Пичуе, трес емпортан- как да се науча да скачам на въже освен със скачане на въже ? :D Има ли някакви други схеми, за които не съм се сетил ? :D
Че какво да му учиш, то е елементарно. Просто взимаш едно въже и почваш да скачаш ;)
Аз поне не помня някога да съм го учил специално това, то се получава, само трябва да синхронизираш въртенето със скоковете.
21.05.11
19:55
Прави обикновени скокове, като имитираш, че скачаш на въже.
21.05.11
20:05
Скачай и ще се научиш.Аз като почнах да скачам едвам правех 10 скока :D Сега права около 100 ама не съм скачал много една седмица..С постоянсто ще го постигнеш ;)
21.05.11
20:14
Мнението беше редактирано от donsir на 21.05.11 20:16.
казано от korpusito на 21.05.11, 19:46:
Пичуе, трес емпортан- как да се науча да скачам на въже освен със скачане на въже ? :D Има ли някакви други схеми, за които не съм се сетил ? :D
Голям шемет си :D Явно имаш сериозен проблем със синхрона :D
21.05.11
20:55
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.05.11 20:56.
21.05.11
21:29
Сайта и форума ми зареждат по 2-3 минути. Има и случаи, в които не ми зареждат и ми пише “Неуспех при свързването. Сървара не е намерен.”. С други сайтове нямам такъв проблем. Кажете, и другите ли имате тоз проблем или само аз съм нещастника ?
22.05.11
10:33
Има 300 човека онлайн, а никой не пише. Тоя форум почва да отива назад в класацията ми за най-добър съветник отностно фитнеса. Няма да се изненадам ако скоро е на последно място.
22.05.11
11:46
казано от picco ’ на 22.05.11, 10:33:
Има 300 човека онлайн, а никой не пише. Тоя форум почва да отива назад в класацията ми за най-добър съветник отностно фитнеса. Няма да се изненадам ако скоро е на последно място.
Мисля, че си с много грешна представа за функцията на форумите като цяло. Това не е чат тип “Mirc”. ;)
22.05.11
11:51
а от тези 300човека колко стоят пред компютъра в този момент... сигурно 20-30. И аз си пускам форума в началото на деня и дори да съм на фитнес, на марс или в Рим пак съм онлайн... като цяло летно билдърската вълна взе да загасва... Хед-а разби няколко мечти за 50см ръце за 1месец с креатин и тренировки по 6 пъти в седмица ( 4пъти ръце 2пъти гърди и една лека 7ма тренировка ръце+гърди)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 22.05.11 11:53.
22.05.11
11:53
Окей, хубаво, не се изразих правилно. Имах предвид, че единствените нови теми са от рода на “Помошт с бицеопса”, “Бицепса ми изостава”, “Как да сваля излишните килограми?” и т.н. Няма нищо ново и полезно в тоя форум, от което да науча нещо. В сайта от време на време се появяват интересни статии, но нищо друго. Точно затова следя само дневниците, в които понякога има нещо интересно.
22.05.11
12:02
казано от picco ’ на 22.05.11, 11:53:
Окей, хубаво, не се изразих правилно. Имах предвид, че единствените нови теми са от рода на “Помошт с бицеопса”, “Бицепса ми изостава”, “Как да сваля излишните килограми?” и т.н. Няма нищо ново и полезно в тоя форум, от което да науча нещо. В сайта от време на време се появяват интересни статии, но нищо друго. Точно затова следя само дневниците, в които понякога има нещо интересно.
Е, ти пък...ако нещо те интересува, пускаш тема и питаш. Ако чакаш от небето да ти падне някаква информация, която включва тайната на безсмъртието...
Отделно, за да научава нещо ново човек, трябва и той да търси. Четеш, интересуваш се, попадаш на информация, която не ти е ясна или пък е интересна и любопитна, идваш във форума и пускаш тема, за да си изясниш нещата или да разбереш мнението на другите и така...
Не знам какво очакваш. Някой да преразкаже книга под формата на тема, за да научиш нещо? :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.05.11 12:03.
22.05.11
12:20
Хаха, добре, ще спра да пиша, защото не ме разбра.
22.05.11
12:22
В някоя от темите имаше пуснати 2 клипчета на някъв боксьор ... Едното беше как през кръст е вързал 1 ластик и тича на пред...ластика го дърпа назад и пак така... Може ли линк към клипчето,че искам да си направя такъв ластик.
22.05.11
13:11
мда...
наскоро научих,че Syntrax всъщност на запад е една силно компрометирана фирма,която в България се лансира като едва ли не бест оф да бест,че причината bb.com да не предлагат техни продукти е,че са водени съдебни дела за клевета.даже в по стари теми на форума има изписани по 50 страници теми по въпроса.в Дания и Швеция Синтракс Церебро е в списък с потенциално вредни суплементи,незадължаващ,но препоръчващ употребата да бъде преустановена,а продукта изхвърлен :).
също FDA има официална информация за спор със Синтракс за пробутването на щитовидни хормони във фетбърнър.в PubMed е публикувано контролирано изследване с потресаващи резултати...
