Не е лесно да се опитваш да даваш отговор на някой 30 минути за въпрос, който ти задава самият той- ти първоначално да мислиш, че тоя отсреща е ннавътре в нещата и да си разичарован от това, че не успяваш, а накрая да се окаже, че тоз въпросния си нема на идея какво говори :D
Тралала е прав, дали има 20 истински тренировки, обаче се държи все едно има 2 000…
За да не спамя в дневника на Юли, поствам тук :)
казано от picco ’ на 22.05.11, 21:52:
Не знам защо реших точно теб да питам и точно тук, но... как се пише правилно - обяд или обед ?
казано от picco ’ на 22.05.11, 22:41:
Аз също търсих, но се двоумя, защото в много статии срещам да се пише “Обед”, а много хора казват, че не се пише така.
Мисля, че са акцентно-фонетични дублети - при промяна на ударението се изменя звук. Между другото, ако не можеш да си намериш достоверна информация, когато те интересува такъв въпрос, обади се в БАН, страшно мили са и с удоволствие обясняват. Един познат им написа мейл с такъв въпрос, не само му върнаха подробен отговор, но и самият текст на писмото му беше с поправени пунктуационни и правописни грешки, а човекът е изключително грамотен и образован, нали, да не си помислиш, че е някой... Та в БАН много се радват като им се обади някой с въпросче :)
казано от Скота на 22.05.11, 22:55:
ми сигурно са дублети, както мляко и млеко или пък айран и айрян.
@ СКОТА млеко и мляко НЕ са дублетни форми, млЕко е ... на шопски диалект :D :D :D :D :D, думата е мляко (млечен (променливо “я”)). Доколкото знам, дублетни форми не са и айрян и айран, няма ги като дублетни в Правописния речник на БАН.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.05.11 23:56.
Карфичке, аз не се имам за много компетентен по български, но преди няколко години това съм го чул от учителката ми по литература и така съм го запомнил- за млякото специално, а за айряна малко свободно съчинение, а и не съм завършил в София да кажеш, че шопското е надделяло :D Та мисълта ми е не споря- сигурно си права щом в речника го пише- явно съм бил подведен... или пък преди 100 години е било така и учителката ми така го знае... бе не знам- аз съм неграмотен :D
ЕДИТ http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=8117
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.05.11 00:15.
Е какво уби те :D ето дадох обяснение за подвеждащата ми информация- даскалицата ми не е била в час с новите тенденции и нейната грешка е рефлектирала върху моето възприятие на нещата, което явно доведе до публично излагане пред бб-тийм форум обществото, което ще ми струва 5 точки влияние :D
казано от Скота на 23.05.11, 00:12:
ЕДИТ http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=8117
Силнооооооооооо :D :D :D
казано от Скота на 23.05.11, 00:20:
... което явно доведе до публично излагане пред бб-тийм форум обществото, което ще ми струва 5 точки влияние :D
Предполагам се досещаш - винаги, когато се почувстваш изложен някъде, пред някого, спомни си....хм....какъв протеин смятам, че пия :D :D :D :D :D Сигурна съм, че ще се почувстваш по-добре :D :D :D
23.05.11
02:37
Много спите бе машини,айде и аз да лягам че трябва да се почива..
23.05.11
12:53
Много сте умни. Поклон пред Вас :)
23.05.11
13:10
ибаси змиътъ е тоя дедо... аз никога не съм правил това ама повече от 3бройки не си давам ! :D тея дедовци зобат повече от нас младите е бати... едно време минаваха само с виагра сега си имат средно повече стероидни цикли от нас сигурно :D
23.05.11
13:46
Тоя сигурно гълта по 300 хапчета на ден в продължение на 50 години. Не знам защо се впечатлявате от такива хора.
23.05.11
13:53
или може би дедото тренира в продължение на много време с упражнения като това... със собственото тегло и т.н. сигурно никога не е вдигал и 100кг тяга или 100кг лег но може да направи неща които ние ‘’цепеняците’’ с 200кг тяга и 200кг лег неможем... а и дедото не се сърди на хората от форума, че не пишат като в чат форма...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 13:53.
Съжалявам ви честно.. особено т’ва пък за стероидите.. Той ако взима ААС на тия години, нито ще запази нещо, нито ще може да си дигне ендогенния тестостерон... Пико на теб ти предлагам да се хвърлиш от блока...
