Дъ Флешкос Дневник

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.05.11
14:15

Днеска тренировка на новото любимо място с машините от Кросфит групата , много пот ,световъртеж и слънце (само кръв липсваше) беше неуписуема жега , а тренировката доста тежка (по късно сиг ще я има описана в форума) , това за мен е може би най-тежкото което съм правил досега и съм недоволен от себе си ,но поне вече правя суинг с пудовка която тежи половината от личното ми тегло..та недоволен съм защото не успях да завърша тренировката според правилата който бяха поставени, дори на инат не успях да я завърша не разчетах правилно силите си което ми коства много (глупав мой ход) ,но за добро ще да е утре ще съм 2 пъти по силен от вчера и от днес ,затова вмомента съм супер доволен и дано все повече така се умарям и потя ,защото така се става силен или както има едно клише “Колкото повече се потиш в залата ,толкова по малко ще се потиш в екстремна ситуация” Днес видях коя ми е много слабата част на тялото и смятам да отделя серйозно време за нея :)Благодаря ви много за тренировката беше ВЪРХЪТ на сладоледа ,черешката на тортата :) Дано всяка седмица ми завършва така :)

ПС Йеииии чеестита ми втора страничка :Д

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 15.05.11 14:15.

15.05.11
14:25

Голям кеф...цяло лято ще се потите заедно :) следващото лято никакви бригади......... (swear) Пропускам много експириънс...като си спомня миналото лято на Плевен колко яко беше не ми се заминава..
Добре Пешо, прецакал си се малко, но поздравления че вече хващаш голямата пудовка :)))

15.05.11
14:42

Браво!

П.С. ХАхахахах..... и аз съм като valerious :D

16.05.11
22:49

Днеска с Валери пак си направихме много готина тренировка на открито.Загряхме и започнахме малко с пудовката сначове , клийн енд джърк и т.н след това Валери и той стана барман с пудовката и размята флиповете.Учихме и клийн с пудовка като се хваща самата топка и се пуска дръжката ..Аз на клийна добре ама на снача добре ,че рефлекса се обади иначе щях да си строша главата ,а Валери сначовете с пускане на дръжката и хващане за самата топка направо си беше като флеър барман ама с пудовка :D подавахме си я малко въртяхме я и преждевременно направихме 3Х5 хенд стенд пуш ъпс , правихме малко бътърфлай набираняи и си спретнахме нещо като комплексче :
10 кръга от
(някъде) 200 метра бягане като 150 нормално темпо последните 50 метра спринт
3 Хендстенд пуш ъпс

Време не сме засичали но комплескчето си беше супер натовари ни доста добре
След това Валери показа малко разтяжки поразстегнахме се и продължихме нататъка с :
Табата с ренегадското на Данчо - ( е тука имаше много смях ,че аз издавах мн странни звуци ама мн здраво се натоварихме)
След това Валери показа пак разстяжки и едно много готино упражнение за мобилност
Много готина тренировка се получи много съм доволен отново :) Накрая завършихме с може би час може и повече незнам времето си лети, а ние стоим и си приказваме на ъгъла на една улица , голям лаф ударихме :) Сега здраво хапване и утре пак :)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 16.05.11 22:52.

17.05.11
22:06

Днеска паккк многоо многооооо мнгооооо яка тренировка стана  с Валери и Мишо се сцепихме правихме нещо като комплекс който представляваше 4 упражнения, максимални броики за 5 минути и между всяко упражнение 2 минути почивка ...та резултатите са :
Валери :
1 ) Мъсъл ъпс (силови възлизания)- 23 за 5 мин.
2 ) Ренегадско на Данчо : 5 минути
3 ) Бътърфлай набирания : 85 за 5 минути
4 ) Тоес то Бар : 50 за 5 минути

Мишо :
1)Мъсъл ъпс : 26 за 5 минути
2)Пайк ту Шолдър стенд : 33 за 5 минути
3)бътърфлай набирания : 56 за 5 минути
4)кофички на халки : 32 за 5 минути

