11.05.04
16:23
Zdeaveite!Moyat problem e 4e osven racete mi drugite 4asti ot tyaloto se razvivat mnogo dobre,neznam dali ne obrashtam vnimanie na tazi muskulna grupa no ot 2 meseca trenirovki ot 36 sam na 36.5.Treniram 1 pat s gurdi,pravya sgavane i frensko s dambel.3 serii x6 povtoreniya.Molyavi kazete kak to4no da se naso4a kam tozi problem,imaiki predvid 4e predmishnicata mi e mnogo slaba i racete dalgi.Visok sam 183 teja 80kg .sgavam s 50kg.vzimam protein i kreatin.
blagodarya. :!:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:28.
Батко ти ако дигаш с 50 за бицепс си си добре :)
Явно сила си имаш
Пробвай да тренираш ръцете в един ден и той да е повъзможност в петък, всмисал събота и неделя да почиват.
Прави по 3 упражнения за бицепс/трицепс с по 3 серии (работни) и 8-12 повторения.
Значи брато виж. Като те слушам все едно слушам за мене си, само че моя бизепс е 40, но пак ми се струва че е малък. Аз съм същия ръст и килограми и ти предлагам да тренираш бицепса една седмица два пъти една седмица ведъж. Само не го преуморявай защото си ебало майката. 8-9 серии някаде прави(3х3) и не прави суперсерии, щото те са повече за релефче. Иначе тежестите, с които правиш са добри. Айде лека тренировка с големи тежрсти :D
12.05.04
08:25
До сега съм го повтарял много пъти, но щом се налага ще го повторя пак.
“ТЕЖЕСТИТЕ СА ВАЖНИ ПРИ СИЛОВИЯ ТРИБОЙ. ПРИ БОДИБИЛДИНГА ПО-ВАЖНО Е ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА УПРАЖНЕНИЕТО”.
Демек: щом искаш да имаш голяма ръка и изобщо “напомпани” мускули трябва повторенията да ги правиш БАВНО, да усещаш как се помпат яко ръцете ти(в случая). Ти може и със 100 кила да вдигаш, а някой, който прави с 35кг. да има много по-голяма и по-добре оформена ръка от теб! Затова налегни на ИЗПЪЛНЕНИЕТО, а не толкова на тежестта. И не тренирай до отказ, защото ти се уморява нервната система и се уморяваш по-бързо. Слагаш такава тежест, с която да направиш 8-10 “ЧИСТИ” повторения. Мен малко ме съмнява с 50кг. да правиш чисти повторения.
Като сгъваш за бицепс пускаш бавно, а като вдигаш тежестта може(даже е за предпочитане по-бързо) да вдигаш.
Пробвай така и после кажи има ли някакъв резултат... Успех !!
Пич,50 кг за бицепс.. :roll: Не знам мисля че го претренираш.При мене най-добре ми действат дьмбелите защото позволяват различна амплитуда.Прави сгьване от полулег с дьмбели и сгьване с щанга и друго за маса просто няма да трябва,3х8-10.Не знам как ти е трицепса,но от него зависи най-много размера на рьката ,така че прави 1упражнение повече за него :wink:
Vzemi okolo 80% ot maksimalnata tejest koyato mojesh da vdignesh i napravi seriya ot 5-6 povtoreniya bez da stigash do otkaz po4ini okolo minuta ne pove4e i pak. Taka pravish 7-10 serii povtaryam serii. Sguvaneto tryabva da e bavno da si stegnat celiya i stiskash losta zdravo, pri otpuskaneto nadolu tryadva controlirano spuskane bez izpolzvane na inerciya i drugi trikove podklyakaniya i t.n. Ako e nevuzmojno da napravish seriya ot 5 povtoreniya to tryabva da smenish tejesta. Otna4alo po4ni s 7 serii v ramkite na 2 sedmici. Sledvashta trenirovka na bicepsa shte pravish sled 48 do 72 4asa dori i da imash muskulna treska. Bluskaneto za grub go broish kato trenipovka za biceps. Dobre e bicepsa i tricepsa da sa v otdelni trenirovki i nedei da pravish kombinaciya grub biceps, gurdi i triceps tova e za profita. Ne pravi pove4e ot dve uprajneniya za bicepsa i tri za tricepsa, izpoplzvai samo bazovi uprajneniya, nikakvi mashini i nikakvi