Какво трябва да земам..

AM

22.05.05
18:05

Искам да ви попитам и ако може да ми отговарят само хора който са сигурни и ще ми помогнат...значи аз сам 60кг висок сам 182см ..стегнат бицепса ми е около 30см ..градната ми обиколка е около 77-80см..обиколката на краста ми е около 65см..а ханша ми е 82-83см..Искам да ви помоля да ми кажете с какво най лесно ще наддам маса..защото ако почна да дигам както сам сега всичко ще стане мн бавно..да е възможно най-барзо...благодаря ви предваително :)

22.05.05
19:17

Без правилна тренировка и хранене нищо няма да ти помогне. Няма по - бърз начин.

22.05.05
22:46

[quote author=“amo”]Искам да ви попитам и ако може да ми отговарят само хора който са сигурни и ще ми помогнат...значи аз сам 60кг висок сам 182см ..стегнат бицепса ми е около 30см ..градната ми обиколка е около 77-80см..обиколката на краста ми е около 65см..а ханша ми е 82-83см..Искам да ви помоля да ми кажете с какво най лесно ще наддам маса..защото ако почна да дигам както сам сега всичко ще стане мн бавно..да е възможно най-барзо...благодаря ви предваително :)

Безплатен обяд на този свят НЯМА. Всичко става с труд, воля, упоритост...

Чети информацията в сайта и форума, учи се от топита на хората и ти пожелавам след известно време, да си дадеш сметка, колко е нелепо и дори нагло това което си написал и искаш. Нагъл, защото има хора които се трудят, а ти тука цъфваш с един въпрос-”Така и така пичове... я кажете как на 1.82 с ужасяващи мерки, от 60кг да стана примерно 80, ама да е бързо.”  :?

22.05.05
23:06

Трябва да почнеш тренировки и да си редовен. Още на третия месец ти гарантирам, че ще има забележим резултат. И хапване разбира се...много хапване! :D

23.05.05
02:18

[quote author=“amo”]Искам да ви попитам и ако може да ми отговарят само хора който са сигурни и ще ми помогнат...значи аз сам 60кг висок сам 182см ..стегнат бицепса ми е около 30см ..градната ми обиколка е около 77-80см..обиколката на краста ми е около 65см..а ханша ми е 82-83см..Искам да ви помоля да ми кажете с какво най лесно ще наддам маса..защото ако почна да дигам както сам сега всичко ще стане мн бавно..да е възможно най-барзо...благодаря ви предваително :)

Виж сега, няма бързи резултати- много постоянство, пот и дет се вика кръв , за да постигнеш желаното. Най-важното е храната и съня, както и правилната тренировка. Всичко се постига с много усилия, пак казвам! След 6 месеца след правилният режим ще бъдеш много, много по-добре от сега, а след година ще може би ще си стигнал желаният ефект, но всичко зависи от теб!

23.05.05
10:06

Нямало бързи резултати.ГЛУПОСТИ.Всеки организъм сам по себе сисе влияе от тренировките и храненето.Аз съм жив пример.Когато реших да тренирам почнах да ходя на лостове.Бях 65 килограма.След месец-месец и половина бях 74 и то без да се храня правилно без да спазвам някви тренировъчни режими и есте без химия и добавки.И това се слу4и Август месец.Ако щете вярвайте ама така стана при мене и сички си мислеха 4е съм почнал химиийката а то просто на мене така ми се е отразило.така че като за начао почни да тренираш а храненето и правилните тренировки с времето.АйДе.

TO

23.05.05
12:18

про4ети вси4ко от саита , не от форума..

23.05.05
17:13

[quote author=“tonio”]про4ети вси4ко от саита , не от форума..

Това е добър съвет, защото във форума, струва ми се непотвърдената информация е много повече, отколкото в сайта.

[quote author=“s1ck_boy”]Нямало бързи резултати.ГЛУПОСТИ.Всеки организъм сам по себе сисе влияе от тренировките и храненето.Аз съм жив пример.Когато реших да тренирам почнах да ходя на лостове.Бях 65 килограма.След месец-месец и половина бях 74 и то без да се храня правилно без да спазвам някви тренировъчни режими и есте без химия и добавки.И това се слу4и Август месец.Ако щете вярвайте ама така стана при мене и сички си мислеха 4е съм почнал химиийката а то просто на мене така ми се е отразило.така че като за начао почни да тренираш а храненето и правилните тренировки с времето.АйДе.

ЙЙЙ, браво брато, шапка до земята ти свалям за този месец и половина без нищо свястно, само лостове, сигурно само на бира и цигари си я карал... и 9кг! Браво. Айде сега ми обади. КАК ще го докажеш това, аз ти вярвам де, но за тия дето не ти вярват....  :lol:  :lol:

23.05.05
18:21

Две думи: Китаиски Кантар.

