стрии...

19.05.05
18:12

Знам че има няколко теми из форума (прочетох ги всичките) но никаде нисщу не се казва .. само на места се споменава как може да се предотватят.А вече имам и искам да ги махна да знаете някакви по ефективни начини,разни кремове за белези и каквото и да е?

MI

19.05.05
18:13

виж другите теми ,не си чел внимателно 8)  8)  8)
по-здрави

19.05.05
22:41

ШИБАНИТЕ СТРИИ НЯМА КАК ДА СЕ МАХНАТ ... И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЯМА И КАК ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАТ Е ТОВА ИСТИНАТА ЗА СТРИИТЕ .....

20.05.05
00:16

Contratubex за след поява след тренировка се маже с нещо с вет А Д и абе има питай в аптеката

20.05.05
15:27

[quote author=“g3n40”]ШИБАНИТЕ СТРИИ НЯМА КАК ДА СЕ МАХНАТ ... И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЯМА И КАК ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАТ Е ТОВА ИСТИНАТА ЗА СТРИИТЕ .....

Някой не получават стрии. Аз примерно имам съвсем малко по вътрешната страна на бицепсите, и то не си личат много.

20.05.05
15:30

[quote author=”Петко К”][quote author=“g3n40”]ШИБАНИТЕ СТРИИ НЯМА КАК ДА СЕ МАХНАТ ... И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЯМА И КАК ДА НЕ СЕ ПОЛУЧАТ Е ТОВА ИСТИНАТА ЗА СТРИИТЕ .....

Някой не получават стрии. Аз примерно имам съвсем малко по вътрешната страна на бицепсите, и то не си личат много.

Аз нямам никакви. Никога не съм имал. Мисля, че е въпрос на индивидуалност.

[quote author=“Martin”]Аз нямам никакви. Никога не съм имал. Мисля, че е въпрос на индивидуалност.

И все пак колко ти е ръката, щом нямаш ...?

20.05.05
18:08

Не е от значение колко е раката а за колко време е постигната тая рака.Ако качваш постепенно кожата съответно се опъва с времето и не се получават.Но ако почнеш със зобта и качиш изведниж кожата няма време да се разтегли.

[quote author=“mitoveca”]Не е от значение колко е раката а за колко време е постигната тая рака.Ако качваш постепенно кожата съответно се опъва с времето и не се получават.Но ако почнеш със зобта и качиш изведниж кожата няма време да се разтегли.

не е нужно да зобиш за да натрупаш толкова бързо че да ти се появат стрии..аз отначало имах само по бицепсите но последните няколко тренировки правих Т-образното с големи кг без колан и ми избиха стрии на кръста :shock:  :cry:

20.05.05
20:59

И аз съм склонен към тея работи просто истината е че трябва човек да си поддържа добре кожата

20.05.05
21:01

Сигурно ще ви шашна... обаче, може ли някой да даде адрес на достъпна снимка в нета на стрии, защото аз нямам никаква идея какво ТОЧНО представялва това нещо...  :?

24.05.05
12:46

Стриите са индивидуалност.Всичко е генетика и зависи от това колко ти е еластична кожата.Виждал съм хора с по 46 ръце и без грам стрии.
А пък аз се “цепя” от креатин :shock: .Просто кожата ми не е еластична. :cry:
А някой знае ли дали наистина се заличават с лазер.Аз съм от Бургас и тука има поне 3 места където правят лазерна епилация и заличават стрии с лазер.

24.05.05
16:31

Ми да ама първо сега не става трябва есента да ходиш защото има голям период ,в който не трябва да се излагат оперираните места на слънце.2ро е много скъп за единие бицепс процедурата е 200-250 лева ама трябва да се повтори няколко пъти зависи от резултата а няма гаранция че пак няма да се нацепиш  :?

25.05.05
10:52

[quote author=“manson”][quote author=“Martin”]Аз нямам никакви. Никога не съм имал. Мисля, че е въпрос на индивидуалност.

И все пак колко ти е ръката, щом нямаш ...?

