Търся мнение за вафлите на Explode и Redis

18.05.11
15:57

Ако някой е пробвал вафлите на Explode i Redis да си каже мнението.
Да отбележа, че единия от двата продукта ще си закупя, просто не знам кой.
Моля без отговори от рода на тези фирми не струват, вземи по - скъпи ... знам, но за толкова имам !

Благодаря

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 18.05.11 15:59.

18.05.11
16:11

Помолил си да не ти се отговаря по изредени няколко начина. Моят отговор е да си дадеш парите за храна. Ако този отговор също не искаш да го ‘чуваш’, но просто не си го изредил, купи си които и да е от изредените фафли.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.05.11 16:11.

18.05.11
16:14

Очаквах го и този отговор и аз така предпочитам, но съм на работа от 9 до 18 с обедна почивка и преди него и след обяда искам да приемам по нещо и за това стигам до фафлите ;)

18.05.11
16:18

Разбирам. А домашно приготвен сандвич (или 2) не решава ли проблема?

18.05.11
16:24

Ами да, но в момента гледам да ям минимално (почти никакво) количество хляб и сладко.

18.05.11
16:40

Ако спазваш строга диета не мисля, че в нея има място за споменатите вафли. На Редис съм изял 60-ина Wheybar R, въглехидратите по спомен са изключително декстроза, протеинът - преоблаващо (ако не изцяло) соя. В допълнение като вкус са леко неприятни, аз ги ядях с кисело мляко и се преживяваше някак. За Експлоуд нямам мнение, или по-точно мнението ми е каквото и за всички останали продукти на родните фирми. Пъти по-добре според мен са сандвичите като можеш да орежеш въглехидратите в останалите хранения, за да задържиш общото количество ниско ако това ти е целта.

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 18.05.11 16:41.

18.05.11
16:53

Този хляб струва 1.15лева и е 400 грама. Съдържа 28.5 грама въглехидрати на 100 грама. Идеален е за сандвичи. Без брашно.. също така има и 22 грама фибри. Почти никакви мазнини и около 8-9 грама протеин. Също е вариант.

20.05.11
09:26

Мерси и на двамата

За вафлите тези знам, че са от соя, за това предпочитам по 20 стотинки на вафла повече, но да има взема от другите на същата фирма.

За хляба - идеално решение, благодаря.

Сетих се че мога да хапвам и палачинки, но вместо брашно, при пригатвянето им да слагам протеин ;)

WheyBar-R Forte не съдържа соя, а суроватъчен концентрат.
Protein-R съдържа соя, в комбинация с други протеинови източници.

Сандвич с подобен хляб, месо и яйца ще ти свърши страхотна работа.
Палачинките ги направи с овесени трици или ядки и ги завий като дюнер с подходящ пълнеж (месо, яйца).
Протеинът на прах го използвай отделно, ако се налага.

20.05.11
10:30

Сега разгледах протеиновите барове на Редис и се оказа, че тези, върху които имам поглед и за които говорех, са Протеин-р, не Уейбар. На хартия вторите изглеждат по-добре, но все пак мисля, че сандвичите и палачинките от овесения ядки са по-добър вариант.

20.05.11
12:15

А защо сте против протеиновите палачинки :?

20.05.11
18:12

Абе ако ти е вкусно си прави и с бял хляб сандвичи , лично на мен тоя вита ми е гаден вече сух , със гаден вкус и като цяло не виждам проблем да ядеш бял хляб стига да си следиш калориите

20.05.11
18:27

Та сега последно.. на Редис, коя е най-хубавата вафла, защото мисля да си купя 50 броя. Дайте мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1