Болка между гърдите,гръдния кош?

От три,четири седмици правя кофички и като ги права аз пускам хубаво до долу,като се вдигам имам много гадна болка между гърдите се едно някой 100 кг е стъпил там.За кофите имам сила поне за 20 но права по 8 защото на 6 вече едвам издържам и спирам за 2,3 сек. Някакви идеи?Аз мисла че успоредката е много широка и това е проблема.15 години,3 месеца стаж,ако има някакво значение.

АЧ

21.05.11
00:32

Това е нормално, когато някой прави кофи. Така се разширява гръдния кош. След време тая болка няма да я има ;) Най-много до 1 месец :)

21.05.11
01:30

АКо пускаш най до долу,скоро може да си спомняш за кофите само с усмивка.

http://vbox7.com/play:2e1fda8e

Аз ги права почти като този пич,само че пускам с още малко на долу.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 21.05.11 09:28.

21.05.11
11:59

Значи добре правиш кафите.А за болката не се притеснявай скоро ще спре да те боли както каза Ачо по този начин се разширяват гърдите...

Добре,благодаря!Значи продължавам да ги права,дано минава скоро и да слагам тежести..

АЧ

21.05.11
12:20

Тежести ще слагаш, когато правиш по 15-20 кофи само със собственото си тегло ;) Така и с набиранията, когато правиш 10-15 ;)

казано от Ачо на 21.05.11, 12:20:

Тежести ще слагаш, когато правиш по 15-20 кофи само със собственото си тегло ;) Така и с набиранията, когато правиш 10-15 ;)

Знам,в първото мнение съм написал че мога и 20 ама заради болката не права.Като мине болката почвам ;)

22.05.11
03:05

Този от клипа ги пуска малко по-надолу от нужното,а ти защо стигаш даже и по надолу?
Повече от паралелно няма смисал,просто риска и в пъти по-голям от ползата.

Един клип на изпълнението ти на упражнението ще е от голяма полза. ;)

Аз ги права с много малко надолу от този на клипа отгоре,даже може да се каже че ги права като него.
http://www.bb-team.org/exercise/1179_kofichki#axzz1N0akv1fT
Ще ги пускам като на картинката на линка отгоре,дано болката я няма.Относно кофите,пускам ги малко повече,защото усещам натоварване от вътрешната страна на гърдите,така ми се оформи доста добре канала между гърдите.Ако имам възможност ще заснема клип.

Мнението беше редактирано от Димитър Иванов на 22.05.11 09:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1