22.05.11
14:47
Здравейте, съфорумци значи искам да ви питам как да сваля тегло понеже съм на 16 тежа 72кг и съм висок 175 .
Тренирам боен спорт и много се потя, невзимам добавки (мисля да почвам обаче).
В нас имам 5кг дъмбел, с който НЕ тренирам (и него ще почвам). Ако може да ми кажете в домашни условия добри тренировки
за корем и гърди ( имам добре оформени гърди и горна част на корем). Моля неми пишете ” коремни преди, лицеви опори”.
Ям много полезни работи неям сладко от месеци и не пия безалкохолни напитки, ям си вкъщи.
Ако може също така добра комбинация от добавки примерно протеин+креатин (като имаме впредвид че тренирам боен спорт и ми трябва повечко релеф не маса). МЕРСИ!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 22.05.11 14:58.
Модерация: Моля, спазвайте поне елементарните граматически правила на българския език!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.05.11 15:00.
казано от Алекс Касов на 22.05.11, 14:47:
...като имаме впредвид че тренирам боен спорт и ми трябва повечко релеф не маса.
Кой е този боен спорт, където релефа е на пиедестал и е предпочитан пред мускулната маса? Извинявай за оффтопика, но ми стана интересно
22.05.11
16:24
И как се прави релеф, без маса ?
Здравейте, съфорумци значи искам да ви питам как да сваля тегло понеже съм на 16 тежа 72кг и съм висок 175 .
Накъде ще сваляш още?
Тренирам боен спорт и много се потя, невзимам добавки (мисля да почвам обаче).
В нас имам 5кг дъмбел, с който НЕ тренирам (и него ще почвам). Ако може да ми кажете в домашни условия добри тренировки
за корем и гърди ( имам добре оформени гърди и горна част на корем). Моля неми пишете ” коремни преди, лицеви опори”.
Няма да ти го напиша, защото това не са добри тренировки ;) С тоя дъмбел шанс за добри тренировки нямаш, дори само за корем и гърди да са. Поне на лостове нещо се пусни, защото 5 кила и вкъщи ... какво да ти кажа ;)
Ям много полезни работи неям сладко от месеци и не пия безалкохолни напитки, ям си вкъщи.
Супер :)
Ако може също така добра комбинация от добавки примерно протеин+креатин (като имаме впредвид че тренирам боен спорт и ми трябва повечко релеф не маса). МЕРСИ!
Ще съм втория който ще пита какъв е тоя релефен контактен (не боен само дори, а като цяло контактен) спорт. Освен това, нито протеин, нито креатин ти трябва докато не започнеш да тренираш. По принцип такава е последователността - тренира се, прави се схема, изграждат се навици и едва след това се взимат допълнителни материали. За тренировките които можеш да направиш с 5 кила дъмбел у вас не ти трябва дори милиграм прах.