Видео Интервю с Митко Славов за стероидите

22.05.11
14:37

Срещнахме се с Митко Славов в Меден Рудник, Бургас и го помолихме да сподели своя опит на дългогодишен състезател, а сега инструктор по културизъм и фитнес.
Вижте видеото в края на тази статия.

Приятно гледане и умната =)

22.05.11
15:31

Прочетох първите неща и май ще спра да го чета. Абсолютен булшит.. ‘’ Мазнините се заместват с варени овесени ядки , сиренето с извара или кашкавал, яде се печено на скара или задушено пилешко, телешко и риба. Яйцата се хапват без жълтъка, а олиото се замества със зехтин. ”

Мазнините се заместват с овесени ядки........ ;Д

P&

22.05.11
15:57

Може би е имал предвид “мазнини” НЕ като сланината по корема.

22.05.11
20:14

След 4-5 месеца тренировки в мазето е станал републикански шампион? Дай боже всеки му.

22.05.11
20:16

Е точно де, какви мазнини на корема те гонят теб? Какво общо имат въглехидратите (т.е овесените ядки) с мазнините? Било то полезни .. или вредни.

P&

22.05.11
20:49

Може би е имал предвид, че въглехидратите са по-подходящи от мазнините.

казано от Anthony на 22.05.11, 20:14:

След 4-5 месеца тренировки в мазето е станал републикански шампион? Дай боже всеки му.

Казва, че се запалва по културизъм в казармата. Преди това пак е тренирал някакви спортове. Явно е бил във форма, но все пак 4-5 месеца наистина са малко.

22.05.11
21:27

Дали са по-подходящи? Изобщо дали е имал това предвид..Абе изобщо от цялото интервю единственото нещо, което каза и съм съгласен, е че това е най-неблагодарния спорт..Всичко друго булшит.

23.05.11
16:30

Едва ли човек като него ще говори “булшит“s. =)
Хареса ми, че си казва всичко с истинските им имена, а не увърта и не лъже. Всички останали, с които се свързахме по темата за стероидите, отказаха да говоря в момента, в който им казахме какво ще обсъждаме. Цялото му интервю е около половин час и бих го пуснал без монтаж, но на “простосмъртните” няма да им бъде интересно.

24.05.11
22:27

Ми не съм съгласен с много неща, които е казал ама както и да е..

25.05.11
19:08

казано от Rikoo на 22.05.11, 15:31:

Прочетох първите неща и май ще спра да го чета. Абсолютен булшит.. ‘’ Мазнините се заместват с варени овесени ядки , сиренето с извара или кашкавал, яде се печено на скара или задушено пилешко, телешко и риба. Яйцата се хапват без жълтъка, а олиото се замества със зехтин. ”

Мазнините се заместват с овесени ядки........ ;Д

Човек имай малко уважение... и търпение.
Младите все бързат.
Митко Славов е голямо име.. едва ли говори булшит...
Казал си е човека - няма свинско, само пилешко, белтъци, телешко, извара, ориз и овесени ядки... т.е. мазнините се заместват с овесени ядки - образно се е изразил - чети между редовете.
Съветвам те да си дръпнеш филмчето ‘I Want to Look Like That Guy.’ - може да се намери в нета..
Там ясно се вижда, какво точно трябва да направиш за да минеш от 20 % на примерно 6 % телесни мазнини..
И да има отделни “индивиди”, които могат със свинско да са на 5-6% мазнини/ повечето рядко слизат под 10, ама това друга тема/,
но никога няма да спечелят турнир по бодибилдинг, ако и да изглеждат добре оформени и симетрични.
Поздрави

25.05.11
20:33

Много ми хареса интервюто!!! Е това е - кратко, точно, ясно. Никой не казва, че стероидите са безвредни, но аман вече от всяка втора статия в нета, твърдяща как стероидите убиват едва ли не моментално.

25.05.11
21:07

@thecow,нещо да съм казал?Да съм използвал или да използвам скоро такива препарати? Немога да чета ли. Просто чета всичко около бб. От тренировки хранене, до добавки,аас и състезьания.. от интерес.Телешкото и то също е мазничко от части, пък те затова има основен период, където качват яко маса, после се чистят, не виждам проблема да ядът свинско, колкот от тях го правят незнам. И какво значи да четя през редовете. Виш, брат изказах мнение.

25.05.11
21:17

Дърпам си филмчето. Ако наистина е това, за което претендира, ще е страшно полезно.

На мен също ми хареса интервюто, браво на човека, който го е направил.

25.05.11
21:31

Rikoo..не го приемай лично човек.
И пак ти казвам.. помисли малко... ето и горното ти мнение..
каза, че е булшит.. значи си казал нещо;
каза, че си изказал мнение ... което противоречи на твърдението ти - нещо да съм казал ?.Очевидно можеш да четеш, но трябва и да се мисли..
Та с 2 думи не е нападка към теб.. просто не всичко е черно и бяло;
Относно основния период.. нямам идея дали ядат свинско.. а и сигурно може да ядат..по малко;но трудното почва като дойде периода на чистене,
а и.. - гледай филма, щом се интересуваш , ще ти е интересно;
- пробвай  - ей така за идеята да видиш, дали можеш да влезеш в състезателна форма.. или нещо близко до състезателна с 6-7 % мазнини..
аз примерно пробвах - ей така за идеята.. и  не устисках докрай.. догодина може пак да пробвам..; на приказки е лесно - тренираш, спазваш диетка, ала бала.. напрактика е *гати гърча да се пънеш в калориен недостиг;
състезателния бодибилдинг според мен е всичко друго, но не и здравословен  начин на живот... и това е казал човека, трябват много лишения средства и отдаденост.

25.05.11
21:46

То е ясно, че не е здравословно, целогодишно са и на хгх/игф/аас/и какви ли още не бивослки хормони, за които незнаем. Виш, изказах мнение. Неможе всеки да е съгласен нали? Да малко пресилих с булшита, но не съм съгласен това е. Ще потърса филма, със сигурност, сетих се, че това клипче съм го гледал. Ами попринцип като ендоморф, мазнините ми в зависимост от сезона варират от 13-4 % до 25-6 така, че знам какво е, е вече състезателен % мазнини надали някога ще опитам да гоня, тъй като почвам да губя твърде много мускулна маса, трябва да вкарам клен и много бцаа, а не ми се дават кинти, нито пък да се лишавам толкова, само за едни пръдливи плочки, майна. Това е от мен, успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1