Пешо Флешо :
1) Мъсъл ъпс - 32 за 5 минути
2)Кофички на халки - 47 за 5 минути
3)Бътърфлай набирания - 50 за горе доло 4 минути последната я пропуснах защото скъсах 3 мазола и доста боляха .....
4)Тука тряаше да прая снач с 16 кг пудовка ,но поради мазолите промених на Спринт 50 метра - 7 спринта

Мн яко се сцепихме после правихме фрийстаил с пудовката подавахме си я флипчета разни ..Накрая на тренировката Мишо и Валери побягаха , а аз правих дабъл ъндърс след това Мишо си замина ,Валери беше пак барман с пудовката ,а аз си почивах и лафих с едни пряителчета , накрая Валери направи 120 суинга с 1 ръка (със смяна на ръцете) без да пуска пудовката , а аз около 50тина снача с лява ръка ,но накъсани.Та пак мн яко се сцепихме ако съм пропуснал нещо или съм объркал моля да ме извините и да ме поправите :)
Момчета след всяка тренировка с вас се чуствам много по силен и мн радостен и щастлив БЛАГОДАРЯ ви много за всичко :)

ПС : Имам мазолчета ,но днес запърви път откакто тренирам на лостове се късат ,че и 3 наведнъж :Д:Д::Д ЧЕСТИТО МИ :Д (попринцип мойте мн трудно се късат защото преди съм тренирал брейк и там съм ги сменил сичките по 10тина пъти ..)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 17.05.11 22:15.

17.05.11
23:32

Би трябвало и по-силен да се чувстваш след всяка тренирвка :))) Мазолите не им обръщай внимание. Иначче много яко се натоварихме, уж лекичко ама все се убиваме.

17.05.11
23:42

Ще им свикна пак на мазолите явно съм им отвикнал щото отдавна не са се късали.....А и никога не са ми се късали от лостове
Да бе и аз днеска очаквах ,че уж по леко ама ние направо се убихме ама нека нека “No Mercy” “No Exucese” извращения да има .. Сравнение с предишните ми тренировки който бяха със собствено тегло тея са направо като дар мн по яко натоварване ,много повече тръпка , много повече състезателен дух :) Какво повече му трябва на човек да е щастлив :) (Е ОСВЕН И ЩАНГИТЕ ДЕ ,СКОРО И АЗ ГИ МЯТАМ )

17.05.11
23:46

Това е истинското щастие. :)

18.05.11
22:18

Днеска общо зето почивчица го дадахме само флипове с пудовката ,после слязахме на плажа :Д:Д:Д там беше мн яко имаше момчета който въртяха бутилки ,но като ни видяха се отказаха :Д :) Участници и заподозрени аз и Валери :) МЕрси за почивко-Тренировката пак Валери :) Ето и видео

http://www.youtube.com/watch?v=3JFi62eE3Xg&feature=mfu_in_order&list=UL

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 18.05.11 22:50.

19.05.11
14:06

Добре !! :))) Ще научим някой нов чалъм, има време. Иначе пак се понатоварих де, не беше точно почивка :)

19.05.11
15:30

ЕЕЕ и аз се понатоварих ема то няма как се пак не е перце да не се усеща , а и нервната система си иска почивка :) спр беше Валери мн яки тренировки направихме !!!! :D

19.05.11
23:23

Днеска почивен ден :) цял ден хапвам добре , и си направих една доста дълга разходка вървях около 5 часа почти без да се спирам ..Времето беше страхотно ..Денят мина прекрасно :)

