15.02.11
13:33
Прочетох няколко ревюта относно Yok3d , всички са изключително доволни, особено в стак с Jack3D. Любопитен съм дали някой тук е пробвал съответния продукт ?
15.02.11
14:17
Още не е пуснат официално yok3d, до месец-2 ще е в България, а ревютата действително са добри. Предполагам това отговаря на въпроса ти, освен ако някой не е спечелил бета-тест, няма как да го е пробвал :)
Ясно, просто го забелязах тук: http://www.supplementreviews.com/usp-labs/yok3d
Вдигам темата ,понеже скоро Йок-а :D ще е наличен .Някой чел ли е “истински” ревюта ?
Аз лично си признавам, че спадам в графата “supplement junkie” 8-) и като такъв много се смея на рекламите на новите продукти :D
като това клипче например,дето уж бета тестерите дават рапорт за резултатите
http://www.youtube.com/watch?v=E109PQa8TsY :D
Въпреки това , какво мислите вие за продукта и каква според вас е реалната полза от така модерните NO ,Pump и подобни продукти?
09.03.11
19:29
казано от BENETTON на 09.03.11, 19:03:
Вдигам темата ,понеже скоро Йок-а :D ще е наличен .Някой чел ли е “истински” ревюта ?
Аз лично си признавам, че спадам в графата “supplement junkie” 8-) и като такъв много се смея на рекламите на новите продукти :D
като това клипче например,дето уж бета тестерите дават рапорт за резултатитеhttp://www.youtube.com/watch?v=E109PQa8TsY :D
Въпреки това , какво мислите вие за продукта и каква според вас е реалната полза от така модерните NO ,Pump и подобни продукти?
“Истинските” ревюта до момента са също като клипчето дето си дал. Иначе са пропуснали момента със завиването на шоколада и абоката в задника на тестера :D
Иначе ефекта е в увеличаване преноса на хранителни вещества. Сега понеже са 1001 фирми се надцакват кой ще го извади по-голям ..... азотния бустер ;) Начинаещите го ползват като временно и бързо средство да се надуват лятото, а сериозно трениращите в стак и с подходящи режими. Като всяко нещо употребено с акъл и на време - ефект има.
Тия го раздават още по-скромно :D В Yok3d има няма 2-3 съставки една от които е витамин Ц ascorbic acid 100mg :D
26.05.11
20:48
Някой пробвал ли го е?Дайте мнения :)
26.05.11
21:55
Утре ми е последната доза, на 4 хапа съм (83кг). Продуктът прави това, което пише, напомпването е уникално по рода си, някак усещаш всяка част от мускула как се напряга на точното място. Няма странични ефекти, няма проблем с кардиото като вдървяне или нещо подобно, но все пак ми се струва, че начинаещ, който не е пробвал достатъчно продукти и най-важното няма достатъчно добре изградена тренировъчна култура, няма да оцени продукта по начина, който заслужава. Като цяло съм адски доволен, напомпването е единствено по рода си, без ненужните боклуци, с които пълнят повечето азотни матрици. Повтарям, не е за хора, които питат колко килограма качи с една опаковка протеин, колко килограма на лежанката и т.н. Основната функция на продукт подобряващ васкуларизацията е да даде достъп на повече вещества до мускула и по този начин да се стимулира растежа. Няма пряк анаболен ефект и със сигурност няма да ви направи капитани на плажа.
Мнението беше редактирано от Георги Рачев на 26.05.11 21:58.
27.05.11
18:14
А от Йок3д и Анимал Рейдж кое е по добрият вариант?
29.05.11
15:55
казано от Георги Рачев на 26.05.11, 21:55:
Утре ми е последната доза, на 4 хапа съм (83кг)...... Основната функция на продукт подобряващ васкуларизацията е да даде достъп на повече вещества до мускула и по този начин да се стимулира растежа. Няма пряк анаболен ефект и със сигурност няма да ви направи капитани на плажа.
На мен профила на Yok3D ми прилича повече на енергетик - там как се представя?
Явно много разчитат на Trichopus zeylanicus, но аз още не съм срещал кой знае колко проучвания на ефекта на тази билка върху спортисти. Слагат я в някои секс-стимуланти, сигурно има защо :)
Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 29.05.11 15:55.
30.05.11
15:55
Не бих казал, че оценката ми върху енергията би била обективна, защото през цялото време пия бърнъри с него, а съм си нормално чувствителен към стимуланти. Пия го час и половина преди тренировка (това се пада 15-30мин преди предтренировъчното хранене) и няма присъщата за стимулантите енергия.
31.05.11
14:12
казано от hardrlz на 28.05.11, 23:57:
Анимал рейдж
На прах или на капсули? :)