25.05.11
18:34
Здравейте ! От 1 месец съм на НВД и съм свалил 3 кг и 4 см в талията,но тези резултати дойдоха още на 15-ят ден,затова си мисля дали 3-те кила на са били само води и 4 санта да се дължат на спадането на подут стомах от въглехидратите!Убеден съм че съм в калориен дефицит и ям 3гр белтък на килограм!
И така искам да ви попитам дали да вкарам кардио 1-2 пъти седмично или да изчакам края на диетата след 4 седмци ?Досега не съм правил кардио поради упасения от загуба на мускулна маса.(ектоморф съм и ми е доста ценна )
Прегледай това,мисля че ще ти е от полза.
http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/train_more_or_eat_less
25.05.11
18:54
Със сигурност половината от тез 3кг. са вода и гликоген. И да...можеш да вкараш кардио в края на тренировката - 20-30мин. монотонно. Или пък в отделен ден :) Не се притеснявай за мускулите чак толкова. Щом се храниш както трябва и тренираш, давай я спокойно. :)
25.05.11
19:27
Интензивното кардио вариант ли е след тренировка ? Или само в отделни дни ?
25.05.11
19:31
Зависи и от тренировката, но не мисля, че при НВД е подходящ избор. От гледна точка на възстановяване. Виж в отделни дни по-става. :)
25.05.11
19:41
Тренировката ми е интезивна разделил съм цялото тяло на 5 тренировки повече от 1 час не тренирам
25.05.11
19:45
Ако тренираш в рамките около 5 повторения с интервалното според мен ще изпържиш прекалено много нервната система. Двадесетина минути монотонно е по-оферта според мен. :)