ЕЖЕДНЕВИЕ

22.05.05
18:45

:arrow: Как съчетавате жените, развлеченията, редовното ядене, тренировката и др. с целия си режим. На мен ми е доста трудно и сега като се меря съм отслабнал с 2кг. :cry:

:arrow: п.с. - чел съм че ако през седмицата примерно тренираш 3 пъти без да спазваш определените дни като пон., вт. ср. и т.н. също ще има ефект. Даже не е нужно и час да спазваш, само яденето да ти е в същото количество долу/горе :roll: е как мислите да постъпя ли и аз така :!:

22.05.05
19:15

Никъде не е казано, че трябва тренировките ти да са фиксирани в точни дни или часове. Същото важи и за яденето. Аз лично нямам фиксиран режим.

22.05.05
21:28

И аз нямам режим -дата и час.

Но просто съблюдавам диета и качество на живот. А когато правя малко “буйстване” :), то е за броени дни и после продължително си спазвам правилата на играта.

Всичко може да се комбинира. Въпроса е да знаеш как, като го обмислиш и става...

Важни са някои принципи. НАпример, ако си пил или ще пиеш, няма смисъл да правиш тренировка. /Въпреки, че съм ходил след запой, ама... няма смисъл.:)/

Или ако не можеш да се нахраниш като хората иподготвиш за трен. пак ниама смисъл... и така...

Чао,
поздрави

p.s. Темата е много добра! Защото струва ми се, че повечето хора тук се занимаваме и с доста други неща, ББ не ни е просто като средство, а не точно цел и ежедневието оставя голям отпечатък върху трен. и и т.н.

22.05.05
22:32

Нямането на режим не е на хубаво! Не че е задължително, но с режим резултатите са други! Всеки, който може да си позволи да яде и да тренирара почасово, ще бъде приятно изненадан от резултата (поне така си мисля)!

WO

22.05.05
23:06

[quote author=”Петко К”]Никъде не е казано, че трябва тренировките ти да са фиксирани в точни дни или часове. Същото важи и за яденето. Аз лично нямам фиксиран режим.

що бе, петко, доколкото знам е най-добре тренировките и храненето да са в постоянен график....тялото свиква на натоварването и се “настройва” за това, което го очаква...на съм ли прав?

аз знам че като ядеш всеки ден по едно и също време има много добър ефект (защо мислите в американските затрови се “раждат” такива животни) :)

22.05.05
23:25

Е по тая логика аз тая седмица не трябва да тренирам защото имам 4 бала да ходя та единият е и мой.Ще гледам да не ям ама за сметка но това без пиене не може  :?

22.05.05
23:35

на мен ми се налага да спазвам график,дори и да не искам,просто ежедневието ми е  твърде натоварено,за да правя всякакви резки промени

23.05.05
00:06

Въпрос на приоритети е, както се опитах да намекна. За едни ББ е номер едно за други не е.

[quote author=“Voltmachine”]Е по тая логика аз тая седмица не трябва да тренирам защото имам 4 бала да ходя та единият е и мой.Ще гледам да не ям ама за сметка но това без пиене не може  :?

Според мен логиката ти е доста нелогична. :) Какво значи “трябва” “без това не може”, пак опираме до приоритетите. А това за пиенето...  :?

Поздрави

LA

23.05.05
15:32

[quote author=“alex”]:arrow: Как съчетавате жените, развлеченията, редовното ядене, тренировката и др. с целия си режим. На мен ми е доста трудно и сега като се меря съм отслабнал с 2кг. :cry:

при мене жени нема  :cry: ...развличам се с компютри,ям и дигам :cry:
Така като се замисля май фитнеса ще излезе като приоритет!Бах!НещЪ така бе!!!

23.05.05
15:48

що така,бе пич,вземи си една мацка да те разхожда насам-натам,да ти са кефи на телцето :wink: ,имай малко вяра в себе си,не е невъзможно

23.05.05
17:23

[quote author=“largozol”][quote author=“alex”]:arrow: Как съчетавате жените, развлеченията, редовното ядене, тренировката и др. с целия си режим. На мен ми е доста трудно и сега като се меря съм отслабнал с 2кг. :cry:

при мене жени нема  :cry: ...развличам се с компютри,ям и дигам :cry:
Така като се замисля май фитнеса ще излезе като приоритет!Бах!НещЪ така бе!!!

:lol:  :lol: Ай стига рев, който търси НАМИРА.

Аз не познавам човек, пред кома да е намерил свястна мадама. :lol:

п.п. Сори за офтопика. :)

X_

23.05.05
17:23

largozol

при мене жени нема  ...развличам се с компютри,ям и дигам

:lol:  :D :D абе защо не намалиш времето пред компютъра,за сметка на времето в компанията на някое гадже

25.05.05
02:05

Тия сички неща или се съчетават много трудно или изобщо не се съчетават...
макар че аз никога не съм имал режим и постигнах доста...друг е въпроса с релефа - без режим и химийка не става (опитах, без режим няма полза, за химията не съм опитвал, нямам и намерение)
Както каза и тпд - нещата са въпрос на приоритети и на избор...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1