26.05.11
15:53
Скоро ходих на кантар ,който да ми изчисли мазнините в тялото ,за да мога да си съставя хран.режим според чистите килограми в тялото ми.Изкара ме 9,7%мазнини с 57.4кг. чисто тегло и според тези килограми разпределих храната така 45%В(277гр.),35%П(185гр.протеин)и 20%М(54гр.)Като този грамаж въглехидрати ще е толкова ,когато тренирам крака и гръб,в дните за ръце и гърди ще са по-малко ,а в дните когато не тренирам ще са до мах 100гр. Как мислите дали ще се получат така нещата с цел за чисти килограми?Ето това е храната,която ще е режима:
-пилешко филе 400гр.сурово
-10яйца(2-3 жълтъка)
-1 к.мляко 0.1%
-овес 90гр.
-ориз 180гр.сурово състояние
-протеин
-плод за след тренировка до 30гр.въглехидрати(банан или ягоди)
-60гр. сурови бадеми
Не смятам въглехидратите от тиквички и чушки,които сега ям в големи количества.
Благодаря!
26.05.11
16:04
ами то ти си написал какво смяташ да ядеш за целия ден... няма някаква по конкретно изразена схема... ако ядеш всичко това на два пъти през деня е зле.. ако го ядеш на пет пъти е добре ако ядеш за закуска много малко а после наваксваш с големи хранения не е добре ако балансирано се храниш през целия ден е добре... нали разбра какво имам в предвид :) а защо не смяташ тиквичките и другото - и те имат и протеин ( растителен ) и мазнини и въглехидрати
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.05.11 16:04.
Да ще го разделя на около 5 хранения като закуската и следтренировачното са най-обилни откъм въглехидрати.
26.05.11
22:43
Веднага ще кажа , че твърде ти е строг режима ! :D