OxyELITE + L-Carnitine (Препоръчайте Л-Карнитин)

24.05.11
18:54

Здравейте, какво ще кажете за :
OxyELITE Pro
+ BioTech Liquid L-Carnitine 70 000 mg

По-точно ме интересува дали този л-карнитин е добър. Давайте по-добри предложения (без да има хром в тях) на добри цени.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.03.13 08:03.

Нека дефинираме “добра цена” преди това само. Какъв е наличният бюджет?

24.05.11
19:42

Принципно, в конкретния случай карнитина едва ли ще увеличи “горенето на мазнини”, така че е излишен.

24.05.11
19:47

@Димитър Михайлов, За Л-Карнитин мога да отделя 30-35лв. Не са много, но с толкова разполагам в момента. Предпочитам нещо в течна форма (течен или течен в капсулки, хаповете не ми харесват) и да е повечко като доза (защото, ако искам да приема 2гр трябва да изпия 4 таблетки примерно...)

@emzo, Защо мислиш така? Аз предполагам, че с л-карнитина действието ще се засили още повече.

24.05.11
22:14

Ами примерно добави и йохимбин, добави и липотопен, добави и кофеин, добави и ... и т.н. и т.н.
Има си предел на горене, който не може да се прескочи току така.

Или по-просто казано Оксито е достатъчно.

24.05.11
23:00

Значи няма смисъл да давам пари за Л-Карнитин.

Смятам да пия стабилно зелен чай.

Щом л-карнитина отпадна, кое от двете ще ми препоръчате : ленено масло или рибено масло?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1