От къде да си купя следните неща?

22.05.05
19:53

Здравейте, знам магазини на Мусаши, Оптимум и т.н, но искам да закупя следните продукти  от чужбина(по-евтино излизат)
1. HMB
2. ZMA+
3. Whey Pro (Optimum)

Знаете ли някой добър сайт за суплементи, който прави доставки в България и НЕ изисква кредитна карта?

Поздрави,
ГАЛАНТ

5C

22.05.05
20:30

Здравей без кредитна карта едва ли ще стане да ги закупиш

23.05.05
02:01

[quote author=“Best_Man”]Здравей без кредитна карта едва ли ще стане да ги закупиш

Разбрах, че някой сайтове предлагат плащане чрез Wester Union. Сега търся сайт с продажба на такива, за да сравня цените :wink: Знаете ли такива?

TO

23.05.05
12:26

за6то не отиде6 да си извади6 1 дебитна карта бе пи4. става за 15 мин.

23.05.05
14:43

С дебитната не знам какво точно ще си купи....

С Western Union може, ама тия взимат егати комисионната..... с кредитна е най-добре, ама не всички online магазини са навити да далаверят с България...

23.05.05
15:06

били ли пояснил какво значи ебати комисионната:) в процянт ли е как е?!

24.05.05
00:22

[quote author=“Honzik”]С дебитната не знам какво точно ще си купи....

С Western Union може, ама тия взимат егати комисионната..... с кредитна е най-добре, ама не всички online магазини са навити да далаверят с България...

Тази комисионна предполагам, че е процент от сумата. Колко е голям този процент незнам, но дори и 20% да са пак има далавера според мен, ще видим :wink:

29.05.05
14:40

Е какво ти пречи да си закупиш ЗМА+ от българия тои струва 20-тина лева за 60 таблетки... а за другите не знам но без кредитна карта май няма да можеш да си вземеш нищто!!!

13.07.05
18:08

Ами от bodybuilding.com предлагат с western union, но както гледах сайта на usps (us postal service) май за България излиза доста пари :/

Иначе там има доста неща на далавера според мен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1