Препоръчайте ми наистина доказан, силен и работещ продукт за изгаряне на мазното, моля

Прескочи до:

20.05.11
21:54

Здравейте ,бихте ли ми препоръчали наистина добър продукт ,че искам да орефля добре.. Храната е най -важна ,както и силовата и кардио тренировка,това ми е ясно и нямам никакъв проблем :)
Благодаря от сърце :)

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.05.11 01:50.

21.05.11
18:18

Oxyelite pro

21.05.11
18:40

Low Carb Diet - тва е най добрия продукт :)

22.05.11
10:44

Ако имаш много за сваляне Stim X или Oxyelite pro ,Ако имаш малко тоест си под 12% мазнини CL REDuction аз останах много доволен даже искам да направя и ревю ама не мога да поствам теми в този раздел на форума за жалост :)

22.05.11
11:08

казано от Филип Буцев на 22.05.11, 10:44:

Ако имаш много за сваляне Stim X или Oxyelite pro ,Ако имаш малко тоест си под 12% мазнини CL REDuction аз останах много доволен даже искам да направя и ревю ама не мога да поствам теми в този раздел на форума за жалост :)

Суууууупер ! Не знаех, че така се класирали тия бърнъри.
Мерси за инфото.

22.05.11
11:11

Да,Окси елит работи,и е доста силен,с много странични ефекти
Файър също е опция
Може да ги съчетаеш на Йохимбин,само че от последния съм имал най гадните странични ефекти от суплемент въобще,та в този ред на мисли може да обърнеш внимание на Алфа йохимбина,който е синтетична форма на природния такъв,последно време чета информации за някакъв ЖЪЛТ йохимбин,който бил с най малкото странични ефекти

АКо търсъш формула без стимуланти,лийн екстриим е най доброто което съм приемал,с ЕДНА УГОВОРКА:ако имаш малки контузии в ставите или някакви болежки,тествай преди да купиш,намалените нива на кортизол водят до “запалване” на всички възможни болежки по стави,муслуки и тнт,и дискомфорта е много,,много неприятен

Общо взето,най добре е да се снабдиш с по 1-2 мостри от тия продъкти,обикновено се намират без проблем,и да тестваш поносимостта си към тях

22.05.11
13:43

@Blago Borisov - опиши си подробно храненето през следващите 3 дни, дай данни за теб и ще ти препоръчаме подходящ продукт.

22.05.11
22:49

Храненето в общи линии е :
1 Доза  протеин и бърз въглехидрат

2 Закуска - 5 белтъка и овесени ядки 100 -150 грама

3 Обяд Кафяв ориз и пил.филе и салата - 200-250 грама
4 Преди трен - бавен въглехидрат
5 След трен - протеин и бърз въглехидрат
6 Вечеря Кафяв ориз и месо чисто / риба тон и салата - 250 - 300 грама ( тук гледам вечер ,вече да нямам въглехидрати )
7 Преди лягане - извара 250 гр. и зехтин или сурови ядки
Тук -там слагам по още някое яйце и белтък.
Горе долу това е :)

Много ми е интересно,на хора които имат дори повече мазно от мен ,имат зачатъци на плочки ,така да се каже ,а при мен няма...
Може би ми се е поотпуснала кожата ,преди 5 год бях близо 90 кг...а след това за половин година и малко паднах адски много ,бях стигнал 39 кг , но сега съм доста добре...искам само да орефля малко :)

Мнението беше редактирано от Blago Borisov на 22.05.11 22:55.

23.05.11
10:54

бях стигнал 39 кг

Това грешка ли е,или от 90 си стигнал 39 за 6 месеца?

