21.05.11
22:23
Хора искам да ви попитам защо колкото и да товаря бицепса, вдигам тежест на маск, правя негативни повторения и серии до отказ обаче на следващия ден просто не чувствам мускулна треска в бицепсите. Това означава ли, че не растат ?
21.05.11
22:39
казано от miroslavchy на 21.05.11, 22:23:
Това означава ли, че не растат ?
Не. Споко ;)
21.05.11
22:44
Няма да се притесняваш ! Никога не съм чувствал мускулна треска в ръцете,а пък за 3 месеца порастнаха с 8,5см :)
3 месеца-8,5 см ?!?!?!?! Уау уи.... Аз често имам мускулна треска в бицепсите, но и да нямам не ме е грижа... В смисъл, МТ не означава че си тенирал добре, или не си !
21.05.11
23:00
Аз пък на ръцете след всяка тренировка имам мускулна треска, особено на бицепса. За мен мускулната треска означава, че мускула е бил подложен на натоварване, което пък означава, че той ще расте. Друг е въпроса ако е бил претрениран.
21.05.11
23:08
Аз от както тренирам набиранията с тежест и като правя тесен подхват някои път имам мускулна треска на ръцете и се радвам хахаха
21.05.11
23:12
казано от Death__ на 21.05.11, 22:55:
3 месеца-8,5 см ?!?!?!?! Уау уи....
Няма шега,няма измама... Преди 3 месеца бях 1.84,70кг,29 дясна ръка - а сега съм пак толкова висок,84кг,37,5 дясна ръка ( лявата е със 1см по-малка ) ... Спрях цигарите,тренирам здрава и се храня като за 2-ма и нещата стават...
По темата : аз честно казано имам мускулна треска само на гърдите след всяка тренировка не знам защо се получава така...При положение,че знам,че МТ е фактор на добро натоварване ми се иска на всяка мускулна група да имам :)
21.05.11
23:41
казано от Боби Велинов на 21.05.11, 22:44:
Няма да се притесняваш ! Никога не съм чувствал мускулна треска в ръцете,а пък за 3 месеца порастнаха с 8,5см :)
да не са 10?
21.05.11
23:42
казано от Death__ на 21.05.11, 22:55:
3 месеца-8,5 см ?!?!?!?! Уау уи.... Аз често имам мускулна треска в бицепсите, но и да нямам не ме е грижа... В смисъл, МТ не означава че си тенирал добре, или не си !
Какво толкоз странно има два сантиметра и нещо на месец за начинаещ решил да не си губи времето с кръгови тренировки. Сплита му е добър, храненето също и естествено резултата не е закъснял. Преди когато и аз започвах растях на месец средно с по два сантиметра при ръцете и пет сантиметра при гръдния кош. Естествено това продължи някъде до към осмия месец, след това нещата се случват по-бавно.
По темата: Лека мускулна треска имам винаги.
Мнението беше редактирано от megabolic x на 21.05.11 23:47.
Сам виждаш ефекта ;) За какво ти е мускулна треска ?! Аз от 3 месеца съм започнал отнова да тренирам и блъскам като за последно. Вчера правих ръъце и днес имам леко парене много приятна мускулна треска.
Една от причините може да е в изпълнението на упражненипята, ПУСКАЙ БАВНО, опитвай да правиш цялото движение не частично, пускаи до доло .... ( ако имаш слаби сухожилию и стави по добре не пускай до доло..) разтягай по време на тренировка. Правио по кратки паузи и ще имаш мускулна треска, но едва ли ти е нужна, И разбира сеш гледаи да не претрнираш и да загубиш мускул
то може и да си е до оганизъм, аз и от масаж съм имал мускйулна трееска: )
22.05.11
11:04
и аз не се учудвам за прогреса на Боби... той е висок 184см и тези 29см ръка са направо скелетни за неговия ръст ! просто тялото бързо е достигнало до размера подхождащ до някаква степен на този ръст.
по темата: аз за 2години по 3месеца тренировки някъде съм имал треска на бицепса сигурно 3-4пъти. Той е малък мускул и липсата на треска може да се обясни с бързото му възстановяване.. наличието на треска пък означава, че мускула се възстановява.. проблема ( ако може да се нарече така ) че ръцете се ползват най-често в ежедневието дори при най-елементарните действия ( да си напълниш вода и да пиеш е необходимо да си сгънеш ръката примерно ) което при една силна треска може да довежда до дисконфорт...
22.05.11
11:04
Възможно е момчета,вижте те момчето е качило 14 кила за 3 месеца,а и се получават редица натрупвания:мощния тласък от началното трениране,спирне на цигари,сериозна храна...сега,на дали са чисти тия 37 см,но е напълно възможно
2005та,спирайки цигарите, качих от 92 до 128 :)...предимно сланина разбира се