Какво да направя първо ?

20.05.11
14:21

Отслабнах с 28 кг. но пак не можах да се изчистя напълно . По корема ми остана доста мазно и кожата се отпусна а ръцете са ми мн слаби и раменете също.Какво да правя? Сега съм 185 см 82 килограма(21 години). Да продължавам ли да чистя до дупка или да кача мускул и после да чистя? Близо 2 месеца вече тренирам редовно за сила ,както ме посъветва един пич от форума и правя кардио опитвам се едновременно да правя двете неща да качвам мускул и да топя , но май още не виждам резултати.Храня се 2 пъти на ден , и гледам да ограничавам мазното и хапвам повече месо . Имам на разположение 5 месеца ...Ще съм благодарен на хората който се опитат дори и с малки съвети да ми помогнат !

Разчиташ на старото златно неправилно правило “Сланината на мускул” или в тези две хранения има достатъчно храна, за да изградиш желаните мускули?

20.05.11
14:31

Ами, ти сам трябва да прецениш, какво да правиш... Щом казваш, че си слаб, със слаби ръце и рамене, трабва да качваш мускулна маса и да ядеш по повчеко пъти на ден! С тези 2 хранения, не ми се вярва да стане работата! Трабва да ядеш много въглехидрати, за да качиш маса, както и не забравяй протеин да ядеш :)

казано от Oranje на 20.05.11, 14:23:

Разчиташ на старото златно неправилно правило “Сланината на мускул” или в тези две хранения има достатъчно храна, за да изградиш желаните мускули?

Нямам възможност да се храня по често . В 12:30 и после в 18:30 това е , но за сметка на това имам възможността да ям каквото искам и по колкото искам .

И какво, по принцип, представлява всяко от тези две хранения?

казано от Death__ на 20.05.11, 14:31:

Ами, ти сам трябва да прецениш, какво да правиш... Щом казваш, че си слаб, със слаби ръце и рамене, трабва да качваш мускулна маса и да ядеш по повчеко пъти на ден! С тези 2 хранения, не ми се вярва да стане работата! Трабва да ядеш много въглехидрати, за да качиш маса, както и не забравяй протеин да ядеш :)

Аз наистина ям по много , но дали и след като тренирам вече ще стана по широк в раменете от колкото в талията , защото сега талията ми води и тя се уголемява заедно с другите неща!

20.05.11
14:42

Ами виж, човешкото тяло усвоява около 30-35гр. белтък на едно хранене! Да кажем, че ядеш по 30 гр. С двете си хранения приемаш 60гр. за деня...,а си 82кг... Според мен не е достатъчно :( поне се опитай 1гр./кг така ще е горе-долу добре, пак ще имаш резултати :) ! И пак казвам:ВЪГЛЕХИДРАТИ!

Мнението беше редактирано от Юли на 20.05.11 14:42.

казано от Oranje на 20.05.11, 14:34:

И какво, по принцип, представлява всяко от тези две хранения?

Ами представляват около 300 грама месо (избягвам пържено) комбинирам го с ориз зеле зеленчуци , но наблягам на месото определено !

казано от Death__ на 20.05.11, 14:42:

Ами виж, човешкото тяло усвоява около 30-35гр. белтък на едно хранене! Да кажем, че ядеш по 30 гр. С двете си хранения приемаш 60гр. за деня...,а си 82кг... Според мен не е достатъчно :( поне се опитай 1гр./кг така ще е горе-долу добре, пак ще имаш резултати :) ! И пак казвам:ВЪГЛЕХИДРАТИ!

Не разбрах колко трябва да приемам приблизително на ден за да е долу горе добре .

казано от Крум Атанасов на 20.05.11, 14:45:

Не разбрах колко трябва да приемам приблизително на ден за да е долу горе добре .

И ще те помоля да ми каже6 по конкретно за белтъците и въглехидратите , за какви храни става въпрос точно , защото както казах на мястото където се храня има всичко и ще ми е по лесно да знам с какво да си пълня чинийката .

20.05.11
14:51

казано от Крум Атанасов на 20.05.11, 14:49:

казано от Крум Атанасов на 20.05.11, 14:45:

И ще те помоля да ми каже6 по конкретно за белтъците и въглехидратите , за какви храни става въпрос точно , защото както казах на мястото където се храня има всичко и ще ми е по лесно да знам с какво да си пълня чинийката .

Поразгледай форума и ще си отговориш на въпросите ;)

20.05.11
16:52

вкарай си една закуска сутринта, овесени ядки, ще спиш по-малко но по добре закуси

20.05.11
22:12

белтъци-месо, яйца, ядки, мляко(кисело, прясно), извара, кашкавал, сирене
въглехидрати-ориз, картофи, спагети, макарони
По колко на ден точно, това ти трябва да си изчислиш!

казано от Death__ на 20.05.11, 22:12:

Благодаря ти много , че си толкова точен .Щото иначе ако трябва да се ровя някой неща ще ми останат неясни и ще се лутам като някой ........ малоумник ! И пак , благодаря !

казано от Крум Атанасов на 20.05.11, 23:40:

казано от Death__ на 20.05.11, 22:12:

Благодаря ти много , че си толкова точен .Щото иначе ако трябва да се ровя някой неща ще ми останат неясни и ще се лутам като някой ........ малоумник ! И пак , благодаря !

И друго.Сигурен съм че съветите са добри и ще се опитам да се възползвам , но те са по точно за качване на мускул , а какво да правя с талията си и тя ще започне да расте сигурно заедно с ръцете ми и пак няма да мога да стана по широк горе от колкото долу . Не знам , много ми е объркано и започвам да се отчайвам , а и се притеснявам така като разпитвам много подробно малко ми е неудобно , но се надявам да ме разберете  и да помогнете :)

20.05.11
23:52

Няма от какво да се притесняваш, питай си колкото искаш! Ами, да и талията ти ще расте, но според мен не трябва да и обръщаш толкова внимание! Тренирай си, качвай си мускулна маса и се не бой. Когато направиш достатъчно маса и започнеш да чистиш и орелефиш, ще си чук! Едва ли ще набира толкова на очи?!

P&

20.05.11
23:57

Важно е как изглеждаш пред огледалото, а не пред огледалото с метър в ръка. Искам да кажа, че талията може да е над 90см, което от година насам повтарят, че е границата на затлъстяване, но да е релефна. Може да е и 80см, но да няма видими плочки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1