23.05.11
18:46
НОД32 :/ ... то е като магистрална принцеса това бе всичко минава през нея.. при първата ми преинсталация бях с нод и като сложихме касперски откри 300 троянеца и общо 3000 вируса... смени антивирусната и ако сложиш по-хубава я пусни да сканира, като открие вирус се опитай да го изтриеш или да го сложиш под карантина... така бих направил аз де :D хич не им разбирам и аз
казано от head_hunter на 23.05.11, 18:34:
казано от Valdis на 23.05.11, 18:30:
казано от picco ’ на 23.05.11, 18:24:
Почвам да се замислям дали форума е толкова “чист”, колкото всеки казва. Винаги съм имал съмнения, но сега са доста по-големи.
Аз ще ти кажа, по-чист не е бил никога, можеш да си сигурен в това. Тези, които са тук от повечко време ще го потвърдят. Още повече в момента има нулева толерантност към “нечистите теми” ;)
Айде сега - изкушавала те е тъмната страна на силата :D
Определено! Но това беше преди доста време. Сега със гордост мога да заявя, че през живота си не съм взимал стероиди, а и не смятам, че някога ще го направя. Имам леки залитания с легални прохормонални продукти, които дори не са в листата на забранените вещества на FDA и WADA. Но ми е интересно и продължавам да се интересувам за разлика от 99% от употребяващите, чиято единствена цел е да станат по-големи без да се съобразяват със здравето си. Но Head имам чувство, че ти определено имаш с какво да ни се похвалиш :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 18:48.
23.05.11
19:32
Къде отиде бутона”игнорирай”?
23.05.11
19:41
казано от Valdis на 23.05.11, 18:47:
Но Head имам чувство, че ти определено имаш с какво да ни се похвалиш :D
Тактично ще си замълча :P
казано от head_hunter на 23.05.11, 19:41:
казано от Valdis на 23.05.11, 18:47:
Но Head имам чувство, че ти определено имаш с какво да ни се похвалиш :D
Тактично ще си замълча :P
:D
23.05.11
20:04
е никой ли няма да помогне на мен по въпроса за пишкането :( ... какви сложи химии мимии разглеждате и разбирате тука а за най-малките актове на мъжко удовлетворение... нито дума
23.05.11
20:07
А аз мисля, че ме бие съчмата... :D :D :D
23.05.11
20:45
23.05.11
20:57
казано от martinski на 23.05.11, 18:42:
Момчета, помагайте сега, че имам пак тъпи, софтуерни проблеми.Като си пускам клип и ми спира по средата и не иска да продължи.Adove Flash Playera ми е подновен на последната версия, но според мен проблема не е там.Имам 0 свободно място в диск C.Не знам, но някакъв вирус(може би) като изтрия дадени файлове, на тяхното място ми прехвърля излишна информация, която я кашира някак си(знам ли и аз...).Като пусна NOD32 да сканира цялото C, нищо не открива, та се чудя как да си освободя място в C.Windows не ми се преинсталира, а и в момента дискът не е умен, та ако имате някакви по-лесни вариянти, моля ви, помагайте.
Натисни уиндоуския будон долу в ляво + R , като ти отвори прозорчето пишеш вътре temp натискаш ентер и каквото отвори триеш всичко, после повтаряш процедурата но вместо temp пишеш %temp% и пак триеш всичко, изтрии на експлорера временните фаилове и другото което е виж дали на уиндоуските ъпдеити не им прави бекъп
казано от Valdis на 23.05.11, 15:09:
А ако ги качи със IGF или HGH, после ще ги запази така ли?
ПП. Има пластири, които подържат определени нива на тестостерон когато е необходимо и са създадени с медицинска цел именно когато нивата на естествения тестостерон са ниски. Става и с постоянно инжектиране на тестостерон да се подържат определени нива, особенно бавните му естери са особенно подходящи за целта.
Незнам, но съм сигурен, че с тях има доста по-голям шанс да ги запази, от колкото с тест.Факт, дедото има по-силна преса, май от всеки в тоя форум ;Д @Пико и да злоупотребява (което, съм сигурен, че тоя дядо не прави, не и в момента, кво е правил едно време си е останало..), току така неможе да направи 15 колелца... Айде стига зобил, т’ва онова, завиждате, да не говорим, че на 71 повечето от вас ще са на улицата пияни от вчерашната вечер..
23.05.11
21:24
така и така няма да ми кажете за пишкането нищо а додйде тука един хакер... та да ми кажеш на мен... не виждам съдържанието в локален диск ‘Е’ .. а пише, че е заета памет какво да направя , че да го видя :D
Влез като администратор и го направи видимо :D Елементарно нали? Control panel>apperance and personalization> folder options
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 21:36.
23.05.11
21:37
казано от Valdis на 23.05.11, 21:33:
Влез като администратор и го направи видимо :D Елементарно нали? Control panel>apperance and personalization> folder options
абе то, че е елементарно .. така е ама като вляза в контрол панела ги няма тея опции ‘‘apperance and personalization> folder options’’ :/ аз съм с Уиндоус 7 Ултимейт.. прекалено интелигентна ОС за мен ама...
ПП; божее.... сега ги видях :D окей във фолдер обшъна съм :D сега ако уцелия и какво да натисна....
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 21:42.
Е именно де! За седмицата съм ти го написал, огледай се малко по-добре.
ПП По-лесния начин старт меню search пишеш folder options и ти излиза.
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 21:41.