izolirashti uprajneniya. Trenirai krakata si s klek, tova dava tlasuk na obshtoto ka4vane na masa i pri tyah moje da polzvash sushtiya metod na trenirovka no s malko pove4e povtoreniya 7-8. Hranata pryabva da e silna i da po4ivash dobre razni diskoteki i barobe samo vednuj sedmi4no. Psihi4eskite trevogi svedeni do minimum shtoto tova se otrazyava zle na rasteja ma muskulaturata. Yako beltu4na hrana umereno vuglehidrati i mazini bez pritesneniya. Tazi strategiya zvu4i naludni4avo no sum ya proveril na praktika i zimata rukata mi beshe 52sm pri tova tricepsa mi oshte ne e dostignal potenciyala si na razvitie, estestveno neiz4istena, sega v momenta mi e 50- 50,5sm no plutnosta e sigurno dva puti po golyama ot zimata. Tova go kazvam ne za da se hvalya ami za dokazatelstvo na goreposo4eniya materyal. Jelaya uspeh i usilni trenirovki.
blagodarya na vsi4ki za otgovorite ,mislya 4e sa dobri.1 iskam da da kaja 4e naistina preuveli4ih s 50 kila,samo prvya serii s 4iting.Po princip rabotnada mi tejes e 42-45 no absolutno 4isti.Ot preporakite vi mislya 4e shte po4na da pravya ne 3 serii po 6 a 4x8 dano taka ima po golyam rastej,rakata kato ya gledam i tryabva rabota na tricepsa(losho zadadoh vaprosa) shto bicepsa e dosta napompen.Sega mi e 37sm i sled mesec shte kaja kakav mi e rezultata.chao
A da shte izpolzvam da pisna 1 vapros tuka za da ne se gleda kato tema-zna4i kajete samo ako ste 4eli ili znaete s sigurnost,vsi4ki kazvat 4e se ka4va sila i masa kato se pie tribestan,povishavaiki nivoto na testosteron.Taka iskam da popitam kato se har4i(po yasni pri4ini) spermata tova ne se li otrazyava pagubno na trtenirovkite i masata.Losho li e da se habi 4esto :wink: .takade az mislya 4e izostavam to4no zaradi tozi vapros.Vseki den priyatelkata me kara da habya i 4esno ve4e neznam kakvo da i kaja,neshto kato mace ne mi pravi tova i tova shtoto ot seksa se gubi muskuli(tya me pita da li muskula e po vajen ot neya).kajete mi neshto shtoto prosto ne moga da treniram spokoino.
chao
абе люби си я и тва е, не вярвам да ти спадат мускулите много заради това че се изхварляш често, по-скоро спадаш от това че се потиш и изразходваш енергия, така че следващия път си седи и я остави тя да варши работата:)
Nyama da se izlagash. Ba4kai zdravo i na dvata fronta. Testisite sa jelezi s dvoina sekreciya t.e. ot edna strana spermata kato vunshna i testosterona kato hormonalna vutreshna. 4estoto pravemne na sex po skoro stimulira po golyamo otdelyane na testosteron ;praveni sa eksperimenti sus profesionalni sportisti taka 4e nyama da se pritesnyavash vsi4ko e OK. Ako ot tova imashe kofti rezultat az navrameto v Studentski grad da sum se vdlubnal i sduhal napravo skelet, povyarvai mi vsi4ko si mi beshe nared.
neznam moje da si prav, no sled kato me napane gadjeto v zalata nishto ne pravya,nai gadnoto e 4e az imam vreme samo da hodya sledobed to4no togava na moita i se shte.Da si pora4am li tribestan za da za darja nivoto?az koeto po4nah da pravya e svarsha v kaputa i kazvam na gadjeto 4e shte go farla vkenefa i tam si go izpivam pak.Ne me e gnus taka4e nyamam problemi,hem si zapazvam nivoto hem nikoi neznae kak stava,Dano mi dade razultat.chao
21.05.04
21:09
az koeto po4nah da pravya e svarsha v kaputa i kazvam na gadjeto 4e shte go farla vkenefa i tam si go izpivam pak
lele chovek ti si jivotno :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
napravo ne ti vqrvam che go pravish
21.05.04
22:00
Ей ти си маниак бееее... :shock:
Мен ще ме е много гнус!!!