Мнението беше редактирано от Riko на 23.05.11 14:06.
23.05.11
14:10
Да бе, той Сталоун затова на 65г. ся в последния филм изглежда така. Самият той си беше признал, че е използвал стероиди, но сигурно е от някаква галактика “невероятните” и затова е запазил 95% от постигнатото.
ПП: Ще се метна от блока като те видя тебе да лежиш долу на плочките с разбира глава :)
Мнението беше редактирано от picco ' на 23.05.11 14:16.
Научи се да правиш разлика между ААС и растежен хормон/игф. + това едно е да използваш ААС до 40 годишна възраст, та дори тогава е късно, а пък тук гооврим за 60+ дядовци.......
23.05.11
14:44
http://men.hotnews.bg/uploads/tinymce/macki/stallone.jpg
23.05.11
14:49
Хаха, е добре, хубаво. Всеки има право на мнение.
казано от Rikoo на 23.05.11, 14:34:
Научи се да правиш разлика между ААС и растежен хормон/игф. + това едно е да използваш ААС до 40 годишна възраст, та дори тогава е късно, а пък тук гооврим за 60+ дядовци.......
Е, и? Ако си на 60 години тестостерона няма да ти действа или какво?
Е, да съм казал такова нещо? Той ще употреби тест, ще си качи килограми всичко нормално, ама как ще ги запази? Нали след това целта е да си върне собственото производство на тестостерон,а на тази възраст, каквото и да върне.. Каквото и да пие не виждам как ще запази ММ, която е качил. Дори и смятам, че ще загуби след това още..Иначе, да кажеш, че изглежда нещо кой знае какво, да изглежда добре на тези години, но да не забравяме мускулната памет....
А ако ги качи със IGF или HGH, после ще ги запази така ли?
ПП. Има пластири, които подържат определени нива на тестостерон когато е необходимо и са създадени с медицинска цел именно когато нивата на естествения тестостерон са ниски. Става и с постоянно инжектиране на тестостерон да се подържат определени нива, особенно бавните му естери са особенно подходящи за целта.
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 15:11.
23.05.11
15:12
аз не предполагах, че толкова много хора зобят тука бе... :D:D
По-точно не предполагаш колко хора тук са си го помисляли ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 15:16.
23.05.11
16:03
Рико, пич, ако дядката тренира всеки ден това упражнение в продължение на години, е нормално да има по-добри постижения от мен, теб и много други, но това не означава нищо. И какво му пречи по време на стероиден цикъл да си постави рекорда, макар и после да не остане нищо от това, което е постигнал ?
Много хубава беше днешната тренировка, но нашите момчета се загубиха нещо. Дано утре да дойдат :), че ни е скучно без тях.
23.05.11
17:52
казано от Valdis на 23.05.11, 15:09:
ПП. Има пластири, които подържат определени нива на тестостерон когато е необходимо и са създадени с медицинска цел именно когато нивата на естествения тестостерон са ниски.
Я обясни подробно за пластирите, че ми стана твърде интересно /може и на ЛС да не нарушаваме правилата/ :D
Точно като се заговорихте за разстежния се видя, че никой не го е пипвал ;) Самостоятелно HGH не се използва, или поне не за това, което спорите. :D
казано от head_hunter на 23.05.11, 17:52:
Точно като се заговорихте за разстежния се видя, че никой не го е пипвал ;) Самостоятелно HGH не се използва, или поне не за това, което спорите. :D
В интерес на истината нямам и намерение. Колкото до пластирите също само съм чел за тях, и се ползват при мъже с ниски нива на тестостерон но доколкото днам не са особенно ефективни за изграждане на мускулна маса.
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 18:05.
23.05.11
18:17
е Учителя чаках аз ! НА ви сега :D :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 18:34.
23.05.11
18:24
Почвам да се замислям дали форума е толкова “чист”, колкото всеки казва. Винаги съм имал съмнения, но сега са доста по-големи.
23.05.11
18:30
казано от Valdis на 23.05.11, 18:04:
казано от head_hunter на 23.05.11, 17:52:
В интерес на истината нямам и намерение. Колкото до пластирите също само съм чел за тях, и се ползват при мъже с ниски нива на тестостерон но доколкото днам не са особенно ефективни за изграждане на мускулна маса.
