Хранителен режим + чистене

02.03.09
20:02

Здравейте.Целта ми е да изчистя,да правя релеф.Тремирам баскетбол от 2-ри клас,на 17години,висок съм 1.73 тежаа 68 кг. Тренирам всяка вечер от 19 часа и по обят мога да ходдя на фитнесс.Имам възможност кам обяд фитнес вечер зала тренировка[баскетбол]
Ходя на фитнес към обяд от 12 до 14 часа.Баскетболът както спонемах е от 19 часът.

Тренировки :
Фитнес : Понеделник,Вторник,Четвъртък,Петък
Баскетбол: Само 1 почивен ден

7:00-7:30-Закуска -4 варени цели яйца + сирене или овесени ядки с кисело мляко..
10:00-Втора закуска - ябулка[плод] или кисело мляко
12:00-Обяд - кенар с кренвирш и филе + салата
17:00-Ранния следобед - кисело мляко
21:00-21:30-Вечеря - месо,риба,пиле + салата

Моля поствайте вашите коментари,за режима и тренировките фитнесът мога да променя дните,но на баскетболът..

Благодаря

26.05.11
09:56

Щом искаш да се чистиш махни тоя плод и го заменис с грейфруд или лимон .И този кренвирш го махни че не се знае колко въглехидрати има .Така твоята цел е да намалиш въглехидратите.

26.05.11
11:33

казано от r0w1n на 26.05.11, 09:56:

Щом искаш да се чистиш махни тоя плод и го заменис с грейфруд или лимон .И този кренвирш го махни че не се знае колко въглехидрати има .Така твоята цел е да намалиш въглехидратите.

Ще аргументираш ли махането на плода и замяната му с грейПфрут или лимон? В грейпфрута и лимона липсват ли въглехидрати? НВД не означава пълно изключване на въглехидратите от менюто, а тяхното намаляване до нива съобразени със ОКБ, който пък от своя страна се съобразява със физическата активност. При практикуване на два толкова енергоемки спорта, пълното изключване на въглехидратите ще е свързано със силно занижени кондиция, тонус и съответно спортни резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1