам протеин поне белтъчини да набавя.Това за мазнините го казах защото искам да кача нещо от сорта на 6-7 кила МАКС.Знам че ще отиде по корема и по краката но пак ще е по добре(с тия 50 см крака изглеждам като Терминатор само че я няма масата на Шварценегер отгоре :)  )Надявам се ме разбрахте.Както и да е отклонихме се от темата май.

16.05.05
00:18

[quote author=“ezrolit”]Никъде не съм писал че искам да кача много мазнини.На мен ми се иска да кача кила с чиста мускулна маса ама просто толкова килограми няма как да се качат(има но поне до няколко години).
Висок съм 183 см и тежа 60-65 кг.От тренировките има ефект защото преди бях 59 кг.(интересното е че забелязвам как качвам мускулна маса а не се омазнявам-но не ми се вярва да изгарям чак толкова мазнини и да качвам на чисто)Ям по 7 пъти на ден (изкарвам 350 гр въглехидрати и 200 белтъчини) Пих геинар ама нямаше някакъв ефект от него и за това сега ще си вземам протеин поне белтъчини да набавя.Това за мазнините го казах защото искам да кача нещо от сорта на 6-7 кила МАКС.Знам че ще отиде по корема и по краката но пак ще е по добре(с тия 50 см крака изглеждам като Терминатор само че я няма масата на Шварценегер отгоре :)  )Надявам се ме разбрахте.Както и да е отклонихме се от темата май.

Бе незнам дали сме се отклонили, обаче направо сте смешни с тези качванки на мазнини, ето другия юнак какво е написал:

ми няма значение,искам да кача килограми,няма значение дали ша се омазня,нали после кат отида на фитнес шса оправа

Е немам думи... :lol:

ezrolit, стига си циврил за килограми, ами си тренирай както трябва, образовай се и се надъхай, щом си в такъв мускулен катаболизъм/хърбав си/ за има няма 5 месеца може да станеш 70-75кг  без зоб, само с хран. добавки и яко хранене, ако тренираш правилно и с желание. Същото се отнася и за всеки, който си мисли тия глупости за качване на “маса-мазно”

Чао

17.05.05
23:32

Няма нищо по-хубаво от бързия метаболизъм, а идеята някой да се разваля с целенасочено качване на мазнини ми се струва страшно глупава. По мое мнение глюкозата трябва да се използва само за по-добро усвояване на креатина или много прецизно дозирана веднага след тренировка. Глюкозата, фруктозата, захарозата и някои други прости (моно, ди, три) захари водят до бързо затлъстяване ако се консумират безогледно.

23.05.05
14:55

[quote author=“Botev_PD_1912”]400гр  за левче...от един супер-маркет

Къде е този супер-маркет??? Много тънко е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1