20.05.11
23:36
Чела съм, че на гладно се горят най-много калории.. Когато тренирам сутрин на гладно наистина се изпотявам много, но ми липсва енергия и ми е трудно.. А когато 2 часа преди това съм закусвала(овесени ядки с мляко) съм пълна с енергия и всичко е много по-лесно..
Въпроса ми е наистина ли има толкова голямо значение дали тренираш на гладно или не ?
21.05.11
06:54
много по-важно е да ходиш със желание и да тренираш - от това дали е сутрин или вечер!
21.05.11
16:21
казано от TasteOfCherry Cherry на 20.05.11, 23:36:
Чела съм, че на гладно се горят най-много калории.. Когато тренирам сутрин на гладно наистина се изпотявам много, но ми липсва енергия и ми е трудно.. А когато 2 часа преди това съм закусвала(овесени ядки с мляко) съм пълна с енергия и всичко е много по-лесно..
Въпроса ми е наистина ли има толкова голямо значение дали тренираш на гладно или не ?
Има значение, на гладно се прави кардио принципно сутрин, ако имаш за цел понижаване на теглото, но за фитнес, не мисля, че е добра идея да се тренира на гладно.
22.05.11
08:56
А каква е целта ти?
Защото както каза Bojidar, тренировките на гладно се правят с определена цел - отслабване.
Отделно, сутрин не се горят повече калории, а повече мазнини. Рано сутрин състоянието на тялото е такова, че като започнеш да тренираш на гладно го принуждаваш да използва повече мазнини за енергия. Когато си се нахранила преди тренировката, тялото ти няма да гори толкова мазнини, а в голяма част ще гори и въглехидрати. Тук вече има и разлика в тренировката - кардио-то е добре да се прави на гладно, но силова тренировка - не.
22.05.11
23:32
Мерси ще го имам в предвид.. Целта ми е отслабване и оформяне
А примерно като съм 1ва смяна и правя кардио следобед, значи ли че няма да има добри резултати?
25.05.11
23:02
Не, пак ще има добри резултати!