Благодаря, на първо четене май се набляга по-скоро на андрогенното действие, което си е нож с две остриета, но стигнало ли се е до ползването, то това е най-малкия проблем. Иначе е доста полезно инфо :)
казано от kristiancho на 23.05.11, 18:17:
Малко, но на време :D
казано от picco ’ на 23.05.11, 18:24:
Почвам да се замислям дали форума е толкова “чист”, колкото всеки казва. Винаги съм имал съмнения, но сега са доста по-големи.
Всъщност, разгледай снимките на повечето потребители, които пишат редовно и ще се убедиш, че е по-чист от колкото предполагаш ;)
Аз ще ти кажа, по-чист не е бил никога, можеш да си сигурен в това. Тези, които са тук от повечко време ще го потвърдят. Още повече в момента има нулева толерантност към “нечистите теми” ;)
23.05.11
18:30
казано от kristiancho на 23.05.11, 18:17:
НА ТИ са на теб. Днеска имам над 50 мнения. :D
23.05.11
18:34
казано от Valdis на 23.05.11, 18:30:
Аз ще ти кажа, по-чист не е бил никога, можеш да си сигурен в това. Тези, които са тук от повечко време ще го потвърдят. Още повече в момента има нулева толерантност към “нечистите теми” ;)
Айде сега - изкушавала те е тъмната страна на силата :D
23.05.11
18:35
смятам да задам един тъп въпрос но не се притеснявам, защото това няма да е първата ми изцепка та :
Нали протеина по мои сведения се усвоява от бъбреците. Значи ли, че като се изпикаеш протеина е разграден и пратен на мястото му а това дето отива в тоалетната е там някви неща които не са важни ? Имам наблюдения, че след тренировка като хапна през 10-15минути отивам до тоалетната иначе преди нея ( сутрин и обед почти не ходя то тоалетна ) също и като легна и си изям изварата и ставам около 5-5:30 сутринта.. а като хапна жълтъците да се забави усвояването ставам в 6-6:30.. има ли някаква връзка всичко това ? :D
Пико... принуждаваш ме да се взема в ръце и да пиша във всяка тема а не във всяка втора както сега :D
Ае хора... аз едва ям като хората вие пари за химия щом имате добре сте... аз нямам пари и да си помисля за химия :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 18:36.
23.05.11
18:39
И аз нямам пари за изключително много неща, но си мисля за тях всеки ден.+
Момчета, помагайте сега, че имам пак тъпи, софтуерни проблеми.Като си пускам клип и ми спира по средата и не иска да продължи.Adove Flash Playera ми е подновен на последната версия, но според мен проблема не е там.Имам 0 свободно място в диск C.Не знам, но някакъв вирус(може би) като изтрия дадени файлове, на тяхното място ми прехвърля излишна информация, която я кашира някак си(знам ли и аз...).Като пусна NOD32 да сканира цялото C, нищо не открива, та се чудя как да си освободя място в C.Windows не ми се преинсталира, а и в момента дискът не е умен, та ако имате някакви по-лесни вариянти, моля ви, помагайте.
казано от kristiancho на 23.05.11, 18:35:
смятам да задам един тъп въпрос но не се притеснявам, защото това няма да е първата ми изцепка та :
Нали протеина по мои сведения се усвоява от бъбреците. Значи ли, че като се изпикаеш протеина е разграден и пратен на мястото му а това дето отива в тоалетната е там някви неща които не са важни ? Имам наблюдения, че след тренировка като хапна през 10-15минути отивам до тоалетната иначе преди нея ( сутрин и обед почти не ходя то тоалетна ) също и като легна и си изям изварата и ставам около 5-5:30 сутринта.. а като хапна жълтъците да се забави усвояването ставам в 6-6:30.. има ли някаква връзка всичко това ? :DПико... принуждаваш ме да се взема в ръце и да пиша във всяка тема а не във всяка втора както сега :D
Ае хора... аз едва ям като хората вие пари за химия щом имате добре сте... аз нямам пари и да си помисля за химия :D
Пикам през 30 минути като съм в къщи.Като излезна навън с приятели или като съм в даскало пикам през 2 часа :P