23.05.11
17:59
Имам сериозен проблем. Искам да покача мускулна маса, ръце, гръб, крака и т.н. и поради тази причина наблягам на ориз, яйца, месо, хляб, корн флейкс, макарони, мляко, сирене, картофи, но започнах да усещам как това, което бях постигнал с корема започнах да го губя. Омазнявам се сякаш.
Ако спра хляба, то всичко отива по дяволите. Започвам да губя сила и тегло в много бързи темпове.
Има ли някакъв вариант, в който това да се избегне , или е неизбежно да кача първо мускул + мазнини и като тръгна да чистия, чак тогава да постигна нещо задоволително.
23.05.11
19:46
Без да рискуваме темата да тръгне в погрешна посока, по-добре опиши хранителния си режим за една седмица, като и попълни мерките си в профила за начална база.
Ако опиташ да едновременно хем да чистиш мазнините, хем да качваш мускули, рискуваш да не направиш нищо!!!
Мнението беше редактирано от Юли на 23.05.11 20:23.
24.05.11
14:21
нямам строг режим на ядене, ям разнообразно, но гледам да се придържам към гореспоменатите храни. Лошото е, че понякога ми е по-затруднено яденето, работа, ангажименти, но сега съм решил да съм по-постоянен. Ето какво ядох вчера:
Закуска: 1 купа прясно мляко с корн флейкс
Обяд: 2-3 яйца, 2 кебапчета, 100-150 грама дробчета, 200 грама ориз със зеленчуци, 100-тина грама домати, 4 филии хляб
Междинно хранене: 3 сандвича с кашкавал и салам
Вечеря: 100-тина грама ориз, 100 грама картофи на фурна, 100 грама дробчета, 4 филии хляб
Висок 188
Тегло 83
Гърди 108
Бицепс 37-38
Бърз метаболизъм