Около 40, защо?

FR

07.06.05
19:21

[quote author=“vanwilder”]Знам че има няколко теми из форума (прочетох ги всичките) но никаде нисщу не се казва .. само на места се споменава как може да се предотватят.А вече имам и искам да ги махна да знаете някакви по ефективни начини,разни кремове за белези и каквото и да е?

Да, аз се боря с тях в момента - за сега успешно. Намаляват, мисля....
Мажа се с Контратубекс. Наистина много добро гелче - имах огромен белег на глезена(след операция на ахилесовото сухожилие) и то доста ми помогна. Започнах да си мажа стриите(които са още пресни) с него и забелязвам, че има ефект... но го комбинирам с един крем на ГАЛЕНИК- Елансил се казва
А твоите стари ли са?
Защото съм чувала, че те не се махат, май.... :?

07.06.05
21:47

Май и на мен започнаха да ми се появяват. Купих си на Дева някакъв крем против стрии. Какво мислите за него - ще ми помогне ли или ако не предложете какво да си купя? Мерси.

EDIT:
Оправих се: Контратубекс

BO

07.06.05
21:53

[quote author=“tpd”]Сигурно ще ви шашна... обаче, може ли някой да даде адрес на достъпна снимка в нета на стрии, защото аз нямам никаква идея какво ТОЧНО представялва това нещо...  :?

Приличат на ивици набръчкана кожа... нещо като белези от бичуване примерно  :lol:  .. аз имам на гърба няколко рески, появиха ми се след едно зверско отслабване с около 14 кг. за няма и три месеца, преди много много време... чрез разделно хранене между другото, но тогава не се занимавах с фитнес.

07.06.05
22:24

Rafael и ас сам от бургас...колко ли лв ще ми излезе ако пробвам с лазер за 2-та бицепса и малку от гардите  :D ас са се познавам с едни момчета работят в една аптека и ми предложиха 2 крема за махане на стрии (по около 28лв са) и маи ще зема някои да пробвам.А Freya не са стари,още са някакви червенно-лилави.Ако са стари маи се махат много по трудно или изибщо не се махат...

08.06.05
09:26

[quote author=“vanwilder”]А Freya не са стари,още са някакви червенно-лилави...

Значи са пресни.....аз като бях бременна имах такива (лилави) в долната част на корема (щото си беше ОГРОООООМЕН) и въпреки мазането с какво ли не си останаха :twisted:
Ама пък на вас чак пък толкова да са се разтегнали ръцете....
Иначе си е до типа кожа...аз още на 15 г. имах стрии на бедрата без да съм имала резки промени в теглото :evil:

08.06.05
11:01

За да избегнете стриите при разтягането на кожата е нужно да се мажете с мазни подхранващи кремове или млека. Знам, ще кажете, че това е за жени, но за да има по-малко поражения това е начина.

DA

10.06.05
10:44

тия кремове за н6ито не стават имах на авон антистрии не помага вобще пак поне 2 месеча са мазах .. посли купих си на Вишей за 30 лв то още по зле .. и така  ходете с тия стрийте .. мен вече почнаха да ма кефят яко изглежда

D3BEP edit: Моля, пишете на кирилица!

10.06.05
12:36

danila виж сега нормално е да не помагат защото това са антистрии кремове ... те са да се мажеш преди да имаш,ако има някаква вероятност да ти се появят и правят кожата по еластична и намалят тази вероятност да се появат стрии.Така за тоя крем дето казваш на Вишей за 30лв дето е...на мен ми го предловиха този и още 1 пак за толкова ама беше на дрига марка.Този сащо е против стрии и ги заличава в сащото време ама савсем малку,а другият които ми предложиха е само да ги заличава.След няколко дена ще го кажа като си го купя.

DA

11.06.05
19:08

не знам за другия ама за Вишей плащаш 30 кинта само заради името Вишей  ... изобщо не помага зилчени свежи и т.н стрии.. аи пробваи другия ако ти помага казваи името :щ и аз да си го взема:щ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1