20.05.11
21:22

Днеска лекичко го карах ,но се получи доста интересна тренировка :) Сутринта си направих тонизираща тренировчица :
Табата :
Бърпи без лицева и в изправено положение вместо скок Снач с 16 кг пудовка
Табата : Суинг до вертикала
2Х3п. Турско изправяне (2с с лява 2с с дясна)
Следобедна тренировка :
Дабъл ъндърс 15тина минути (най много в серия направих 5 ... мнн гадно беше въжето)
5Х8 жиронда кофички
2Х5 Хендстенд пуш ъпс
2Х5 изометрични лицеви
Клек
2Х10 с 57 кг човек
2Х5 с 60 кг човек
2Х5 с 65 кг човек
2Х2 с 70 кг човек
2Х5 пистолети (по 5 на крак)
2Хспринт 50 метра ама мн лажерни и измъчени

20.05.11
21:23

Днеска лекичко го карах ,но се получи доста интересна тренировка :) Сутринта си направих тонизираща тренировчица :
Табата :
Бърпи без лицева и в изправено положение вместо скок Снач с 16 кг пудовка
Табата : Суинг до вертикала
2Х3п. Турско изправяне (2с с лява 2с с дясна)
Следобедна тренировка :
Дабъл ъндърс 15тина минути (най много в серия направих 5 ... мнн гадно беше въжето)
5Х8 жиронда кофички
2Х5 Хендстенд пуш ъпс
2Х5 Изобалистични лицеви
Клек
1Х10 с 57 кг човек
2Х5 с 60 кг човек
2Х5 с 65 кг човек
1Х2 с 70 кг човек
2Х5 пистолети (по 5 на крак)
2Хспринт 50 метра ама мн лажерни и измъчени

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 20.05.11 21:47.

20.05.11
21:36

Хахахха, клек с човек - яко! :)
А лицевите да не са плиометрични? Как така изометрични? :)

20.05.11
21:42

Ем от Дневника на ОРАНДЖ ги видях може и полиметрични да са (може да бъркам името аз така ги запомних) Лицева като в долната позиция задържаш 15 секунди а на изправяне правиш експлозивна с пляскане :) Пък клековете с човек си беше готино щото аз отидах с о6те 4 манячета на стреет фитнес :) и се надъхаха да клякам с тях за което съм доволен :Д

ПП:Редактирам ги Изобалистични лицеви са били аз съм объркал името :)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 20.05.11 21:46.

21.05.11
11:19

Днеска тръгнах към кросфит тренировките с един приятел ,но по пътя се надъхахме нещо да отидем да правим клек и тяга .. е и така направихме (малко кофти ,че пропуснах....),но си подобрих постиженията от миналите 3 4 пъти който съм клякал и 1(2) пъти съм дърпал тяга ... Тряа се навлиза в света на щангите няма как :) та :
Клек :
загряване само с лост  с 30 кг , с 50 , 60 , 70 кг сичко 5ици
3Х2 80 кг
2Х1 90 кг (Иесссс не съм си мислил ,че ще мога да клекна с толкова .. не беше баш чак до най-доло но сравнително добре :)
Мъртва тяга :
Загряване с , 30 кг ,50,60 пак 5ци
1х3 70 , 1х1 80 ,1х1 90 4х1 100кг :) за 2ри път правя тяга :) мисля ,че ще мога и още да дръпна ,но засега няма да пробвам ..Първо и най-важно за мен е да изградя хубава техника и сила по-нататак вече може и да помисля да сложа тежко
Лег :
загряване с 30 , 40 ,60 5ци
1Х4 70 1х0 80 1х1 80 усепешен :)
Бе мн съм доволен имам общо 3 4 тренировки с щанги ,трябва по често да ходя !!!И да правя някакви 5ици или нз какво да направя малко сила на упражненията ...Днес се теглих в фитнеса по боксерки 67 кг :)
След малко ще пусна видео на тягата с 100 искам ако може всякаква критика и съвети който може да ми дадете относно техниката :) Мерси и По-здрави

TЯГАТА :

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 21.05.11 15:25.

23.05.11
16:01

Днес тренировка в адската жега :) направих комплекса Explosive Force with bodyweight или :
4 набирания с пляскане
6 лицеви с пляскане
8 скок от място на дължина (като всеки минимум 1,80)
максимален брои рундове за 12 мин. резултат : 9 рунда
след това 4Х8 жиронда кофички 2Х4 силови набирания
и после мятах на дължина някаква лека гума :) Това е за днес :)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 23.05.11 16:34.