23.05.11
21:43
да да ... видях го ама... тука 100 неща.. и да маркирам всички полета в View пак не се вижда ... мамка му
23.05.11
22:06
казано от Valdis на 23.05.11, 21:48:
Увери се, че е отметната опцията show hiden files, folders, and drives
да маркирана е другата опция... и пак неще :///
23.05.11
22:27
бахти човеко... златен си... незнаеш само колко си златен (hug)
ПП: нз защо папките са бледи такива... ама няма значение
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 22:31.
Знам, до тук ми дължиш 55лева за он-лайн консултация ;)
Мнението беше редактирано от Valdis на 23.05.11 22:35.
Кажете протеинче , от което да кача 10 килограма мускОл , на цена от 50 лева за 15 дена и да не ми прецака черния дроб.
Мнението беше редактирано от dr jack на 23.05.11 22:45.
23.05.11
23:29
казано от Valdis на 23.05.11, 22:33:
Знам, до тук ми дължиш 55лева за он-лайн консултация ;)
маафака... това изобщо не го знаех... :D дадох ти ГУШШШ сега не става ли само с това :/ момичетата каквито са капризни се радват на гуш че ти ли сега няма да ме пуснеш аванта ( 3-4пъти (wasntme) ) :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 23.05.11 23:31.
казано от x_3_mar на 23.05.11, 21:15:
казано от martinski на 23.05.11, 18:42:
Момчета, помагайте сега, че имам пак тъпи, софтуерни проблеми.Като си пускам клип и ми спира по средата и не иска да продължи.Adove Flash Playera ми е подновен на последната версия, но според мен проблема не е там.Имам 0 свободно място в диск C.Не знам, но някакъв вирус(може би) като изтрия дадени файлове, на тяхното място ми прехвърля излишна информация, която я кашира някак си(знам ли и аз...).Като пусна NOD32 да сканира цялото C, нищо не открива, та се чудя как да си освободя място в C.Windows не ми се преинсталира, а и в момента дискът не е умен, та ако имате някакви по-лесни вариянти, моля ви, помагайте.
Натисни уиндоуския будон долу в ляво + R , като ти отвори прозорчето пишеш вътре temp натискаш ентер и каквото отвори триеш всичко, после повтаряш процедурата но вместо temp пишеш %temp% и пак триеш всичко, изтрии на експлорера временните фаилове и другото което е виж дали на уиндоуските ъпдеити не им прави бекъп
Бог си брат, благодаря ТИ много.
Аман от тея балове... тея дни съм на супер режим :D сутрин овесени ядки със доза протеин, после карам на ракия,водка,бира,салати,мръвки до вечерта, оттам глад до 3-4 в дискотеките и преди лягане 1 доза протеин в 5 сутринта :D
Вие как сте по баловете ?
23.05.11
23:42
утре ке’ видя аз как съм.. промених си тренировъчните планове заради тея балове.. дано си заслужава жертвата :D
Аз къртих днес... и има една кръчма до нас бутнаха ми съзнанието от шалга... ай сиктир...
Мнението беше редактирано от Бойко на 23.05.11 23:43.
казано от kristiancho на 23.05.11, 23:29:
маафака... това изобщо не го знаех... :D дадох ти ГУШШШ сега не става ли само с това :/ момичетата каквито са капризни се радват на гуш че ти ли сега няма да ме пуснеш аванта ( 3-4пъти (wasntme) ) :D
Сигурен съм, че някъде дълбоко в подсъзнанието си осъзнаваш, че никак не ти се ще да се гушкаш с мен :D Или греша?
24.05.11
00:04
знам знам... нали трябва :
- да има шоу
- форумните клюкари да се нахранят с малко храна...
-тактично да отклоня призива да си платя
:D:D:D
24.05.11
01:23
Днес цял ден вися във форума и само една идиотска тема за протеин, но излязох от форума за няколко часа, сега влизам и 5-6 малоумни теми - тея да не дебнат да ме няма? (wasntme)
На всичко отгоре някой подстрекател насочил някъкво лапе, което иска маса в гърдите ама бързо да ми пише на ЛС :D
Днес съм добър и отговорих само на един в темата /не бързайте да търсите - бях любезен/ :D
казано от head_hunter на 24.05.11, 01:23:
Д подстрекател насочил някъкво лапе, което иска маса в гърдите ама бързо да ми пише на ЛС :D
яко психо-тормоз а :D :D :D :D :D :D
24.05.11
08:37
казано от head_hunter на 24.05.11, 01:23:
На всичко отгоре някой подстрекател насочил някъкво лапе, което иска маса в гърдите ама бързо да ми пише на ЛС :D
Просто исках да се посмееме. Дай да видиме какво ти пише :D
24.05.11
08:38
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/53409
Искам 5 сантиметра на ръката, може да ползвам протеин, ама да няма много странични ефекти.
24.05.11
10:45
айляциииииииии :D :D :D
Айде мина бала..... ебаси лудницата :D :D :D До 7 сутринта.
А най-важното е че събрах ~500лв - ще пада химия.
мишо,обещай,че ще свършиш работата качествено и ще качиш снимки като станеш звер :DD
24.05.11
13:44
По-добре събери пари и за храната,че в противен случай ще стане като в 90% от случайте.Задържаш вода,изпикаваш я и от катаболните хормони в края на цикъла ще си малко по-зле отколкото си бил в началото.
Пффф някои е откраднал единия колан в залата и подозирам , че това е конспирация на плажните!!