26.05.11
10:11
Здравейте! Започнах пак да тренирам след около година - година и половина прекъсване и като цяло съм добре, но имам един доста важен проблем - като че ли краката ми се стопяват с всеки изминал ден от както спрях да тренирам. В момента са ми буквално като солети (предимно долната част, бедрата са по-добре). Като цяло започвам да правя 3упражнения за бедрата и 2 за прасците с по 4 серии и около 6-8 повторения. Правилно ли ще ги тренирам? Мерси на всички и моля за съвети, че просто е смешно с тази малки крака...
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.05.11 10:18.
26.05.11
12:02
Абсолютно нормално. Когато един мускул не е тонизиран изглежда по-малък и слаб. Аз като си правя 7 дневни почивки през няколко месеца и приятелите ми веднага забелязват и ми казват, че съм като балон и като не тренирам ми спада въздуха. :D
3 упражнения за бедра може да са добре, а може и да не са. Зависи от упражненията, тежестите, които използваш и др. Виж за прасците мисля, че и с едно упражнение можеш да минеш. :)
Да, наистина! И аз съм забелязъл че като не тренирам един мускул, повече от 6-7 дни и като че става по-малък от преди
Мнението беше редактирано от Юли на 26.05.11 22:09.
26.05.11
22:56
Внушавате си :D :D : D