23.05.11
11:10

казано от Dean Petrov на 22.05.11, 11:11:

Файър също е опция
Може да ги съчетаеш на Йохимбин,само че от последния съм имал най гадните странични ефекти от суплемент въобще,та в този ред на мисли може да обърнеш внимание на Алфа йохимбина,който е синтетична форма на природния такъв,последно време чета информации за някакъв ЖЪЛТ йохимбин,който бил с най малкото странични ефекти

АКо търсъш формула без стимуланти,лийн екстриим е най доброто което съм приемал,с ЕДНА УГОВОРКА:ако имаш малки контузии в ставите или някакви болежки,тествай преди да купиш,намалените нива на кортизол водят до “запалване” на всички възможни болежки по стави,муслуки и тнт,и дискомфорта е много,,много неприятен

Общо взето,най добре е да се снабдиш с по 1-2 мостри от тия продъкти,обикновено се намират без проблем,и да тестваш поносимостта си към тях

Аз странични ефекти съм нямал от оксито.. май от всички добавки дет съм льокал, само от монохидрата адските крампи 1вия ден ;Д

P&

23.05.11
11:19

Както каза емзо - по-добър продукт от храната няма. Добавките влияят на всеки различно, няма нещо, което да помага на всички.

23.05.11
12:10

казано от Rikoo на 23.05.11, 11:10:

казано от Dean Petrov на 22.05.11, 11:11:

Файър също е опция

Аз странични ефекти съм нямал от оксито.. май от всички добавки дет съм льокал, само от монохидрата адските крампи 1вия ден ;Д

Щото си млад :) а и аз много обичам кафе,и явно стакването с окси влияе доста негативно,трябваше да српя кафето за известно време

23.05.11
12:40

Много въглехидрати....

23.05.11
13:29

Ами не е грешка за жалост .... Явно трябва да намаля въглехидратите... :)

23.05.11
14:24

казано от Dean Petrov на 23.05.11, 12:10:

Щото си млад :) а и аз много обичам кафе,и явно стакването с окси влияе доста негативно,трябваше да српя кафето за известно време

Май само ти се оплакваш от страничните ефекти на Окси, аз го пия по 2 таблетки + 1 капсула кофеин от 200мг сутрин и вечер и единственото което чувствам е повишена термогенеза, и то при големи натоварвания, както и леко занижаване на апетита. Друг е въпроса дали Окси-то е същия продукт от миналата година досега, ако миналата година бях изключително доволен, то сега вече говоря с предубеждение за него днес почвам втора опаковка след 2 седмици почивка. Ако някой попита защо съм взел втора опаковка след като не съм доволен от първата ще кажа, че ги поръчах наведнъж от щатите, зимата на цена от 32$.

23.05.11
17:28

Animal Cuts-пробвай това наистина работи.Или Anabolic xtreme stimulant x 1-metiq ново е и няма много отзиви още обаче е добро.още в началото се усеща.

23.05.11
22:32

казано от Valdis на 23.05.11, 14:24:

Май само ти се оплакваш от страничните ефекти на Окси, аз го пия по 2 таблетки + 1 капсула кофеин от 200мг сутрин и вечер и единственото което чувствам е повишена термогенеза, и то при големи натоварвания, както и леко занижаване на апетита. Друг е въпроса дали Окси-то е същия продукт от миналата година досега, ако миналата година бях изключително доволен, то сега вече говоря с предубеждение за него днес почвам втора опаковка след 2 седмици почивка. Ако някой попита защо съм взел втора опаковка след като не съм доволен от първата ще кажа, че ги поръчах наведнъж от щатите, зимата на цена от 32$.

Пил си по 2 оксита +1 капсула кофеин ВЕЧЕР?Браво,завиждам ти за комсонафтската нервна система,ти ли беше човека на който 10 дози йохамбе не му действали? :)

За съжаление не съм единствен,тук преди време коментирахме,доколкото си спомням с Франко,той изказа подобни опасения.Аз съм тествал миналата година,и не бих взел повече

23.05.11
22:38

казано от Dean Petrov на 23.05.11, 22:32:

казано от Valdis на 23.05.11, 14:24:

Пил си по 2 оксита +1 капсула кофеин ВЕЧЕР?Браво,завиждам ти за комсонафтската нервна система,ти ли беше човека на който 10 дози йохамбе не му действали? :)

За съжаление не съм единствен,тук преди време коментирахме,доколкото си спомням с Франко,той изказа подобни опасения.Аз съм тествал миналата година,и не бих взел повече

Същия :D Ама то май по-скоро е проклетия, отколкото нещо за завиждане. Когато се е налагала упойка при посещение на зъболекар задължително се бие и втори път защото от един не хваща достатъчно.

