Гаден обрив!

08.03.05
00:02

... от 1 месец насам , дясната страна на лицето ми е цялата в пъпки , не мога да си обянсня на какво се дължи това. На 20 съм , което предполага че отдавна съм минал пубертетската си възраст ...
Също така съм в процес на качване на маса. За около 4/5 месеца качих 20 килца. Може да се каже че се храня балансирано ,  мин. 5 пъти на ден , най често 6/7. Яйца ориз месо всичко ...
Тренирам от половин година , и съм вземал какви ли не протеини , но от няколко месец насам съм ги спрял.За момента взимам единствено креатин (на вейдър).
Най лошото е че в залата , въпросния обрив предизвиква какви ли не асоциация , като най честата е - анаболи , хапвое ... абе зоб  :evil:
Моля ако някой се се сблъсквал с подобно нещо да си каже мнението ... 
tnx

08.03.05
10:44

Причини може да има много.Може и да е от “зоб” ако вземаш.може и да прекаляваш с яйцата,а може и да някакво кожно възпаление.Ако отидеш на лекар ще ти изпише антибиотик и може да реши проблема.Вземи си бирена мая тя помага ,но трябва доста да я пиеш

08.03.05
11:16

Може и да е от “зоб” ако вземаш

Стига бе приятел , та ако зимах щях ли въобще да се чудя от къде ми е дошло :)
Пък по въпроса за яйцата ... знам ли по принцип 5 понякога до 8 съм стигал на ден но по рядко , при недостиг на други източници на белтъчинки ...
И разбира се макс. по 1 жълтък ... знам ли мисля че всичко си е в нормата . Или искаш да ми кажеш че е възможно да съм развил няква непоносимост ?? или алергия??? или... ???

08.03.05
13:36

Предлагам да не гадаем,защото не съм лекар.Може да е и от непоносимост към някоя храна или добавка.Консултирай се с кожен лекар

08.03.05
15:43

Точно така консултирай се с дерматолог, незнам въобще как си изтраял толкова дълго с подобен “дефект” :P

Вероятността да е от алергия е мнооого огляма. Някой са алергични към, ягоди, млека, яйца... абе всичко, шоколади разни... кремове, пасти...

Предполагам, че е от това, но не знаеш от кое точно. Трябва много внимателно да подходиш докато решиш проблема си.

Успех!

AR

10.03.05
01:13

Както ти казаха - отиди на дерматолог. Прегледай си хранителния режим за алергични храни. Яйцата (и по-специално белтъците) са именно такива. Не случайно на малките деца първоначално се дава само жълтък (и то много бавно и постепенно се увеличава количеството).
Брат ми имаше алергия към яйцата (над 3 и целия в пъпки), но странното е, че обрива е само от едната страна. Повече прилича на кожен проблем, а не на алергия.
Във всеки случай - отиди на лекар.

12.03.05
00:12

Знам, че е малко офтопик, но лично аз 3 месеца след като тръгнах сериозно на фитнес абсолютно всякакви пъпки ми се разкараха от лицето:)

24.05.11
17:16

Модерация: ползване на латиница.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 24.05.11 17:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1