Аз знам тука имаше един химик който правеше секс един път на 1-2 месеца и точно като теб - след като свърши си изпива спермата малко разредена с вода и степче! Но така не правиш нищо друго освен да поемеш няколко грама белтък в повече - къв тестостерон те гони! Ти си луд - мани не се излагай братче!
Абе пич :) в спермата ти надали и протеин има
а за тестостерон незнам кой ти е казал тази глупост :)
единственото нещо полезно в нея е селен. Друго незнам дали има...
Остави не се излагай това е за женската част :)
E ne 4oveko ti napravo me utrepa s lopatata to po taya logika tvoita nekoi magistralni kaki shteha da sa po golemi gadove ot Guynter Slirkamp i Markus Ruhl ot spermata koyato poglushtat to sigurno im se subirat litri. Stiga si se pritesnyaval za gluposti slushay batko si Velko i papkai mruv4ici i yaica i mlekce i si gledai kefa. V tvoya slu4ai psihi4eskata nastroika te razstroiva, budi to4en i pe4en i trenirai zdravo neka shtangite sa tvoi vrag koito tryabva sistemno da prekurshvash i brutalno da istiskvash, nikakva milost! Putya kum golemite muskuli minava prez ogunati ot tejest jeleza i goryashti ot natovarvaneto ruce. Budi smel i davai vsi4ko ot sebe si v zalata edin voinik nikoi ne go pita dali e v dobro nastroenie i kondiciya po vreme na bitka ot nego se iziskva da prevuzmogne vsi4ko v imeto na pobedata, takuv tryabva da si i ti. Uspeh i spri da si pulnish glavata s gluposti ami ya izpolzvai i gornata i dolnata po prednazna4enie. I zapomni neshto ot men: ” straha ubiva razuma” tova ne sum go izmislil az to e citat ot edna kniga “Dyun” se kazva ot Frank Hurbart.
Много ме учуди, че са писали толкова много хора,заради последния коментар.Какво толкова,да не би да се тровя или ям боклук,на вас не ви ли правят свирки( :lol: с презерватив само които ходят при путки) и гаджето какво прави?Да не би да се сърди като и се изпразвате?Просто споделих с вас нещо което не смятам че трябва да чудва никой от вас,просто тук има много момченца на по 12 13 години които са наясно с всичко, но се правят на интересни.Четох някъде, че в древен китай, се смятало че който успее да не хаби(естествено невъзможно) стига до виш стадий на интелектуално ниво.Аз не търся това, просто мисля,че е един вид затворен цикал и нищо повече.Признавам, че много не ми помага,но от психологична гледна точка,се чуствам по- добре,изпитвам угризения когато всичко отива в приятелката ми.Както и да е,смятам да си порачам трибестан от България и да видя как ми се отразява.
А,да следвам вашите съвети и правя повече серии,вече ръката е към 37 38 см, чувствам я много напомпана.Като стигна 40санта ще пиша.
Чао и моляви не се смуштавайте,все пак не ям деца,големи хора сме. :twisted:
22.05.04
09:42
Сега пък друго започва да ме чуди - какъв проблем имаш с ръцете като разсат толкова бързо (виж си предишните постове и датите им)
i na men mi e 4udno kak za 10 dena ruka raste sus santimetur i poluvina.Puk za spermata-no comment
Mnogo prosto,porsto rakata kato ya merih beshe v losha forma(ne byah yal 3 dena poradi 1 li4na pri4ina) a posle ya izmerih sled gima i v optimalna forma.Vse pak ne e golyama iskam da e 40 santa pone.A da pora4ah si tribestan i 4oveka na koito go pora4ah e pital v aptekite i s mu kazali 4e ve4e ne se proizvejda?kupil e pak tribulus terrestris s kreatin,4uvali li ste neshto po vaprosa?