05.06.11
19:58

От утре ще почна Oxyelite pro ,дано да е добър :) Някакви препоръки за прием с цел максимален ефект ?

TN

05.06.11
22:22

Значи си 39 кг и искаш да чистиш , така ли ?

06.06.11
19:11

Не ,разбира се,да не съм мазохист!!! Към 80 съм ...

06.06.11
19:13

Някой знае ли от къде да си купя Oxy-то ,няма го никъде в наличност ?

06.06.11
19:30

USA

06.06.11
20:41

Да беше почнал диета вече и кардио..... щеше да си поне 5 кила надолу....

06.06.11
23:17

Да,знам , ама нещо чакам некой препарат като жива вода,за стимул...много тъпо,ама психология.... Аз започнах де... :)

06.06.11
23:22

А за AdipoKill какво ще кажете ,бива ли?

06.06.11
23:32

Също така ,някой би ли ми обяснил ,как става поръчването от USA и за колко време се доставят продуктите и респективно каква е цената на доставка?
Мерси :)

06.06.11
23:35

Пробвай файър,по принцип съм чувствителен към този тип суплементи но той ми се отрази доста добре.
Също така,може да пробваш с кардио и големи дози карнитин,при мен последния не работи,но при жената бачка учудващо добре,по добре от окси,а тя е приемала такова,въпреки че не знаеше :)

HE

06.06.11
23:43

казано от Blago Borisov на 06.06.11, 23:32:

Също така ,някой би ли ми обяснил ,как става поръчването от USA и за колко време се доставят продуктите и респективно каква е цената на доставка?
Мерси :)

Ако в този линк не намериш отговора на въпроса ти, то никой няма да може да ти отговори.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41800
И моля те прочети я цялата и тогава задавай въпроси ако нещо не ти е ясно.
Тук е тамата на колегата за поръчки от EU:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42006
И за тази тема важи горното.

06.06.11
23:43

казано от Dean Petrov на 06.06.11, 23:35:

а тя е приемала такова,въпреки че не знаеше :)

как става това :D
“скъпaaa направих ти горещ шоколад .. (с тайна съставка оксиелит про (devil) )” :D

06.06.11
23:46

Ясно...ама то май нито стим Х има ,нито Окси...ебахти .... :(

06.06.11
23:47

казано от tra^la^la на 06.06.11, 23:43:

“скъпaaa направих ти горещ шоколад .. (с тайна съставка оксиелит про (devil) )” :D

Хахахаххаха....така лъжех кучето ,като му слагах антибиотика в храната ,иначе не искаше :D

06.06.11
23:51

06.06.11
23:57

във фитнесс1.бг е 72лв

07.06.11
08:49

казано от tra^la^la на 06.06.11, 23:43:

:)

Миналата година,бях взел една тестова опаковка,но за съжаление не ми се отрази никак добре...и сега,да не дава фира,и го дадох на нея,с дозироката за пиене,без да знае какво е
Така че в случая и пласебо няма,звеми тия витамини и така

07.06.11
14:51

Такааа...утре ми докарват Оксито...ще държа в течение какъв е ефекти при мен :P

07.06.11
14:55

Хапчетата лесни..... я да видим храната как я докара ?

07.06.11
16:55

Махни всички бързи въглехидрати от диетата и намали въглехидратите като цяло (увеличи мазнините).

08.06.11
22:31

Модерация: Мнение без връзка с темата. Моля, старайте се да пишете грамотно на български език!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.06.11 06:15.

08.06.11
23:15

Впечатленията са ми много добри засега.... :) Почти нямам апетит , изпотявам се доста и имам много енергия :)

09.06.11
17:17

3.5 кила надолу за 1 ден!!! Тва трябва да е вода сигурно....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1