24.05.05
02:23

[quote author=“s1ck_boy”]Нямало бързи резултати.ГЛУПОСТИ.Всеки организъм сам по себе сисе влияе от тренировките и храненето.Аз съм жив пример.Когато реших да тренирам почнах да ходя на лостове.Бях 65 килограма.След месец-месец и половина бях 74 и то без да се храня правилно без да спазвам някви тренировъчни режими и есте без химия и добавки.И това се слу4и Август месец.Ако щете вярвайте ама така стана при мене и сички си мислеха 4е съм почнал химиийката а то просто на мене така ми се е отразило.така че като за начао почни да тренираш а храненето и правилните тренировки с времето.АйДе.

Евалата пич ! Понеже ти вярвам напълно, би ли обеснил за тези, които не ти вярват каква е технологията(9кг. за месец) ? Просто може би има хора, на които ще им бъде любопитно :wink:

NK

24.05.05
11:37

Бързи резултати наистина няма, особено когато си ектоморф (като тебе, amo). Аз съм същия - 100% екто. Просто майката Природа ни е дала такова храносмилане, което претупва всичко което сме изяли, смляната храна минава с първа космическа скорост през червата и каквото е усвоено като белтъчини, отива за ежедневните енергийни нужди. Прочети основите на Храненето, направи си високовъглехидратна диета, разпредели я на повече порции на ден и започни да спазваш режима. С твоите килограми сравнително лесно ще си докараш нужното за да започне растежа. Просто яж така, че да не ти държи много сито и след 3 часа пак да си гладен. На мен всеки ми казва че много малко съм ядял - ми малко ям, на едно ядене, ама малко умножено по 6 прави повече от много умножено по 3 в нашия случай  :)  И се чувствам добре и на тренировките засега виждам че всичко е ок. Наблягай на лесносмилаемите храни - варени, избягвай пържени, не прави голям буламач в стомаха си и ще си събудиш метаболизма. В “Рецепти” има една тема “Перфектната закуска за ектоморфи” - със сусамов тахан, на мен лично много ми хареса, препоръчвам ти я, намирането ти го оставям за домашно.

Колкото и да бързаш, нужно е време за да откриеш собствените си особености и вкусове. Аз например ако комбинирам кисело или прясно мляко с каквото и да е, усещам че нещо ненаред се получава в стомаха ми  :)  Ей такива дребни нещица.

26.05.05
22:39

Знаете ли колко ме е*е че не ми вярвате е келеши. ТПД нито пуша нито пия това че ти не ми вярваш ма въобще не ме засяга.Пък и каква ми е ползата да лъжа ако този фактор ми обясниш.А за доказателство те моите приятели видяха резултата пък ти тука ми се перчиш изчел 50 0000 сайта и ся това било невъзможно щото според еди кой си няма начин това да стане.Ае младеж познавам хора които на ден се хранят по 2-3 пъти и то главно от работата някви мижави сандвичи и без проблем човека си пражи по 20-30 коремни без да си докосва трялото до лоста,по 50-60 кофички абееее какво и аз ти се обяснявам живей в заблуда и тва е.

TO

27.05.05
13:41

абе какво 6е ре4е “20-30 коремни без да си докосва трялото до лоста” ?

27.05.05
17:23

тука стана няква ... гюронтия :lol:  ще кажа само че може наистина да се качат 9 кила за 1 месец ... наи добрия ми приятел е с мн бавен метаболизам и е свикнал да яде до смърт направо :P има такув корем че ... побира 3 пъти повече от моя :evil:  завиждам му меко казано 8) и тои за 1 ден е качвал към 3 кила та даже и 4 кат пине малко повече биричка :)но от тва каченото мускул е сигорно има няма и 10 % то на месец е максимално 1.5 кила чист си мускул доколкото аз съм чел във саита :D значи от тея 9 кила ... 7.5 са мазно :lol:

а по темата :D ми пич нищо бързо няма ... освен смърта :P аз също съм ектоморф...много прецакано ... ама поне пък .. кат се качат кила и мн лесно се постига релеф :twisted: щото има хора дет с месеци се блъскат за релеф а има хора дет го правят за 1 месец няма и толкова 8) земи си геинер на някоя добра фирма и креатин и някво протеинче и мисля че тва ще ти стигне и стискаш зъби за 3-4 месеца и ще се радваш после на себе си  :wink:  кат станеш сутринта и ще си позираш пред огледалото ... много време :wink:  :P ще видиш че си заслужава

айде успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1