Сплит или кръгова тренировка?

23.05.11
17:29

Здравейте, въпроса ми е кое е по-добро сплита или кръговата тренировка за през лятото като целта ми е да стопя малко подкожни мазнини около корема?Тежа 62кг,167см,16 години.Тренирал сам и преди на лостове,успоредка,с дъмбели и имам известен опит.Спазвам от скоро хранителен режим и правя 2-3 пъти кардио в седмицата.Давайте Вашите мнения и благодаря предварително :)

P&

23.05.11
18:29

Зависи от тренировката, но като цяло кръговата тренировка е по-интензивна и ще гориш повече калории.

хм... по тежка от сплит системата не мисля, че е .... по-продължителна, изморителна и калорично-хабяща може ама.. ако правиш лежанка в тренировка за гърди ще си вдигаш повече от колкото ако я правиш в кръгова.. там нещата малко се разливат затова я правят начинаещите а не по-напредналите във фитнеса момчета и момичета.

23.05.11
18:59

Еми пробвай и 2та варианта и си прецени...

На тази височина и тегло се съмнявам да стопиш мазнини около корема, просто защото тях едва ли ги има в такова количество. Препоръчвам ти да отделиш 4-5 седмици на общата си физическа подготовка (с кръгова програма).

Жокер - такива са описани в раздела ни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1