Моля, помогнете ми, какво да закусвам?

27.05.11
14:53

Здравейте, аз съм 19 годишно момче.Целта ми е поддържане на тялото.Висок съм 170 и тежа 55 кг.Не тренирам, но за сметка на това имам много движение през деня.Та искам да си кажете мнението за закуските, които си правя.Направил съм си три разнообразни закуски, а ето ги и тях:
Първи Вариант:350-400 ГРАМА Свежо Сирене Хелиос с ниско съдържание на сол и мазнини, 130 грама тоест 4 малки филийки хляб Вита без брашно, сигурен съм, че знаете за него.Голяма порция от някаква салта (домати и краставици, маруля и краставици, чушки и домати, зеле и моркови и тн).Слагам на салатите съвсем малко сол и около 10 грама зехтин.И като десерт някакъв плод (ябълка, банан, киви, портокал, грейтфрукт и тн).
Втори вариант:250 ГРАМА безсолна с 0,6% масленост извара,  130 грама тоест 4 малки филийки хляб Вита без брашно, сигурен съм, че знаете за него.Голяма порция от някаква салта (домати и краставици, маруля и краставици, чушки и домати, зеле и моркови и тн).Слагам на салатите съвсем малко сол и около 10 грама зехтин.И като десерт някакъв плод (ябълка, банан, киви, портокал, грейтфрукт и тн).
Трети вариант:80 грама овесени пълнозърнести ядки ги накисвам още от вечерта в около 250 грама гореща вода, на сутринта са набъбнали доста.Смесвам ги в една голяма купа с ниско маслено кисело мляко от 300 грама и за десерт пак някакъв плод.
П.П:Благодаря на всички решили да ми помогнат.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.05.11 14:56.

27.05.11
16:43

Страхотни са!

27.05.11
16:55

Не стига че си 50 кила, ами искаш и да се доумориш от глад с тия закуски.
Първо, нискомаслените продукти в 99% от случаите са шит. Става дума за нискомаслени млека, сирена, извари и т.н.,това не е естественото състояние на тия храни - млякото е пълномаслено, сиренето - също. А пък сиренето на Хелиос, ако не се бъркам кое беше, е доооста голям боклук, то за тия пари няма и как да не е де.

Та, ако наистина си убеден че на твоите кила е редно да се закусва салата с извара или сирене - поне си купувай по-качествено сирене и мляко - ако и да са с повечко мазнинки, нищо няма да ти стане ;)

MF

27.05.11
17:23

Можеш да си накисваш овесените ядки вечер направо в кисело мляко, на сутринта пак ще са набъбнали, но няма да изхвърляш с водата полезните вещества, които са си отделили.
Съгласна съм, че не бива да изключваш маслените продукти от менюто си. За да си спокоен, хапвай 2 процента примерно мляко, краве сирене и кашкавал, извара, но не и напълно обезмаслени продукти.

27.05.11
18:03

Можеш да включиш и яйца.

TN

27.05.11
19:11

1- Да не са нискомаслени
2- 3тото го излючвам,защото в него има само 15 грама протеин..Освен ако не добавиш и 2 яйца ..

Иначе бива!

27.05.11
19:21

Всичко по много, може да опиташ ( трябва ) да потренираш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1