25.05.11
12:49

казано от Пешо Флешо на 04.04.11, 17:22:

Кросфит комплекс 21 - 15 - 9 повторения бърпита и набирания (изготвен ми от Vic)
Резултат : 07:08мин

днес : 05:19 въпреки всичко съм недоволен мн разлигавено го напраих ... не дадах всичко от себе си..

25.05.11
12:51

ДОБРЕЕЕ !!! Брао бе :) С бътърфлай ли?

25.05.11
12:53

разбира се :Д ама мн накъсани :Д повече от 5 броики на серия не можах ...

26.05.11
22:24

Днес уж почивен ден трябваше да е ,но толкова ярост и нерви кипят в мен тея дни ,че реших да се сцепя вместо да ходя нервен по улиците ...и да получи се ..Та :
Загрявка
4Х8 стриктни силови набирания
3Х5 Хендстенд лицеви
20 обиколки по 200 метра (на двора на руското у-ще като последните 2 обиколки са на спринт колкото краката ми държат ..)
2Х25 скока на повърхност 30тина санта
2Х10 бърпита
5 мин почивка
малко разтяжки
и продължаваме ...
5,5,5,4,4 хендстенд лицеви
5Х10 пистолета
10 обиколки (последните 2 обиколки пак на спринт на макс колкото мога)
Еми разбих се ..... но бях мн ядосан и трябваше да се разстоваря ..Тая тренировка мн ми напомни за тренировките който правихме с Вальо като беше тук последно :) По-здрави на всички!!!!

26.05.11
23:31

Току що ме поздравиха със скандален клип ....

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 26.05.11 23:34.

26.05.11
23:41

Директно в любими !!! Твоята тренировка също не е лека :)

26.05.11
23:52

бе да ти кажа откъм въздух бях супер ,но задните ми бедра направо им се разказа играта от това бягане :),но каот се помня преди 3 месеца не можех и 10 да избягам така ,че съм напълно доволен :) Кросфит си казва думата :)

ПП: а тоя от клипа как да не му станеш фен .... !!!!!!!!!!

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 26.05.11 23:52.

28.05.11
23:53

Обявявам си няколко дни почивка поради травма .....!

30.05.11
22:36

2 дни си минаха вече , нищо не съм правил през тяххх ииии напрао се побърквам тренира ми се ,ама тряа стискам зъби ,че инак по зле ще стане утре може малко да побягам колкото да се поизморя малко

31.05.11
23:15

Dнеска напарвих доста глупава грешка отидах до руското да побягам .... ииии да направих го побягах 20тина обиколки и реших да пробвам дали рамената ме болят или си е сериозно направих 3 4 серии по 5 хендстенд пуш ъпс и нямах проблемии казах сибреее то е било няква болка за 2 3 дни ама да ама нееееее.... след това 5 минути следкато спрях да тренирам адската болка .. повече няма да се подвеждам така глупаво продължавам си активно с почвиката ... !!!!!!!!!

01.06.11
02:05

Бах, много не ги чуваш нещата... :(

01.06.11
02:19

Нечувам ама ще се научи тя кратуната се пак я боли нея не някой друг .... просто продължавам с почивката и многото папкане никво бягане никви раменни поне 1 седмица

04.06.11
23:02

Сега намерих едни клипчета с упражнения за премахване на болки от рамената утре ще започна да ги правя дано имат ефект

05.06.11
23:28

Какъв ти е проблема и как се получи ? Току виж пък може да ти помогнем, а за надъхване си чети подписа :)

