molya daite mi savet za bicepsa.

Темата е заключена.

11.05.04
16:23

Zdeaveite!Moyat problem e 4e osven racete mi drugite 4asti ot tyaloto se razvivat mnogo dobre,neznam dali ne obrashtam vnimanie na tazi muskulna grupa no ot 2 meseca trenirovki ot 36 sam na 36.5.Treniram 1 pat s gurdi,pravya sgavane i frensko s dambel.3 serii x6 povtoreniya.Molyavi kazete kak to4no da se naso4a kam tozi problem,imaiki predvid 4e predmishnicata mi e mnogo slaba i racete dalgi.Visok sam 183 teja 80kg .sgavam s 50kg.vzimam protein i kreatin.
blagodarya. :!:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:28.

11.05.04
23:07

Батко ти ако дигаш с 50 за бицепс си си добре :)
Явно сила си имаш
Пробвай да тренираш ръцете в един ден и той да е повъзможност в петък, всмисал събота и неделя да почиват.
Прави по 3 упражнения за бицепс/трицепс с по 3 серии (работни) и 8-12 повторения.

11.05.04
23:53

Значи брато виж. Като те слушам все едно слушам за мене си, само че моя бизепс е 40, но пак ми се струва че е малък. Аз съм същия ръст и килограми и ти предлагам да тренираш бицепса една седмица два пъти една седмица ведъж. Само не го преуморявай защото си ебало майката. 8-9 серии някаде прави(3х3) и не прави суперсерии, щото те са повече за релефче. Иначе тежестите, с които правиш са добри. Айде лека тренировка с големи тежрсти  :D

BA

12.05.04
08:25

До сега съм го повтарял много пъти, но щом се налага ще го повторя пак.
“ТЕЖЕСТИТЕ СА ВАЖНИ ПРИ СИЛОВИЯ ТРИБОЙ. ПРИ БОДИБИЛДИНГА ПО-ВАЖНО Е ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА УПРАЖНЕНИЕТО”.
Демек: щом искаш да имаш голяма ръка и изобщо “напомпани” мускули трябва повторенията да ги правиш БАВНО, да усещаш как се помпат яко ръцете ти(в случая). Ти може и със 100 кила да вдигаш, а някой, който прави с 35кг. да има много по-голяма и по-добре оформена ръка от теб! Затова налегни на ИЗПЪЛНЕНИЕТО, а не толкова на тежестта. И не тренирай до отказ, защото ти се уморява нервната система и се уморяваш по-бързо. Слагаш такава тежест, с която да направиш 8-10 “ЧИСТИ” повторения. Мен малко ме съмнява с 50кг. да правиш чисти повторения.
Като сгъваш за бицепс пускаш бавно, а като вдигаш тежестта може(даже е за предпочитане по-бързо) да вдигаш.
Пробвай така и после кажи има ли някакъв резултат... Успех !!

12.05.04
11:57

Пич,50 кг за бицепс.. :roll: Не знам мисля че го претренираш.При мене най-добре ми действат дьмбелите защото позволяват различна амплитуда.Прави сгьване от полулег с дьмбели и сгьване с щанга и друго за маса просто няма да трябва,3х8-10.Не знам как ти е трицепса,но от него зависи най-много размера на рьката ,така че прави 1упражнение повече за него :wink:

15.05.04
15:57

Vzemi okolo 80% ot maksimalnata tejest koyato mojesh da vdignesh i napravi seriya ot 5-6 povtoreniya bez da stigash do otkaz po4ini okolo minuta ne pove4e i pak. Taka pravish 7-10 serii povtaryam serii. Sguvaneto tryabva da e bavno da si stegnat celiya i stiskash losta zdravo, pri otpuskaneto nadolu tryadva controlirano spuskane bez izpolzvane na inerciya i drugi trikove podklyakaniya i t.n. Ako e nevuzmojno da napravish seriya ot 5 povtoreniya to tryabva da smenish tejesta. Otna4alo po4ni s 7 serii v ramkite na 2 sedmici. Sledvashta trenirovka na bicepsa shte pravish sled 48 do 72 4asa dori i da imash muskulna treska. Bluskaneto za grub go broish kato trenipovka za biceps. Dobre e bicepsa i tricepsa da sa v otdelni trenirovki i nedei da pravish kombinaciya grub biceps, gurdi i triceps tova e za profita. Ne pravi pove4e ot dve uprajneniya za bicepsa i tri za tricepsa, izpoplzvai samo bazovi uprajneniya, nikakvi mashini i nikakvi izolirashti uprajneniya. Trenirai krakata si s klek, tova dava tlasuk na obshtoto ka4vane na masa i pri tyah moje da polzvash sushtiya metod na trenirovka no s malko pove4e povtoreniya 7-8. Hranata pryabva da e silna i da po4ivash dobre razni diskoteki i barobe samo vednuj sedmi4no. Psihi4eskite trevogi svedeni do minimum shtoto tova se otrazyava zle na rasteja ma muskulaturata. Yako beltu4na hrana umereno vuglehidrati i mazini bez pritesneniya. Tazi strategiya zvu4i naludni4avo no sum ya proveril na praktika i zimata rukata mi beshe 52sm pri tova tricepsa mi oshte ne e dostignal potenciyala si na razvitie, estestveno neiz4istena, sega v momenta mi e 50- 50,5sm no plutnosta e sigurno dva puti po golyama ot zimata. Tova go kazvam ne za da se hvalya ami za dokazatelstvo na goreposo4eniya materyal. Jelaya uspeh i usilni trenirovki.

20.05.04
18:24

blagodarya na vsi4ki za otgovorite ,mislya 4e sa dobri.1 iskam da da kaja 4e naistina preuveli4ih s 50 kila,samo prvya serii s 4iting.Po princip rabotnada mi tejes e 42-45 no absolutno 4isti.Ot preporakite vi mislya 4e shte po4na da pravya ne 3 serii po 6 a 4x8 dano taka ima po golyam rastej,rakata kato ya gledam i tryabva rabota na tricepsa(losho zadadoh vaprosa) shto bicepsa e dosta napompen.Sega mi e 37sm i sled mesec shte kaja kakav mi e rezultata.chao
A da shte izpolzvam da pisna 1 vapros tuka za da ne se gleda kato tema-zna4i kajete samo ako ste 4eli ili znaete s sigurnost,vsi4ki kazvat 4e se ka4va sila i masa kato se pie tribestan,povishavaiki nivoto na testosteron.Taka iskam da popitam kato se har4i(po yasni pri4ini) spermata tova ne se li otrazyava pagubno na trtenirovkite i masata.Losho li e da se habi 4esto :wink: .takade az mislya 4e izostavam to4no zaradi tozi vapros.Vseki den priyatelkata me kara da habya i 4esno ve4e neznam kakvo da i kaja,neshto kato mace ne mi pravi tova i tova shtoto ot seksa se gubi muskuli(tya me pita da li muskula e po vajen ot neya).kajete mi neshto shtoto prosto ne moga da treniram spokoino.
chao

20.05.04
18:37

абе люби си я и тва е, не вярвам да ти спадат мускулите много заради това че се изхварляш често, по-скоро спадаш от това че се потиш и изразходваш енергия, така че следващия път си седи и я остави тя да варши работата:)

20.05.04
23:45

Nyama da se izlagash. Ba4kai zdravo i na dvata fronta. Testisite sa jelezi s dvoina sekreciya t.e. ot edna strana spermata kato vunshna i testosterona kato hormonalna vutreshna. 4estoto pravemne na sex po skoro stimulira po golyamo otdelyane na testosteron ;praveni sa eksperimenti sus profesionalni sportisti taka 4e nyama da se pritesnyavash vsi4ko e OK. Ako ot tova imashe kofti rezultat az navrameto v Studentski grad da sum se vdlubnal i sduhal napravo skelet, povyarvai mi vsi4ko si mi beshe nared.

21.05.04
19:14

neznam moje da si prav, no sled kato me napane gadjeto v zalata nishto ne pravya,nai gadnoto e 4e az imam vreme samo da hodya sledobed to4no togava na moita i se shte.Da si pora4am li tribestan za da za darja nivoto?az koeto po4nah da pravya e svarsha v kaputa i kazvam na gadjeto 4e shte go farla vkenefa i tam si go izpivam pak.Ne me e gnus taka4e nyamam problemi,hem si zapazvam nivoto hem nikoi neznae kak stava,Dano mi dade razultat.chao

