26.05.11
19:00
Здравейте! Купих си аминокиселини с разклонена верига производство на една леко неизвестна българска фирма - Био продукт.Не се разтварят във вода и са отвратителни на вкус което по принцип би трябвало да е нормално за аминокиселини. Моля ако някой ги е употребявал да сподели какви са му впечатленията. Дано не съм се прецакал но продавача ми каза , че са добри колкото западните но не са овкусени.
26.05.11
19:09
Та какъв съвет искаш? Защото никъде не видях да искаш съвет!
Едва ли някой ще си сподели впечатления. Тук хората си ценят парите и не ги дават за световно безизвестни Български фирми. Всъщност какви впечатления очакваш да ти споделят?
п.п. И хубавите ВСАА се разтварят лесно.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 26.05.11 19:12.
26.05.11
19:15
Общо взето това исках да чуя.Значи щом не се разтварят лесно най - вероятно има проблем.
26.05.11
22:06
В интерес на истината Modern BCAA също не се разтварят много добре.Мисля, че и на други известни марки не се разтварят много добре.
26.05.11
22:29
От години пия неовкусено БЦАА на различни фирми и вкусът е абсолютно еднакъв, най-доброто решение е да изсипваш праха в устата и да преглъщаш бързо с вода, ще свикнеш след един момент и няма въобще да ти прави впечатление, в началото и аз се измъчвах да го разтварям, на дъното винаги остава и ти се умира като стигнеш до него, даже лимон съм си стискал в него и пак е същото.