06.06.11
10:47

Ами проблема е в предното рамо ,но не мога да преценя дали е само отнего защото болката се спуска и по бицепса и трицепса на ръката ми но на допир най вече в рамото боли..Аз си мисля ,че съм възпалил сухожилия , но може и от друго да е..Иначе болката и проблема се получи от претрениране и най-вече от стриктните силови набирания който не пусках до долна точно с заключване на лактите и затова рамената ми май обраха всичко.. :) Иначе сега почивам активно хапвам повечко пия рибено масълце почнах да правя и тези упражнения за възстоновяване ,засега няма разлика ама то едва ли става с 1 ден праене :Д

06.06.11
15:20

казано от Пешо Флешо на 06.06.11, 10:47:

Ами проблема е в предното рамо ,но не мога да преценя дали е само отнего защото болката се спуска и по бицепса и трицепса на ръката ми но на допир най вече в рамото боли..Аз си мисля ,че съм възпалил сухожилия , но може и от друго да е..Иначе болката и проблема се получи от претрениране и най-вече от стриктните силови набирания който не пусках до долна точно с заключване на лактите и затова рамената ми май обраха всичко.. :) Иначе сега почивам активно хапвам повечко пия рибено масълце почнах да правя и тези упражнения за възстоновяване ,засега няма разлика ама то едва ли става с 1 ден праене :Д

Да, на възпалени сухожилия прилича. Силовите възлизания доста натоварват стави и сухожилия.

Активната ти почивка включва ли натоварване на долната половина и ядрото?

06.06.11
18:14

От 3 дена насам не съм правил абсолютно нищо ,а преди това излизах само за да бягам.Ядро не съм тренирал поради това ,че от планкове ренегадски на данчо и т.н пак ме заболява рамото

06.06.11
20:40

Мажи се с противовъзпаляващи кремове и пий Витамин Б комплекс. Казвам ти ги тези неща,защото имам опит с подобен случай. Иначе говори с физиотерапевт или съответното лице, което се занимава с такива проблеми, че на хора от нета не може да се вярва (включително и на мен ). Това, което е при един не е същото при друг, но определено за мазането и витамините съм сигурен.

08.06.11
23:56

Тази почивка ми се отразява много добре..Рамото вече ме боли само на моменти, болката утихна доста, вече си спа нормално ..Даже днес успях да поразстегна малко рамената с една пвц тръба :)Почнах пак работа ,хванах гадната 2ра смяна , но от друга страна ще е по добре за мен щото 2ра смяна не се носят тежки неща и така рамото ми ще си почива още ии продължавам да се мажа с Репарил гел мисля ,че добре ми влияе :) скоро ще засиля физиотерапевтичните упражнения който намерих :)след като се възстоновя напълно смятам първо да започна лека по лека с пудовката и лека по лека с набиранията ,кофите , лицевите и т.н за да не го прецакам пак..

10.06.11
23:59

Днеска понатоварих рамената отначало нямаха проблем с касите и кеговете даже се поборичках малко с едната сервитьорка носих я на ръце абе не усетих болка ама накрая почнаха да си наболяват леко и спрях с касите и сервитьорката ,сега преди да легна ще понаправя малко пак тези физиотерапевтични упражнения и ще се намажа с кремче и явно все още не е време за тренировка , но смятам тея дни да си изпия малко силиците с спринтове и пистолети ,че пък инак въобще да тренирам вече едва издържам ..

13.06.11
22:43

Днес направих най накрая тренировка. :
Та направих 3 х 80. Метра спринт и 200. Нормално бягане
След това 4 х 15 бърпита
10тина спринта на стълби 3 х 10. Пистолети и накрая направих 2 3 рунда бой със сянка за да си видя експлозивноста на крачката и да разпусна ръцете. .... доволен съм от тренката и се нагледах на готини спортни жени и бягащи гимнастички

15.06.11
11:57

Вчера направих тренировка на лостове :) :
5х7 набирания надхват
5Х8 жиронда кофички
2Х15 лицеви опори
2Х5 раменни преси
давах го леко с големи почивки и резултата беше ,че не ме боле6е рамото :Д закоето съм много доволен

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1