маркетинг братчето ми ;) ...
Мнението беше редактирано от donsir на 22.05.11 13:13.
22.05.11
14:32
казано от ex ungue leonem на 22.05.11, 13:11:
мда...
наскоро научих,че Syntrax всъщност на запад е една силно компрометирана фирма,която в България се лансира като едва ли не бест оф да бест,че причината bb.com да не предлагат техни продукти е,че са водени съдебни дела за клевета.даже в по стари теми на форума има изписани по 50 страници теми по въпроса.в Дания и Швеция Синтракс Церебро е в списък с потенциално вредни суплементи,незадължаващ,но препоръчващ употребата да бъде преустановена,а продукта изхвърлен :).
също FDA има официална информация за спор със Синтракс за пробутването на щитовидни хормони във фетбърнър.в PubMed е публикувано контролирано изследване с потресаващи резултати...
маркетинг братчето ми ;) ...
При всяка компания го има това, толкова много продукти са изтеглени от пазара. А относно делата за клевета с ББ, явно не знаеш абсолютно нищо за света на хранителните добавки. За това по-добре си задръж некомпетентното мнение.
3-ма човека снощи сме изпили без да разбера 3 шишета ракия. После в дискотеката пих 2 водки и 1 бира. И ем не нося попринцип много, но нищо по-сериозно ми нямаше, нямам и грам махмурлук.
Значи другите 2 ма са изпили по-голямата част от ракията, щом не си и разбрал :D
22.05.11
15:36
казано от Десо на 22.05.11, 14:32:
При всяка компания го има това, толкова много продукти са изтеглени от пазара. А относно делата за клевета с ББ, явно не знаеш абсолютно нищо за света на хранителните добавки. За това по-добре си задръж некомпетентното мнение.
тук акцентът беше по-друг,но очевидно в напъна си да ме сложиш на място не си го разбрал.
ред. за bb.com имаш предвид,че 2/3 от съдените от форума са лобисти на конкуренти.което ми е ясно,но задълбочените ти познания върху тънкостите на бизнеса с хранителни добавки включват ли защо в нито един бг форум или сайт не може да се намери информация различна от баналните глупости залели и този.
Мнението беше редактирано от donsir на 22.05.11 15:53.
Днеска във залата беше претъпкано от летни билдъри :D познайте какво тренираха ? ‘’Бицепс” ! не мога да разбера защо всеки нов като влезне, основното му е да натренира бицепса със по 5-6 упражнения със по 4-5 серии, малко корем и кой от къде е :D
Пичуе, трес емпортан ...
Я, още един франкофон :D
22.05.11
16:49
казано от Едуардо на 22.05.11, 16:05:
Днеска във залата беше претъпкано от летни билдъри :D познайте какво тренираха ? ‘’Бицепс” ! не мога да разбера защо всеки нов като влезне, основното му е да натренира бицепса със по 5-6 упражнения със по 4-5 серии, малко корем и кой от къде е :D
Ами това искат от живота хората :D На мвен ми е голям кеф, като видят, че нищо не става за месец и се чуват реплики с неприкрито презрение и много прикрита завист “Остави ги тея са химици, и аз да почна химията ще стана такъв” :D
казано от head_hunter на 22.05.11, 16:49:
казано от Едуардо на 22.05.11, 16:05:
Ами това искат от живота хората :D На мвен ми е голям кеф, като видят, че нищо не става за месец и се чуват реплики с неприкрито презрение и много прикрита завист “Остави ги тея са химици, и аз да почна химията ще стана такъв” :D
Или като чета комлексарски мнения във вибокса.. Ако взема и аз химия ще приличам на Арнито ;Д Казвали са и на ерата мощ, свети Галин релефа, че е химик, ама то за него е ясно :D :D :D
Дам лошото е , че цяло лято се морят ,а ефекта е минимален (клони към нула) и следва отказване. После разказ на приятелите как тренирал и понеже не бил зимал химия неможал да стане здрав , но видиш ли ако земе за 3 месеца е готов.
Даже един викаше ‘’Сега ще тренирам бицепс и гръб, после ще ходя да се набирам малко на лостовете и вечерта ще правя кофички и лицеви опори преди да легна’’ :D
казано от Atom на 22.05.11, 16:10:
Пичуе, трес емпортан ...
ей франкофони,разбирате ли какво пеят в таз песен
казано от tra^la^la на 22.05.11, 17:34:
казано от Atom на 22.05.11, 16:10:
Пичуе, трес емпортан ...
Още един човек,който слуша МСМ :D
22.05.11
19:36
жилав дедоооо.... (bow)
казано от tra^la^la на 22.05.11, 17:34:
Ъм, по-скоро да... Не я чух цялата обаче :)
22.05.11
20:40
Във форма е дядката, но все пак... и аз така като си плясна ръката върху тялото, изглежда 50 санта.
казано от picco ’ на 22.05.11, 20:40:
Във форма е дядката, но все пак... и аз така като си плясна ръката върху тялото, изглежда 50 санта.
Ти си машина човече !