21.05.04
21:07

ако искаш и аз мога да ти сабирам спермица да си пииваш

AT

21.05.04
21:09

az koeto po4nah da pravya e svarsha v kaputa i kazvam na gadjeto 4e shte go farla vkenefa i tam si go izpivam pak

lele chovek ti si jivotno :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
napravo ne ti vqrvam che go pravish

21.05.04
22:00

Ей ти си маниак бееее... :shock:
Мен ще ме е много гнус!!!
Аз знам тука имаше един химик който правеше секс един път на 1-2 месеца и точно като теб - след като свърши си изпива спермата малко разредена с вода и степче! Но така не правиш нищо друго освен да поемеш няколко грама белтък в повече - къв тестостерон те гони! Ти си луд - мани не се излагай братче!

21.05.04
22:10

Абе пич :) в спермата ти надали и протеин има
а за тестостерон незнам кой ти е казал тази глупост :)
единственото нещо полезно в нея е селен. Друго незнам дали има...
Остави не се излагай това е за женската част :)

21.05.04
23:12

E ne 4oveko ti napravo me utrepa s lopatata to po taya logika tvoita nekoi magistralni kaki shteha da sa po golemi gadove ot Guynter Slirkamp i Markus Ruhl ot spermata koyato poglushtat to sigurno im se subirat litri. Stiga si se pritesnyaval za gluposti slushay batko si Velko i papkai mruv4ici i yaica i mlekce i si gledai kefa. V tvoya slu4ai psihi4eskata nastroika te razstroiva, budi to4en i pe4en i trenirai zdravo neka shtangite sa tvoi vrag koito tryabva sistemno da prekurshvash i brutalno da istiskvash, nikakva milost! Putya kum golemite muskuli minava prez ogunati ot tejest jeleza i goryashti ot natovarvaneto ruce. Budi smel i davai vsi4ko ot sebe si v zalata edin voinik nikoi ne go pita dali e v dobro nastroenie i kondiciya po vreme na bitka ot nego se iziskva da prevuzmogne vsi4ko v imeto na pobedata, takuv tryabva da si i ti. Uspeh i spri da si pulnish glavata s gluposti ami ya izpolzvai i gornata i dolnata po prednazna4enie. I zapomni neshto ot men: ” straha ubiva razuma” tova ne sum go izmislil az to e citat ot edna kniga “Dyun” se kazva ot Frank Hurbart.

22.05.04
00:42

Много ме учуди, че са писали толкова много хора,заради последния коментар.Какво толкова,да не би да се тровя или ям боклук,на вас не ви ли правят свирки( :lol: с презерватив само които ходят при путки) и гаджето какво прави?Да не би да се сърди като и се изпразвате?Просто споделих с вас нещо което не смятам че трябва да чудва никой от вас,просто тук има много момченца на по 12 13 години които са наясно с всичко, но се правят на интересни.Четох някъде, че в древен китай, се смятало че който успее да не хаби(естествено невъзможно) стига до виш стадий на интелектуално ниво.Аз не търся това, просто мисля,че е един вид затворен цикал и нищо повече.Признавам, че много не ми помага,но от психологична гледна точка,се чуствам по- добре,изпитвам угризения когато всичко отива в приятелката ми.Както и да е,смятам да си порачам трибестан от България и да видя как ми се отразява.
А,да следвам вашите съвети и правя повече серии,вече ръката е към 37 38 см, чувствам я много напомпана.Като стигна 40санта ще пиша.
Чао и моляви не се смуштавайте,все пак не ям деца,големи хора сме. :twisted:

22.05.04
09:42

Сега пък друго започва да ме чуди - какъв проблем имаш с ръцете като разсат толкова бързо (виж си предишните постове и датите им)

22.05.04
13:38

i na men mi e 4udno kak za 10 dena ruka raste sus santimetur i poluvina.Puk za spermata-no comment

22.05.04
16:35

тя сега почна да расте заради спермата:)

22.05.04
17:49

Mnogo prosto,porsto rakata kato ya merih beshe v losha forma(ne byah yal 3 dena poradi 1 li4na pri4ina) a posle ya izmerih sled gima i v optimalna forma.Vse pak ne e golyama iskam da e 40 santa pone.A da pora4ah si tribestan i 4oveka na koito go pora4ah e pital v aptekite i s mu kazali 4e ve4e ne se proizvejda?kupil e pak tribulus terrestris s kreatin,4uvali li ste neshto po vaprosa?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1