Нещо за маса

16.05.05
00:42

Здравейте,
издирвам протеин за бързо покачване на мускулната маса.По възможност изпитан от вас за да знам за какво става на въпрос  :wink:

16.05.05
02:44

Не съществува такова нещо :) Мускулна маса се качва чрез тренировки и хранене.

16.05.05
13:26

Сигурно го интересува гейнър да си намери.... това не е протеин, ами продукт с високо ниво на въглехидрати (ще ти трябва и протеин, разбира се)... според джоба си купи каквото можеш.... естествено Optimum и Universal са за предпочитане пред Biogame и компания @BG… един приятел има страшни проблеми със стомаха от Supermass-а на Biogame…

16.05.05
13:50

[quote author=“FiBitch”]Здравейте,
издирвам протеин за бързо покачване на мускулната маса.По възможност изпитан от вас за да знам за какво става на въпрос  :wink:

Незнам защо повечето от вас си мислят че като пият протеин и креатин ще станат толкова бързо яки ... че  след три седмици родителите ви няма да ви познаят ....
Протеина  е в графа хранителна добавка ... !!! което само по себеси говори достатачно ...  :twisted:
а НЕ ТУРБО МУСКуЛЕН СТИМуЛАНТ !!  :shock: 
но се пак ако някои знае такъ протеин и аз ще си взема  :roll:

16.05.05
13:56

А на тебе яко ти куца правУписа.....  :roll:

пише се мускУл и стимУл.... както и да е... :)

Иначе зависи от дозите, които взима... ако вкарва по 2-300гр. на ден като нищо ще се стимОлира здраво мускОлно....

Я по-добре FiBitch обясно по-подробно какви са ти целите, колко време тренираш и т.н..... за да получиш и по-точен отговор.

16.05.05
14:36

Има нещо вярно ..:) ще поработя върхо него .... :oops:

24.05.05
19:19

Еми целите са ми да развия горната част на тялото.А иначе тренирам от околко 2 месеца без прекъсване.

24.05.05
19:47

[quote author=“FiBitch”]Еми целите са ми да развия горната част на тялото.А иначе тренирам от околко 2 месеца без прекъсване.

пич в магазина на пиродска отиваш там и питаш за геинера на JK 3 кила е и струва 35 лева и ще ти стигне за 1 месец наистина е добър а за протеина ... ми Hi-fit на нутрим е хубав също :P и струва 15,66 лева за 1 кило земи си 2 кила и си го делни за 1 месец и с геинера мисля че ще има  добър ефект естествено ако се и храниш както трябва де :D за протеина питаи в магазина наи добре там ще ти кажат мисля 8)ако ли не ако си кажеш килата и височината може и тук в саита да ти кажеме как да го изпиеш :P

Общ белтък = 2,2 гр x(тегло в случая)
Общо мазнини = 1,2 гр x(тегло в случая)
Общо въглехидрати = 6 гр x(тегло в случая) еи по тоя начин се смета колко требе да поемаш на ден протеин мазно и въглехидрат 8)

айде успех :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1