19.05.11
21:36
Здравейте ,от другия месец искам да си направя 1 цикъл с Kre-alkalyne и аминокиселини... спрях се на тези 2 продукта Optimum Nutrition Amino 2222 и Kre-Alkalyn All American EFX според вас хубави ли са и евентуално да ми препоръчате нещо друго? Другия въпрос е по - добре ли е креалкалин или обикновен креатин монохидрат? Пробвал съм креатин монохидрат и бях доволен ,но според мен креалкалина ще е по добре.. също така да кажете и какво друго мога да добавя към тях двете за покачване на мускулна маса... аз съм на 20години 88кг. почти 190см висок ,тренирам вече 2 години и половина.
Поздрави ;]
19.05.11
22:30
според мене по-добре си вземи бцаа 6400 (scitec),протеин(100 % уей профешанъл) и за креатина както решиш.Аз пих Mega Kre-Alkalyn на scitec и останах доволен.
20.05.11
13:59
А били ми пояснил защо да не се занимава със Scitec ? (само питам.. да не помислиш,че се заяждам :) )
20.05.11
14:11
Честно казано не открих разлика между ефективността на кре-алкалина на EFX и този на Scitec. В крайна сметка говорим за патент.
20.05.11
18:12
казано от Александър Илиев на 20.05.11, 13:59:
А били ми пояснил защо да не се занимава със Scitec ? (само питам.. да не помислиш,че се заяждам :) )
Защото, някои от продуктите им не стават или иначе казано аминото което препоръча на момчето е пълен буклук /може да се мери само с това на нутрим/. Kre-Alkalyn не съм ползвал и нямам намерение да ползвам на тази фирма точно и за това се въздържам от мнение, но общо взето на въпросната фирма средно 1от 3 продукта стават и те са в ниския клас. Ще спомена само също, че “proprietary blend” им е много любима думичка, освен това са и Унгарски, а не щатски /както се опитват да убедят народа/ и с това смятам въпроса за приключен. От всичко, което съм пробвал, стават само Хот блъд и тестбустера и то ако затвориш очи.
20.05.11
18:44
Ами честно казано не зная за повечето им продукти,но от тях съм ползвал l-glutamine,hot blood,kre-alkalyn,bcaa 6400, и няколко дози oт 100% whey professional и не като да няма ефект,поне възстановяване от аминотата и глутамина го има и блууда ме помпа доста и умората е по-малка.